Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε στο μέλλον το πιο φωτεινό κομμάτι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε στο μέλλον το πιο φωτεινό κομμάτι

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ NBA, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΗΣ PROTERGIA, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ.
SMART LIFE

Μπορεί όλοι να μιλάνε για το παρελθόν του, τον τρόπο που ξεκίνησε και το πόσο γρήγορα βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου, όμως η αλήθεια είναι ότι όλοι ονειρεύονται το μέλλον του. Στα 26 του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA και δεν είναι ακόμα ούτε στα μισά της διαδρομής του. Η ζωή του ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς ήδη γίνεται ταινία από την Disney, όμως το μέλλον του είναι ακόμα μπροστά και μαζί στις πλάτες του έχει μια πόλη, όπως το Μιλγουόκι και όλους εμάς που ξημεροβραδιαζόμαστε για αυτόν τόσα χιλιόμετρα μακριά.

Ο ίδιος συνεχώς δηλώνει ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα από εκείνον. Το πιο φωτεινό κομμάτι του πράγματι το φυλάει για το μέλλον και αυτό ακριβώς θα δει κανείς στο τηλεοπτικό σποτάκι που κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες μέρες. Ο MVP του NBA είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Protergia, όπου εκτός από το μπάσκετ, φαίνεται ότι τα χέρια του «πιάνουν» παντού!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφού προσπαθεί να ξεφύγει από τους νεαρούς φίλους του, αφήνει την μάλλον... μεγάλη λίστα του σε ένα κατάστημα και αμέσως ξεκινά τη δουλειά. Είναι η ίδια δουλειά που έριξε όλα αυτά τα χρόνια και περιμένει να καρποφορήσει με ένα πρωτάθλημα, αφού ό,τι άλλο βραβείο έχει βρεθεί στο διάβα του, το έχει κατακτήσει. Στο σποτάκι οι Μπακς έχουν την τιμητική τους, αφού ο Γιάννης θα δει μπροστά του ένα ελάφι, λίγο πριν ξεκινήσει τις δύσκολες εργασίες.

Όπως στο NBA, έτσι και στα (όχι και τόσο) απλά και καθημερινά  ο Αντετοκούνμπο αποδεικνύεται MVP.  Ο πιο πολύτιμος παίκτης του  κόσμου, μακριά από το πεδίο δράσης του είναι ένας νέος άνθρωπος που ανησυχεί για το μέλλον και θέλει πάνω από όλα να φροντίσει αυτό το μέλλον να είναι το καλύτερο δυνατό για όλους και φυσικά για την οικογένειά του. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βρίσκει τον χρόνο για να σκεφτεί και να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές του. Δίπλα στη φύση, δημιουργεί κάτι ουσιαστικό με τα χέρια του. Κάτι που έχει αξία να περάσει στην επόμενη γενιά. Και δεν είναι τόσο η κατασκευή που δείχνει το δρόμο προς το μέλλον, αλλά ο τρόπος σκέψης. Ένα μέλλον για να είναι πραγματικά φωτεινό, πρέπει να είναι και φιλικό προς το περιβάλλον. Γιατί το μέλλον της ενέργειας, είναι πλέον και το μέλλον όλων μας.

Και στην ευρηματική καμπάνια της Protergia όμως ο Γιάννης φαίνεται ότι αφήνει το καλύτερο για τη συνέχεια. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αφήνεις στο μέλλον, το πιο φωτεινό σου κομμάτι» λέει και στη συνέχεια δίνει το ΟΚ στον «μικρό» να ανάψει τα φώτα. Πράγματι το μέλλον είναι ήδη εδώ, είναι συναρπαστικό και απαραίτητα φιλικό προς το περιβάλλον. Και η Protergia με πρεσβευτή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μας καλεί να το κάνουμε ακόμη πιο φωτεινό.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5