Smart Life

Clio Muse Tours: Δωρέαν όλες οι ξεναγήσεις στις 26 Σεπτεμβρίου

Μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Clio Muse Tours γιορτάζει τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς προσφέροντας δωρεάν όλες τις ξεναγήσεις της την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

Η Clio Muse Tours γιορτάζει της Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς, προσφέροντας δωρεάν 400 ξεναγήσεις από την ίδρυσή της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μία βόλτα σε ένα αξιοθέατο, συνδυαζόμενη από μία ξενάγηση με έναν καλά καταρτισμένο ξεναγό, μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή κάποιου προς το καλύτερο. Μια ιστορία ή η αναφορά σε ένα θρύλο, είναι ικανή όχι μόνο διασκεδάσει ή να πληροφορήσει τον ακροατή για ένα συγκεκριμένο θέμα αλλά και να τον εμπνεύσει. Σκεπτόμενοι αυτό στη Clio Muse Tours και σε συνδυασμό με τις Ευρωπαϊκές Μέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς, προσφέρει δωρεάν όλες τις ξεναγήσεις για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

free_audio_tours_square.jpg

Το θέμα που πραγματεύεται η φετινή γιορτή είναι κοινό σε όλη την Ευρώπη και έχει την ονομασία  «Κληρονομιά ανοιχτή σε όλους» (Heritage all inclusive). Η Clio Muse Tours  βρίσκοντας αυτή την αφορμή, θέλει να  προσφέρει στο κοινό 400 ξεναγήσεις που έχει δημιουργήσει από την ίδρυση της. Είναι ωραίο όταν μία τέτοιου είδους πρωτοβουλία μπορεί να σε ταξιδέψει και μέσω αυτής θα έχουν όλοι την ευκαιρία να βρεθούν σε διάφορα μουσεία, αξιοθέατα ή πόλεις ολόκληρου του κόσμου.

Την ίδια ώρα, ο κόσμος θα έχει πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα της εταιρείας για μία ολόκληρη μέρα. Η συγκεκριμένη ευκαιρία αφορά μικρούς και μεγάλους, έχοντας στόχο το κοινό να ανακαλύψει διάφορες ιστορίες, μύθους, θρύλους ή διάφορα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς που πολλοί ονειρεύονται να επισκεφθούν και δεν το έχουν καταφέρει ακόμη. Κατά τη διάρκεια της ημέρας πολλές τοποθέσιες του πλανήτη θα είναι διαθέσιμες για εξερεύνηση. Από την Ακρόπολη και το Κολοσσαίο ως τη Βενετία του Καζανόβα και τις γειτονιές της Νέας Υόρκης.

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ακουστική ξενάγηση της επιλογής τους και στη συνέχεια να την προσθέσουν στο καλάθι τους, κατεβάζοντας τη με τον κωδικό allinclusive στο checkout. Η συνέχεια  είναι εύκολη, καθώς θα λάβουν αναλυτικές πληροφορίες σε mail που θα τους σταλθεί ώστε να ενεργοποιήσουν το λογαριάσμο τους και ακολούθως να έχουν πρόσβαση στην ξενάγηση.

Οι ξεναγήσεις της Clio Muse Tours αποτελούν μία πλήρης οπτικοακουστική εμπειρία καθώς μέσα σε αυτές μπορεί να βρει κανείς κείμενο, ηχητικές αφηγήσεις και χάρτες που μπορούν να καθοδηγήσουν τους ταξιδιώτες καθ΄όλη τη διαδρομή. Θα είναι διαθέσιμες μέσω του app Clio Muse Tours για iOS και Android, ενώ την ίδια ώρα η εταιρεία έχει αναπτύξει την πλατφόρμα Tour Experience, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαύσουν την ξενάγηση και μέσω browser χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή.

Η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου αλλά οι χρήστες θα μπορούν να ακούσουν την ξενάγηση που έχουν κατεβάσει όποια μέρα εκείνοι επιθυμούν.

Μπορείτε να ανακαλύψτε όλες τις ξεναγήσεις στην ιστοσελίδα της Clio Muse Tour.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ