Visual Browsing
Οι συσκευές P40 της HUAWEI εγγυώνται την μετάβαση σε μια ανώτερη πραγματικότητα

Οι συσκευές P40 της HUAWEI εγγυώνται την μετάβαση σε μια ανώτερη πραγματικότητα

Χαρακτηριστικά που φέρνουν επανάσταση στα κλικ μας
Οι συσκευές της HUAWEI P40 SERIES εγγυώνται την μετάβαση σε μια πραγματικότητα ανώτερη από εκείνη που είχαμε αφήσει.

Μετά από σχεδόν δύο μήνες απομόνωσης στο σπίτι, έχουμε αρχίσει σιγά-σιγά και με προσοχή να βγαίνουμε επιτέλους έξω. Έξω σε έναν κόσμο που δεν έχει καμία σχέση με εκείνον που αφήσαμε και όταν γύρω όλα αλλάζουν, εμείς δεν έχουμε πάρα να βρεθούμε μπροστά από τις εξελίξεις. Και αν ακόμα δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία που θα πρωτοταξιδέψουμε, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις που θα δούμε μπροστά μας για άλλο ένα καλοκαίρι.

Αυτές οι προκλήσεις είναι που μας ορίζουν ή μάλλον ο τρόπος που τις αντιμετωπίζουμε. Την εποχή λοιπόν που το smartphone θεωρείται το απόλυτο εργαλείο για τους περισσότερους, εκείνα που σε κάνουν να ξεχωρίσεις είναι τα μικρά. Μικρά χαρακτηριστικά που φέρνουν μεγάλες αλλαγές. Από εκείνο το πλάνο που θα διαλέξεις, αν και είσαι μέτρα μακριά με ένα απόλυτο κατασκοπευτικό zoom μέχρι και την αυτόματη βελτιστοποίηση του κλικ σου ή την σκηνοθτεική καταγραφή ενός μέχρι σήμερα απλού βίντεο.

Η νέα σειρά της Huawei P40 εγγυάται για αυτά, σε βαθμό που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα. Και αν είχαμε συνηθίσει την εταιρεία να αλλάζει τα δεδομένα στην φωτογραφική κάμερα με κάθε ναυαρχίδα της, εντούτοις αυτή τη φορά τα πράγματα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά. Τα HUAWEI P40 και P40 Pro διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα κάμερας Ultra Vision Leica, σε δυο εκδοχές, τριπλής και τετραπλής κάμερας αντίστοιχα και αποδίδουν συγκλονιστικά φωτογραφικά αποτελέσματα με υπερ-ευρυγώνιους, και ευρυγώνιους φακούς, καθώς και με τηλεφακούς. Καινοτομίες που φυσικά μπορούν να μετατρέψουν το... κοινό μάτι μας σε μια έμπειρη φωτογραφική ματιά. Ιδιαίτερα μάλιστα το HUAWEI P40 Pro διαθέτει μια εξελιγμένη  τετραπλή Leica κάμερα με ισχυρή Ultra Wide Cine Camera και ToF Camera που υποστηρίζουν 50x SuperSensing Zoom. 

Introducing the new HUAWEI P40 Series

Τα ποσταρίσματα στα social media δεν θα είναι τα ίδια μετά την καραντίνα. Βίντεο σε υψηλότατη ανάλυση και ευκρίνεια που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στο Netflix, γίνονται πλέον εργαλεία που χειριζόμαστε οι ίδιοι και αυτό είναι από μόνο του μια επανάσταση. Η 40MP Ultra Wide Cine Camera του HUAWEI P40 Pro διαθέτει ultra ευρυγώνιο φακό εστιακό μήκος που αντιστοιχεί σε 18mm καθώς και έναν αισθητήρα 1/1.54 ιντσών που υποστηρίζει το ίδιο 3:2 aspect ratio που χαρακτηρίζει τις full-frame DSLR κάμερες. Τα pixels σε αυτόν τον αισθητήρα μπορούν να ρυθμιστούν κατάλληλα έτσι ώστε να είναι δυνατή η λήψη βίντεο υψηλής ευκρίνειας, ενώ παράλληλά όλες οι flagship συσκευές της HUAWEI P40 Series υποστηρίζουν bokeh εφέ σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια λήψης βίντεο. Η λειτουργία αυτή θολώνει σταδιακά το φόντο για να τονίσει το κύριο θέμα του κάδρου. Ναι, πρόκειται για το κόλπο που συνήθιζες να βλέπεις από επαγγελματίες του είδους και τώρα έχεις τη δυνατότητα να «χτυπάς» μόνος σου.

HUAWEI P40 Series - The Arrival of #VisionaryPhotography

Όμως οι καινοτομίες δεν σταματούν εδώ
Φυσικά όταν μιλάμε για τη ναυαρχίδα της Huawei σε μια εποχή ιδιαίτερη, όπως η σημερινή για την εταιρία δεν περιμέναμε εντυπωσιακές κινήσεις μόνον όσον αφορά την κάμερα, που είναι έτσι κι αλλιώς το δυνατό της σημείο. Η συνδεσιμότητα είναι από τα χαρακτηριστικά που πάνε ένα smartphone στο αμέσως επόμενο επίπεδο και οι συσκευές της HUAWEI P40 Series έρχονται να εγγυηθούν ακριβώς για αυτό. Τροφοδοτούνται από έναν επεξεργαστή Kirin 990 5G που επιτρέπει σύνδεση 5G με την καλύτερη 5G κάλυψη, πανίσχυρη απόδοση υποβοηθούμενη από Τεχνητή Νοημοσύνη και βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας, σε σχέση με όλες τις πρότερες συσκευές. Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που το 48MP AI Ultra Clarity προσφέρει τις πιο καθαρές και λεπτομερείς λήψεις, που έχουμε δει ποτέ από κινητό αυτής της κατηγορίας της Huawei.

Huawei P40

Τo HUAWEI P40 Pro διαθέτει ένα 90Hz panel με βελτιωμένους επεξεργαστές γραφικών για κορυφαία εμπειρία gaming, ενώ η HUAWEI P40 Series υποστηρίζει την τεχνολογία 160MHz Wi-Fi 6 Plus που επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων στα 2,4Gbps. Και όλα αυτά τη στιγμή που μέσω του AppGallery η εταιρία έχει βρει τη δική της άμεση και επιτυχημένη λύση, χωρίς τα Google Services.

Η τελειοποίηση κάθε σχεδιαστικού στοιχείου
Είναι γεγονός πως οι συσκευές με υψηλή απόδοση που χρησιμοποιούμε συχνότερα χαρακτηρίζονται από προσεκτικά μελετημένο και καλοσχεδιασμένο σχεδιασμό. Πολλές φορές, δεν γνωρίζουμε τη σημασία των μικρών αλλά συνάμα απαρατήρητων λεπτομερειών που δημιουργούνται για κάθε καινούργια γενιά κινητών. Ωστόσο, πρόκειται για εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν μια σειρά να ξεχωρίσει. Και σε αυτήν την κατηγορία οι συσκευές της Huawei P40 Series ξεχωρίζουν. Οι νέες ναυαρχίδες ξεπερνούν την απλοποιημένη σχεδίαση με την εμπειρία θέασης να ξεπερνά τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αυτή είναι μια άλλη επιτυχημένη προσπάθεια της εταιρείας να επιτύχει την τέλεια ισορροπία της καινοτομίας και κομψής οθόνης, με το gaming να είναι επίσης άλλο ένα δυνατό της σημείο.

Huawei P40 Pro

Gaming: Εμπειρίες που δεν είχαμε ξαναζήσει με smartphone
Μπορεί τα smartphone  να θεωρούνται από πολλούς ως μερικές απλά πολυλειτουργικές συσκευές, που χρησιμοποιούνται κυρίως για επικοινωνία, ενημέρωση και ψυχαγωγία, όμως για μερικούς άλλους είναι κυρίως διασκέδαση. Το gaming στα κινητά είναι κάτι που πλέον σχεδόν όλοι κοιτάζουμε σε μια επιλογή. Όλοι θέλουμε λίγες στιγμές που θα χαλαρώσουμε και απλά θα ανεβαίνουμε levels. Όταν μάλιστα αυτό συνοδεύεται από κορυφαία ποιότητα, τότε δεν απέχει και πολύ από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που είχαμε συνηθίσει. Ο κινητήρας απόδοσης γραφικών στη σειρά HUAWEI P40 αυξάνει αποτελεσματικά την απόδοση του συστήματος και την απόδοση ισχύος, επιτρέποντάς του να αξιοποιήσει στο έπακρο την οθόνη 90Hz ενώ η απόδοση γραφικών είναι τέτοια που συμβάλλει επίσης σε μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Μάλιστα το Huawei P40 Pro υποστηρίζει έξοδο HDMI και έτσι μπορεί να μετατραπεί σε μια game console για την τηλεοραση. Αυτό πάλι;

P40 Lite: Η mid range επιλογή που ξεπερνά τις προσδοκίες
Παράλληλα με τη ναυαρχίδα της Huawei όμως, η αγορά υποδέχεται πλέον και το P40 lite. Ο σχεδιασμός του είναι απαράμιλλος και δεν έχει να ζηλέψει τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι, συσκευές από τις υψηλότερες βαθμίδες. Η ανάλυση σε οθόνη και κάμερα παραμένουν οι σταθερές που θα κάνουν και αυτή τη mid range σειρά της Huawei να ψάξουν την κορυφή, ενώ ο σχετικά νέος Kirin 810 SoC εγγυάται ικανοποιητική απόδοση με παράλληλη την εξαιρετική εκτέλεση των εργασιών της τεχνητής νοημοσύνης. Η Huawei άλλωστε ήταν πρωτοπόρος και συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη βάση στην A.I.

Huawei P40 Lite

Οι προκλήσεις είναι πολλές και ιδιαίτερες για όλους μας αλλά και για τις εταιρείες κολοσσούς όπως η Huawei. Φαίνεται όμως πως η Huawei αποδεικνύει συνεχώς ότι διαθέτει όλα τα μέσα για να προχωράει μπροστά ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια και τις προκλήσεις και το όφελος είναι μεγάλο για τον απλό καταναλωτή ο οποίος απολαμβάνει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες, κορυφαία προϊόντα και τεχνολογικές καινοτομίες.

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5