Smart Life

Sky Premium Life Bodyguard: Ο προσωπικός μας σωματοφύλακας

Ένας σύμμαχος για τις δυσάρεστες εκπλήξεις του χειμώνα

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το μπουκαλάκι Bodyguard της Smart Life, αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής που θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το Bodyguard της Sky Premium Life® είναι ένα ενισχυμένο, στοχευμένης δράσης συμπλήρωμα διατροφής, για τη στήριξη του ανοσοποιητικoύ και τη μείωση της κόπωσης.

Η πανδημία του κορωνοϊού, τα τελευταία δύο χρόνια, έβαλε για τα καλά στο επίκεντρο της συζήτησης τη σημασία του να συντηρεί κανείς σε καλή κατάσταση το ανοσοποιητικό του σύστημα. Πολλοί είναι εκείνοι που αναζητούν τους καλύτερους τρόπους, μέσα στην ημέρα, για να προστατεύσουν και να ενισχύσουν τον οργανισμό τους. Η Sky Premium Life®, με το στοχευμένο και ενισχυμένης δράσης συμπλήρωμα διατροφής, Bodyguard, στηρίζει το ανοσοποιητικό και μειώνει την κόπωση του σώματος. Το μπουκαλάκι περιέχει 60 κάψουλες που θα τονώσουν όσους το δοκιμάσουν, αποτελώντας τον προσωπικό τους σωματοφύλακα.

spl_bodyguard-01.jpg

Ο ανθρώπινος οργανισμός και το ανοσοποιητικό του, αποτελούν έναν πολύπλοκο μηχανισμό που έχει ως στόχο να θωρακίσει το σώμα μας από βακτήρια, μικρόβια, ιούς, τοξίνες και παράσιτα, που απειλούν να διαταράξουν την υγεία και την ευεξία του. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας και της κοινωνικής αποστασιοποίησης, οι συζητήσεις για το πώς να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, έγιναν όλο και πιο έντονες, με τους ειδικούς να τονίζουν πως ο καλός ύπνος, η σωστή διατροφή και η γυμναστική, παίζουν καθοριστικό ρόλο. Το Bodyguard, αποτελεί έναν σημαντικό σύμμαχο, σε συνδυασμό με τα παραπάνω, ώστε ο χειμώνας να περάσει χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις υγείας. 

Το Bodyguard, είναι ένα προϊόν πολύμηνης έρευνας του επιστημονικού προσωπικού της Sky Premium Life®, και περιέχει σαμπούκο (elderberry), βήτα - γλυκάνες, βιταμίνες C, B12, D3, K2, σελήνιο, ψευδάργυρο και χαλκό, στη σωστή δοσολογία και περιεκτικότητα. Ο Σαμπούκος ή Ζαμπούκος ή Κουφοξυλιά ή Αφροξυλιά ή Elderberry, είναι το φυτό με τα περισσότερα ονόματα, γνωστό στην παραδοσιακή, πρακτική ιατρική από την αρχαιότητα. 

Οι βήτα-γλυκάνες, είναι φυτικές ίνες σε μορφή πολυσακχαρίτη, που προέρχονται συνήθως από φυτικές πηγές (κριθάρι, βρώμη), ή και από ορισμένα είδη μανιταριών. Συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη μείωση της χοληστερίνης.

Η βιταμίνη C και ο ψευδάργυρος, είναι γνωστοί, σημαντικοί παράγοντες για την εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Η βιταμίνη D3, είναι γνωστή και σαν βιταμίνη του ήλιου, καθώς ο οργανισμός μας μπορεί να τη συνθέσει με λελογισμένη έκθεση σε αυτόν. Συχνά όμως, παρατηρείται ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού να παρουσιάζει μειωμένα επίπεδα βιταμίνης D, επομένως, η χρήση συμπληρωμάτων μπορεί να είναι ωφέλιμη για τον οργανισμό. 

Το Bodyguard της Sky Premium Life®, ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού, τονώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνοντας την κούραση. Επιπλέον, προσφέρει έντονη αντιοξειδωτική δράση, καθώς προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. 

Δεν περιέχει γλουτένη, γλυκόζη, λακτόζη και όλοι μπορούν να το βρουν στα φαρμακεία, με το χαρακτηριστικό του πανέμορφο, γυάλινο μπουκάλι, το οποίο περιέχει 60 κάψουλες, για αγωγή ενός μήνα (δύο κάψουλες ανά ημέρα). 

Με το Bodyguard της Sky Premium Life®, προκύπτει ένας δυνατός και ολοκληρωμένος συνδυασμός, ο οποίος μπορεί να γίνει ο καλύτερος, καθημερινός σύμμαχος όλων. Θωρακίζει την υγεία του οργανισμού και εξασφαλίζει στο σώμα σας έναν εύκολο χειμώνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ