1821 Digital Gallery

Kaizen Gaming: Φορητές ΜΕΘ αξίας 500.000 ευρώ στο ΕΣΥ

Με φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας αξίας 500.000 ευρώ στηρίζει η Kaizen Gaming το ΕΣΥ
Με φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας αξίας 500.000 ευρώ στηρίζει η Kaizen Gaming το ΕΣΥ
Πρόκειται για τη δεύτερη σημαντική ενίσχυση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας μετά τον Μάρτιο, όταν και είχαν δοθεί 250.000 προστατευτικές χειρουργικές μάσκες
  • A-
  • A+
0
Η Kaizen Gaming κινητοποιείται άμεσα για δεύτερη φορά εισάγοντας μια σημαντική καινοτομία για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος Covid-19.

Μπροστά στο δεύτερο κύμα πανδημίας στην Ελλάδα, η Kaizen Gaming (γνωστή για τα brands της Stoiximan και Betano) κινητοποιείται ξανά και στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, αξίας 500.000 ευρώ. Με την έναρξη της υγειονομικής κρίσης τον περασμένο Μάρτιο, η Kaizen Gaming ήταν από τις πρώτες εταιρείες που κινητοποιήθηκαν για τη στήριξη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας τροφοδοτώντας το με 250.000 προστατευτικές χειρουργικές μάσκες, σε μια περίοδο που η παγκόσμια ζήτησή τους είχε ξεπεράσει κάθε δυνατότητα προσφοράς.

KAIZEN GAMING: Μια Ομάδα Κατά Της Πανδημίας COVID19

Σήμερα, στο δεύτερο κύμα του κορωνοϊού που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η απειλή εμφανίζεται αρκετά πιο ισχυρή και η ενίσχυση από μια εταιρεία που έχει αποδείξει στην πράξη την κοινωνική της ευθύνη γίνεται μεγαλύτερη. Στην προσπάθεια που καταβάλει το Υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας απέναντι σε αυτή την απειλή, η Kaizen Gaming κινητοποιήθηκε άμεσα δωρίζοντας 500.000 ευρώ για την αγορά 6 Φορητών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας που θα συνεισφέρουν ουσιαστικά στις ανάγκες των επόμενων μηνών. Η καινοτόμα αυτή λύση υιοθετήθηκε και σε άλλες χώρες με υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων και αποτελεί μια ευέλικτη λύση για τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες σε ΜΕΘ στην Ελλάδα. Οι φορητές ΜΕΘ θα παραδοθούν στο ΕΣΥ μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Με φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας αξίας 500.000 ευρώ στηρίζει η Kaizen Gaming το ΕΣΥ
© Μax Tomasinelli / Με φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας αξίας 500.000 ευρώ στηρίζει η Kaizen Gaming το ΕΣΥ

Ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας σημείωσε χαρακτηριστικά για την πρωτοβουλία της Kaizen Gaming, «Από την πρώτη στιγμή, ο ιδιωτικός τομέας στηρίζει μέσω δωρεών τις προσπάθειες της Κυβέρνησης για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ευχαριστώ την Kaizen Gaming - Stoiximan που για δεύτερη φορά ανταποκρίθηκε στις αυξημένες ανάγκες του ΕΣΥ, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε».

«Όσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα, τόσο πιο αυτονόητη θεωρούμε τη συμμετοχή μας στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης. Νιώθουμε την υποχρέωση να μοιραστούμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό και είναι σαφές ότι ο καθένας από εμάς οφείλει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ώστε να στηρίξει τόσο τους ήρωες που εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όσο φυσικά και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 800 συναδέλφους μου στην Kaizen που σε αυτή την τόσο δύσκολη για όλους μας περίοδο, δουλεύοντας σκληρά, στη συντριπτική τους πλειοψηφία με τηλεργασία, έκαναν τη σημερινή μας κίνηση εφικτή. Πρόθεση μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ουσιαστικοί σύμμαχοι στον καθημερινό αγώνα των αρμόδιων φορέων. Αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός και οφείλουμε να συνεισφέρουμε όλοι, ο καθένας από τη θέση και τις δυνατότητές του», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kaizen Gaming κ. Γιώργος Δασκαλάκης.

Ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Kaizen Gaming (Stoiximan)

Τι είναι οι Φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας
Η καινοτομία των συγκεκριμένων Μονάδων οφείλεται στη δυνατότητά τους να μεταφέρονται και να τοποθετούνται γρήγορα εντός της ελληνικής επικράτειας, λειτουργώντας μάλιστα πολλαπλασιαστικά και ελαττώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη αερακομιδών εντός της χώρας. Οι φορητές μονάδες παρέχουν όλο τον ιατρικό εξοπλισμό που απαιτείται για τους ασθενείς και μπορούν να συνδεθούν για να επικοινωνούν με τις εγκαταστάσεις των νοσοκομείων μέσω μιας φουσκωτής δομής, που μπορεί μάλιστα να αξιοποιηθεί για τη σύνδεση περισσοτέρων του ενός. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπεται η δημιουργία πολλαπλών δικτύων ΜΕΘ εντός των νοσοκομειακών ιδρυμάτων, αλλά και η δυνατότητα αυτόνομων νοσοκομείων πεδίου.

Με φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας αξίας 500.000 ευρώ στηρίζει η Kaizen Gaming το ΕΣΥ
Με φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας αξίας 500.000 ευρώ στηρίζει η Kaizen Gaming το ΕΣΥ

H Kaizen Gaming από το ξεκίνημα της πανδημίας έχει αναδειχνεί σε υγειονομικό σύμμαχο όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά σχεδόν και για οπουδήποτε έχει αναπτυχθεί. Συγκεκριμένα δόθηκε σημαντικός ιατρικός εξοπλισμός στην Κύπρο (2 αναλυτές αίματος με τα αναλώσιμά τους), 100.000 ευρώ στη Ρουμανία μέσω του Ερυθρού Σταυρού, σημαντική δωρεά στην Πορτογαλία σε συνεργασία με την ομάδα της Braga. Μαζί με την τελευταία προσφορά των 6 φορητών ΜΕΘ, οι δωρεές της εταιρείας για την πανδημία έχουν αγγίξει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Επιπλέον, το βραβευμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης "Μικροί Ήρωες by Stoiximan" που ξεκίνησε το 2017 και έχει μέχρι σήμερα αγγίξει περισσότερα από 30.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα, μεταφέρθηκε σε διαδικτυακό περιβάλλον για να συνεχίσουν οι Μικροί Ήρωες να μαθαίνουν από το Σπίτι.

Ωστόσο δεν είναι μόνο οι δωρεές που κάνουν μια τόσο μεγαλή εταιρία να ξεχωρίζει για το έργο της. Η Kaizen Gaming έγινε πολύ γρήγορα μία από τις πρώτες εταιρείες που εφάρμοσαν ολοκληρωτικά συνθήκες τηλεργασίας από το ξεκίνημα της κρίσης, ενισχύοντας παράλληλα τους εργαζόμενούς της με συνεχείς ενημερώσεις, εκπαιδεύσεις, γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

BrainGain Initiative by Stoiximan | Try this at Home

Ταυτόχρονα, η πρωτοβουλία «Try This at Home» εξακολουθεί να λειτουργεί με επιτυχία και φυσικά σκοπεύει στον επαναπατρισμό Ελλήνων που έφυγαν στο εξωτερικό. Δεδομένου ότι η εταιρεία έχει αναπτυχθεί με τα νέα πρότυπα ανταγωνιστικότητας, προσφέρει ένα ελκυστικό περιβάλλον σε όσους έφυγαν στα χρόνια της κρίσης και τα ήδη 30 Brain Gain Stories μπορούν να μιλήσουν από μόνα τους.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5