1821 Digital Gallery
5 ατάκες που φέρνουν κάτι καλύτερο στη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου

5 ατάκες που φέρνουν κάτι καλύτερο στη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου

Ατάκες που όλοι είπαμε σε κάποια γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Βαλεντίνοι και Βαλεντίνες ζητήστε το Κάτι Καλύτερο στη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όπως ακριβώς κάνει και το myblu.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο και εκείνοι που γκρινιάζουν για τον Άγιο Βαλεντίνο. Μάντεψε ποιοι είναι οι περισσότερο κουραστικοί; Διότι όσο και αν προκαλεί έναν δίκαιο εκνευρισμό όλη αυτή η σειρά των κόκκινων και γεμάτων καρδούλες κλισέ, ποτέ κανείς δεν συμπάθησε (καλά, δεν συζητάμε να αγάπησε) τους γκρινιάρηδες. Φέτος, ακούγονται -είναι η αλήθεια- λιγότερο διότι, μεταξύ μας, ποιος θα γιορτάσει του Αγίου Βαλεντίνου; Χωρίς εστίαση, τα ρομαντικά δείπνα και τα ειδικά μενού αναβάλλονται, ενώ ένα όμορφο ραντεβού στη στιβαρή μπάρα ενός διαχρονικού μπαρ αποτελεί διακαή πόθο και όχι ρεαλιστική πιθανότητα. Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία σκοτώνουν και τις λίγες πιθανότητες για μια αξέχαστη και παθιασμένη βραδιά.

Ωστόσο, βαλεντίνες και βαλεντίνοι εκεί έξω, δεν θέλω να απογοητεύεστε. Για τον φετινό (και για κάθε μα ΚΑΘΕ) Άγιο Βαλεντίνο, φορέστε τα κόκκινα γιορτινά σας, και ειδικά οι ενήλικες ατμιστές βάλτε μία κάψουλα με γεύση Strawberry Mint στην κόκκινη (για να κρατάμε και κάποιες παραδόσεις) συσκευή myblu, του ηλεκτρονικού τσιγάρου Νέας Γενιάς, και ζήστε το σε COVID-mood. Τα κλισέ αυτή τη χρονιά θα σπάσουν, όπως και το myblu άλλαξε τα κλισέ που συνόδευαν το άτμισμα και προσέφερε πράγματι Κάτι Καλύτερο.

Οι παρακάτω ατάκες, είτε τις πείτε εσείς, είτε τις ακούσετε, θα δώσουν το κάτι καλύτερο στη γιορτή, η οποία για το 2021 θα μας βρει στο σπίτι με πιτζάμες (κόκκινες κατά προτίμηση).

«Γιορτάζεις;»
Αναμενόμενη, κάπως αδιάκριτη, αρκετά αφελής, όμως, αν πράγματι γιορτάζεις, πάντα προκαλεί αυτό το χαμόγελο. Ειδικά φέτος, το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

«Τι θέλεις για delivery;»
Η μόνη διατροφική «γουρουνιά» που επιτρέπεται του Αγίου Βαλεντίνου είναι τα σοκολατάκια και οι σοκολάτες. Συνήθως το delivery ήταν απαγορευμένο. Όμως φέτος θα πάρει τα πάνω του και με τόσους σεφ πρώτης γραμμής να διαθέτουν τα πιο εκλεκτά πιάτα τους μέσα από τα σχετικά app και υπηρεσίες, ένα υψηλής γαστρονομίας δείπνο στο σπίτι δεν αποτελεί πια άπιαστο όνειρο.

«Κατεβάζω να δούμε το Notebook»
Το Notebook είναι κάτι σαν τον «Παπαφλέσσα» του Αγίου Βαλεντίνου αλλά με χειρότερους διαλόγους. Α ναι! Και αντί για σκορδαλιά, αντικαθιστάς με σοκολατάκια Πολλή αγάπη, πολλή βροχή και η ταινία-ένοχη απόλαυση για μια ολόκληρη γενιά millennials είναι εδώ για να φέρει το κάτι καλύτερο στο σαλόνι σου.

«Ας φτιάξουμε ένα red velvet cake του Άκη»
Είπαμε, η εστίαση δεν λειτουργεί επομένως ξέχνα τα ειδικά μενού των εστιατορίων. Παρόλα αυτά, λίγα πράγματα είναι πιο ρομαντικά από τα να φτιάξεις με τα χεράκια σου ένα γλυκό για το ταίρι σου. Μην ξεχνάς πάντως ότι το red velvet του Άκη το αγάπησαν πολλοί, το πλύσιμο των σκευών και το καθάρισμα της κουζίνας ουδείς. Επομένως κάνε μια σωστή κατανομή: άλλος θα το φτιάξει, άλλος θα καθαρίσει.

Για τον Άγιο Βαλεντίνο όλα έτοιμα. Πήρα δώρο και λουλούδια, έγραψα καρτούλα με καρδούλες. Θα τα αφήσω στο κομοδίνο να τα βρω όταν ξυπνήσω.

Άγιος Βαλεντίνος χωρίς χιούμορ δεν γίνεται…
Ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος είναι μια ακόμη αφορμή να απολαύσουμε την αγάπη όλοι: και όσοι γκρινιάζουμε και όσοι ταυτιζόμαστε με τα κλισέ. Άλλωστε όπως θα πει και ο ενήλικος ατμιστής: στην αγάπη και το myblu βρίσκεται το Κάτι Καλύτερο.

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5