Visual Browsing
Μητέρα και κόρη στο σαλόνι

Πρώτο στην Ελλάδα το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας

Χάρη στις μοναδικές του προσφορές και την ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης
©Unsplash/ Paige Cody
Εξατομικευμένα προϊόντα, μοναδικές προσφορές, ξεχωριστή εξυπηρέτηση. Αυτά κάνουν το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας πρώτο στην Ελλάδα.

Τα πάνω κάτω φέρνει το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στην ελληνική αγορά ενέργειας με τα ανταγωνιστικά προϊόντα ρεύματος, τα συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρικού – φυσικού αερίου στις πιο συμφέρουσες τιμές και τη μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης που προσφέρει στους πελάτες του.

Η εταιρεία σχεδιάζει και προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμες μόνο στις ώριμες αγορές της Δυτικής Ευρώπης. Γι'αυτό και οι καταναλωτές την επιβραβεύουν με την εμπιστοσύνη τους. Στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές συνθήκες της απελευθερωμένης αγοράς ενέργειας και παρά τις δυσκολίες που συνεπάγεται η πανδημία covid-19 για όλον τον κλάδο, το Φυσικό Αέριο κατάφερε να διευρύνει την πελατειακή του βάση κατά 72%, πετυχαίνοντας να είναι η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία ενέργειας στην Ελλάδα.

Εξατομικευμένα προϊόντα για κάθε ανάγκη

Σε μια εποχή που οι καταναλωτές δεν αρκούνται στο one size fits all, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προσφέρει περισσότερα από 200 προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, αλλά και συνδυαστικά πακέτα, που παρέχουν διευρυμένες δυνατότητες και ικανοποιούν κάθε σύγχρονη ανάγκη και απαίτηση. Είναι η πρώτη εταιρεία του χώρου που διαθέτει σχεδόν εξατομικευμένα προϊόντα στους καταναλωτές, μαζί με πρόσθετες, δωρεάν, υπηρεσίες και ολοκληρωμένη υποστήριξη ανά πάσα στιγμή. Παράλληλα με τις καινοτόμες ενεργειακές λύσεις που θα έχουν στη διάθεσή τους, οι καταναλωτές του Φυσικού Αερίου, απολαμβάνουν και μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, που καλύπτει κάθε ανάγκη.

Χάρη στη μεγάλη γκάμα προϊόντων, τις μοναδικές προσφορές και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση το Φυσικό Αέριο απέκτησε ένα εντυπωσιακό πελατολόγιο που αριθμεί πάνω από 420.000 νοικοκυριά, 9.000 επαγγελματίες, 200 μεγάλους εμπορικούς πελάτες και βιομηχανίες και 1.200 σχολεία και δημοτικά κτήρια. Την ίδια στιγμή, το 94% των πελατών ου συστήνει την εταιρεία και σε άλλους, εκφράζοντας ικανοποίηση από τις υπηρεσίες και εξασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια ανάπτυξης στο μέλλον.

Συνεργασίες που κάνουν τη διαφορά

Ένας άλλος τομέας στον οποίο διακρίνεται το Φυσικό Αέριο, είναι οι σημαντικές συνεργασίες που έχει συνάψει με κορυφαίες εταιρείες διαφορετικών κλάδων, όπως οι Vodafone, Alpha Bank, Mondial Assistance και Interamerican. Μέσω αυτών, προσφέρει στους πελάτες του μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες όπως δωροεπιταγές, bonus, ασφάλιση περιεχομένου και επείγουσα τεχνική βοήθεια.

Πρώτο στην Ελλάδα το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας

Πρωτοπόρες ψηφιακές υπηρεσίες

Ακόμη, το Φυσικό Αέριο έχει αναπτύξει μια πλούσια γκάμα ψηφιακών εργαλείων που επιτρέπει στους πελάτες του να απολαμβάνουν το σύνολο των υπηρεσιών από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού τους. Ειδικότερα, καταναλωτές και κοινό, μπορούν να εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, μέσω της ειδικής Τηλεφωνικής Γραμμή Εξυπηρέτησης 181133, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, απολύτως δωρεάν. Φυσικά, μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τη σύνδεση τους και όλα τα προϊόντα, από την ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας, fysikoaerioellados.gr. Στην ίδια ιστοσελίδα, μπορούν εύκολα και γρήγορα να εξοφλήσουν ηλεκτρονικά τον λογαριασμό τους, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Αυτοί είναι οι λόγοι που το Φυσικό Αέριο κέρδισε την εμπιστοσύνη τον καταναλωτών και έχει αναδειχθεί στο μεγαλύτερο asset της ΔΕΠΑ Εμπορίας, αποτελώντας το μήλον της Έριδος για τους μεγάλους ενεργειακούς ομίλους τους εσωτερικού που διεκδικούν την τελευταία, αφού η απόκτησή του θα τους αναδείξει στη θέση του leader στην ελληνική αγορά ενέργειας.

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5