Visual Browsing
Mi Robot Vacuum-Mop Essential
ADVERTORIAL

Πώς θα σου φαινόταν το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα με ένα κλικ;

Από την Xiaomi μπορείς να βρεις αμέτρητες λύσεις τεχνολογίας σε απίθανες προσφορές για ένα ήσυχο, hi-tech φθινόπωρο.
Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ της Xiaomi σκουπίζει και σφουγγαρίζει με ένα κλικ

Είναι αυτή η εποχή που οι αγορές τριγυρίζουν στο μυαλό σου αλλά δεν παίρνεις την απόφαση. Που κάτι έχεις βάλει στο μυαλό σου αλλά περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Αυτή η στιγμή έχει έρθει, αν αναλογιστεί κανείς πόσα πράγματα βλέπεις και σε εντυπωσιάζουν. Κάθε μέρα περνούν μπροστά από τα μάτια σου δεκάδες προϊόντα τεχνολογίας, ηλεκτρικές συσκευές και έξυπνα προϊόντα σε μοναδικές προσφορές που σου φωνάζουν να τα αποκτήσεις. Επειδή όμως όσο και να θέλεις, μάλλον δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή, καλό είναι να οργανωθείς και να συγκεντρωθείς στα σημαντικά και σε αυτά που χρειάζεσαι περισσότερο. Ταυτόχρονα όμως, αυτή είναι και η εποχή που μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα, κανείς δεν θέλει να μένει πια στο σπίτι του για πολλή ώρα. Ακόμη κι όταν πρέπει να βρεθείς στο σπίτι για να καθαρίσεις, πολύ θα ήθελες να υπάρχει ένας τρόπος έτσι ώστε αυτό να καθαρίζεται μόνο του. Ή σχεδόν μόνο του… Μπορεί να συμβεί αυτό; 

Mi Robot Vacuum-Mop Essential

Μπορεί! Και η λύση είναι δίπλα σου! Στην Xiaomi μπορείς να βρεις αμέτρητες λύσεις τεχνολογίας σε απίθανες προσφορές για να κάνεις ένα ήσυχο και hi-tech φθινόπωρο και smart devices σε απίστευτες τιμές που θα σε βάλουν σε μεγάλους πειρασμούς. Ειδικότερα για την καθαριότητα του σπιτιού, τα πράγματα είναι απλά. Μπορείς να έχεις σκούπισμα και σφουγγάρισμα με ένα κλικ. Η Mi Robot Vacuum-Mop Essential ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και το κάνει με αποδοτικότητα που σχεδόν συγκινεί! H ηλεκτρική σκούπα ρομπότ της Xiaomi προσφέρει μεγάλη δύναμη αναρρόφησης και δυνατότητα τέλειου καθαρισμού του χώρου, ενώ έχει πολύ κομψό σχεδιασμό και δεν απαιτεί τίποτα από εσένα!

Η Mi Robot Vacuum-Mop Essential έχει τον δικό της τρόπο να κάνει τη ζωή σου ευκολότερη και σε κάθε ευκαιρία σου υπενθυμίζει πόσο χρήσιμη μπορεί να φανεί. Δεν σκουπίζει μόνο, σφουγγαρίζει κιόλας! Με δεξαμενή σκόνης που προσφέρει μέγιστη χωρητικότητα 420 ml και δεξαμενή νερού 200 ml για σφουγγάρισμα, ενώ μπορείς να ρυθμίσεις και την ποσότητα του νερού επιλέγοντας από 3 επίπεδα αφού όλα τα δάπεδα δεν είναι ίδια και δεν εμφανίζουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας για την Mi Robot Vacuum-Mop Essential. Όταν μπορείς να έχεις σκούπισμα και σφουγγάρισμα με ένα κλικ από την ίδια συσκευή, γιατί να μην το εκμεταλλευτείς;

Mi Robot Vacuum-Mop Essential

Από την άλλη υπάρχει η Mi Robot Vacuum Mop Pro που φτιάχτηκε για να κάνει το σπίτι σου πιο καθαρό από ποτέ, χωρίς καν να απαιτεί την παρουσία σου στον χώρο. Διαθέτει 3 λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, έξυπνο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, προστασία πατώματος ενώ προσφέρει σφουγγάρισμα τόσο αποτελεσματικό που θα μοιάζει σαν να το κάνεις με το χέρι. Ο προσεκτικός σχεδιασμός της, επιτρέπει την ταυτόχρονη συλλογή σκόνης και ρύπων κατά το καθάρισμα του πατώματος, για ακόμα μεγαλύτερη καθαριότητα. Η Mi Robot Vacuum Mop Pro είναι εξοπλισμένη με έναν κινητήρα χωρίς ψήκτρες υψηλής απόδοσης που παρέχει ομαλή ισχύ αναρρόφησης μέχρι 2100 Pa και απορροφά πλήρως τη σκόνη.

Το νέο laser σύστημα χαρτογράφησης LDS χρησιμοποιεί θέσεις βαθμονόμησης πολλαπλών επιπέδων και αλγόριθμους προηγμένης αντιστοίχισης τμημάτων. Η εργονομική χρήση των πόρων της Mi Robot Vacuum Mop Pro, η ταχύτερη χαρτογράφηση και η έξυπνη αναγνώριση εμποδίων έχουν θετικό αντίκτυπο στην απόδοση της συσκευής. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα απλό κλικ. Κλικ έχεις σκούπισμα και σφουγγάρισμα ακόμη κι όταν δεν βρίσκεσαι στον χώρο σου.

Και οι δύο σκούπες μοιάζουν να έρχονται από το μέλλον. Έχουν δυνατότητα έξυπνου σχεδιασμού πορείας και μέσω της εφαρμογής Mi Home App, μπορείς να παρακολουθήσεις την ηλεκτρική σκούπα, τη διαδρομή καθαρισμού και την ακριβή θέση της, ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι μέσα από το smartphone σου.

Mi Robot Vacuum-Mop Essential

Γιατί το smartphone σου μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να τραβά όμορφες φωτογραφίες. Οι περισσότερες συσκευές της Xiaomi, έχουν τη δυνατότητα να γίνουν η «καρδιά» του οικοσυστήματος ενός έξυπνου σπιτιού. Η Xiaomi διαθέτει αμέτρητες έξυπνες συσκευές στην αγορά, οπότε οι προοπτικές δεν σταματούν ποτέ!

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5