Smart Life

Xiaomi 11 Lite 5G NE: Γιατί το ελαφρύ smartphone ξεχωρίζει;

5 συνήθειες που άλλαξα με το νέο smartphone της Xiaomi

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
befunky-collage_2.jpg

Xiaomi 11 Lite 5G NE: Η νέα ναυαρχίδα της Xiaomi ξεχωρίζει και κυκλοφορεί στην Ελλάδα με μια Early Bird Promo προσφορά.

Ναι, η αγορά Smartphone δεν υπήρξε ποτέ εύκολη υπόθεση, όμως σήμερα τα πράγματα είναι σίγουρα πιο... ανάλαφρα από ποτέ. Σίγουρα, όταν ψάχνουμε για καινούργιο κινητό, ο καθένας κοιτάζει διαφορετικά πράγματα, όμως όλοι μας έχουμε και ορισμένες σταθερές. Η Xiaomi, πάντα ακολουθώντας το κλίμα της κάθε εποχής, φέρνει το Mi 11 Lite 5G NE. Μία συσκευή με εξαιρετικό design και φτιαγμένο για υψηλές πτήσεις τεχνολογικά, που μέσα σε λίγες ημέρες χρήσης, κατάφερε να μου αλλάξει... τις συνήθειες.

lifestyle-pink.jpg

Και εξηγούμαι. Το Mi 11 Lite 5G NE μπορεί άμεσα να γίνει ο καλύτερος σου φίλος, καθώς με αυτό μπορείς να ολοκληρώσεις μία σειρά από πολλές δραστηριότητες εύκολα και γρήγορα. Στα 159 γραμμάρια, είναι πιο ελαφρύ από τα smartphones που έχεις συνηθίσει και αυτό γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι μπορεί να σου λύσει τα χέρια. Πρόσεχε μόνο, μην ξεχάσεις ότι βρίσκεται πάνω σου. 

Εξοπλισμένο με οθόνη 6.55 ιντσών AMOLED Dot Display και με υποστήριξη 10-bit True Color για ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα 1.07 δις χρωμάτων, δεν κουράζει καθόλου τα μάτια και αποτελεί μία απόδοση 64 φορές μεγαλύτερη απο τους προκατόχους του. Η είκονα του είναι δυναμική και η εμπειρία θέασης γίνεται πολύ ζωντανή. Για gamers σαν και του λόγου μας, τα μέχρι τώρα στοιχεία αρκούν. Βέβαια, θέλει αυτό θέλει λίγη προσοχή, γιατί τα βράδια σαν να ξέχασα τι θα πει τηλεόραση, βλέποντας non stop το Squid Game από το smartphone. O ήχος του είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός αφού τα πιστοποιημένα διπλά ηχεία του Hi-Res Audio και Hi-Res Audio Wireless εξασφαλίζουν μία ασύγκριτη εμπειρία ακρόασης.

lifestyle-blue.jpg

Όσον αφορά το design;
Με το slogan του να είναι «Δείξε το στιλ σου», γίνεται γρήγορα αντιληπτό πως πρόκειται για μία συσκευή που διαθέτει compact κομψό design. Αυτό το βλέπεις τόσο στις φωτογραφίες, αλλά ταυτόχρονα το νιώθεις, από την πρώτη στιγμή που το πιάνεις στα χέρια σου. Η Xiaomi μας είχε συνηθίσει φυσικά σε εντυπωσιακά design, όμως στη ναυαρχίδα που μόλις κυκλοφόρησε έδωσε ακόμη περισσότερη έμφαση για την μεγαλύτερη δυνατή ισχύ, ταχύτητα και αξιοπιστία που είχαμε μέχρι σήμερα δει.

Μπόρεσα να εκτελέσω μεγάλες εργασίες στο smartphone και μου έλυσε τα χέρια όταν το laptop στο σπίτι ήταν κατειλημμένο! Μπορεί να βγάλει σε πέρας ακόμα και βαριές χρήσεις, ενώ η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας που διαθέτει διατηρεί το κινητό ενεργό για πολλές ώρες ακόμα και μετά από πολύωρα streaming.

k9d-black-feng_bei_zheng_zuo_.png

Αυτοί που σίγουρα πάντως θα αγαπήσουν το Mi 11 Lite 5G NE της Xiaomi, δεν είναι άλλοι από τους επίδοξους φωτογράφους. Και φυσικά τα μοντέλα τους! Το νεοαφιχθέν smartphone συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας με κορυφαίες κάμερες για εξαιρετικό αποτέλεσμα. Διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας και με κύρια κάμερα 64MP, η οποία πλαισιώνεται από μία υπερευρυγώνια κάμερα 8MP και μία telemacro 5MP. Θα μπορείτε πλέον να φωτογραφίζετε όλους τους προορισμούς που επισκέπτεστε, δημιουργώντας κολάζ από υπέροχες φωτογραφίες και αναμνήσεις που μένουν για πάντα χαραγμένες. Είναι σε θέση να τραβήξει μακρινές ή κοντινές macroλήψεις φωτογραφίας και βίντεο, με εκπληκτική λεπτομέρεια και ποιότητα που μπορεί να βοηθήσει επαγγελματίες του χώρου, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στην πρώτη συναυλία που το δοκίμασα πάντως, τα stories μου ήταν εντυπωσιακά!

Οι λάτρεις της μουσικής θα μπορούν να αποθηκεύσουν τη μεγάλη συλλογή τραγουδιών τους στα 128GB που διαθέτει η συσκευή, ενώ οι multitaskers θα μπορούν να έχουν ανοιχτές όσες εφαρμογές θέλουν με τη βοήθεια της RAM που είναι στα 8GB. Το Μi 11 Lite 5G ΝΕ θα κυκλοφορήσει στις 21/10 και σε διάφορα χρώματα. Τα SnowflakeWhite, Bubblegum Blue, Peach Pink και Truffle Black είναισεθέση να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις.

k9d-blue-feng_bei_bei_you_.png

Early Bird Promo; Φυσικά!
Στο λανσάρισμα του Xiaomi 11 Lite 5G NE και για την περίοδο 21/10 – 31/10 θα τρέχει η προσφορά Early Bird Promo. Αυτή είναι σίγουρο πως θα την αγαπήσουν όσοι λατρεύουν την γυμναστική ή το τρέξιμο καθώς με κάθε αγορά του κινητού ο καταναλωτής θα παίρνει δώρο τα ολοκαίνουρια και στιλάτα Bluetooth ακουστικά Redmi Buds 3 Pro, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και active noise cancelation. Τα ακουστικά σας δεν θα μένουν από μπαταρία όταν λείπετε για αρκετές ώρες από το σπίτι και δεν θα χρειάζονται διαρκώς φόρτισμα.

Το Xiaomi 11 Lite 5G NE αποτελεί αδιαμφησβήτα μία από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς και σίγουρα μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας καλύτερη με τις πολλές λειτουργίες του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ