1821 Digital Gallery
Το Athens Bar Show έρχεται πιο δυνατό από ποτέ

Το Athens Bar Show έρχεται πιο δυνατό από ποτέ

Φέτος η μεγάλη διοργάνωση γιορτάζει τα 10 χρόνια της
Το Athens Bar Show 2019 θα γίνει στις 5 και 6 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη

Όταν δημιουργήθηκε το 2010 ονομαζόταν “The Bar Academy Show” και έλαβε χώρα στο Metropolitan Expo, δίπλα στο αεροδρόμιο. Την πρώτη εκείνη χρονιά συμμετείχαν 9 εκθέτες και το επισκέφθηκαν περίπου 1.000 επισκέπτες. Αυτή ήταν η αρχή της προσπάθειας να στηθεί ένας νέος θεσμός που θα γίνει το ετήσιο ραντεβού για τον κλάδο των bars. Το στοίχημα κερδήθηκε: το Athens Bar Show είναι σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική διοργάνωση σε αυτόν τον χώρο και οι επισκέπτες της ξεπερνούν τους 9.000.

ATHENS BAR SHOW 2018 (THE AFTERMOVIE)

Αν είστε επαγγελματίας bartender, bar manager, ιδιοκτήτης καταστήματος, F&B manager, εισαγωγέας-διανομέας ποτών και παρελκομένων ή φοιτητής τουριστικών επαγγελμάτων, τότε οι ημερομηνίες του Athens Bar Show 5 & 6 Νοεμβρίου 2019 είναι σίγουρο ότι υπάρχουν ήδη στην ατζέντα σας. Φέτος, το Athens Bar Show συμπληρώνει 10 χρόνια και επιστρέφει μεγαλύτερο και πιο εκπαιδευτικό από ποτέ - για δύο ημέρες σε 10.000 τ.μ. στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Περισσότεροι από 100 ομιλητές από Ελλάδα και εξωτερικό, θα παρουσιάσουν 70 και πλέον διαφορετικά σεμινάρια με καίρια και επίκαιρα θέματα για τους επαγγελματίες των bars. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν πάνω από 50 εταιρείες-εκθέτες από Ελλάδα και εξωτερικό ενώ συνολικά θα παρουσιαστούν περισσότερα από 500 διαφορετικά προϊόντα.

Οι καλεσμένοι ομιλητές είναι διακεκριμένοι ειδήμονες στον τομέα τους, επιτυχημένοι και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες, Master Blenders & Distillers, ιστορικοί και ερευνητές. Στα σεμινάρια και τις ομιλίες τους θα παρουσιαστεί μια πολύ μεγάλη γκάμα θεμάτων που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες, όπως οι νέες παγκόσμιες τάσεις της αγοράς, τεχνολογικές εξελίξεις στη διαχείριση και λειτουργία των bar, γευσιγνωστικές παρουσιάσεις νέων προϊόντων, στρατηγικές διοίκησης, διαχείρισης, μάρκετινγκ, best-practices επιτυχημένων και βραβευμένων καταστημάτων & brands, βιωσιμότητα και αειφορία και πολλά ακόμη.

Ένα stage αφιερωμένο αποκλειστικά σε ελληνικά αποστάγματα, το Spirits of Greece, θα παρουσιάζει συγκεντρωμένα όλα τα σπουδαία ελληνικά προϊόντα και θα διεξάγει γευσιγνωστικές δοκιμές καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Με αυτόν τον τρόπο οι επισκέπτες της έκθεσης, μεγάλο ποσοστό των οποίων προέρχεται από το εξωτερικό, θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τους κρυμμένους θησαυρούς της Ελλάδας.

Οι εκθέτες είναι παραγωγοί, εισαγωγείς και διανομείς, ενώ αρκετοί και φέτος έρχονται απευθείας στην έκθεση από το εξωτερικό, για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά προϊόντα που ακόμη δεν κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Συνολικά θα είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες της έκθεσης περισσότερα από 500 διαφορετικά προϊόντα, τα οποία θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν.

Οι επισκέπτες της φετινής έκθεσης θα λάβουν δώρο το επετειακό γυάλινο ποτήρι γευσιγνωσίας “10 Years Athens Bar Show”, το οποίο και προτείνουμε να χρησιμοποιήσουν για τις γευστικές δοκιμές τους κατά την περιήγηση και έρευνα που θα διεξάγουν στα περίπτερα των εκθετών, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια μας για μείωση της χρήσης πλαστικών μιας χρήσης.

Όπως και πέρυσι σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, θα εκτελεστεί το πρόγραμμα ανακύκλωσης για όλα τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Μπλε κάδοι ανακύκλωσης συσκευασιών θα είναι εύκολα προσιτοί για τη χρήση επισκεπτών και εκθετών.

Αν είστε επαγγελματίας bartender, bar manager, ιδιοκτήτης καταστήματος, F&B manager, εισαγωγέας ή διανομέας ποτών και παρελκομένων ή φοιτητής τουριστικών επαγγελμάτων, το Athens Bar Show είναι μια έκθεση που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε.

Info
Ημερομηνίες: Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019
Ώρες λειτουργίας: 11:00 - 19:00
Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
Εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες: www.athensbarshow.gr

Εισιτήρια*
Online προπώληση: €25 (έως 5/11/19)
Στην είσοδο: €30

* H έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου των bars. 

* Το εισιτήριο είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται. Επιτρέπει την είσοδο και τις δύο ημέρες της έκθεσης.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες και είναι υποχρεωτική η επίδειξη επίσημου εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, κλπ).

Ακολουθήστε το Athens Bar Show σε facebook, instagram και twitter.

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5