Visual Browsing
Εσύ θες να καταγράφεις κάθε στιγμή όπως ακριβώς την έζησες;
ADVERTORIAL

Εσύ θες να καταγράφεις κάθε στιγμή όπως ακριβώς την έζησες;

Με τριπλή και τετραπλή κάμερα στο smartphone σου σίγουρα μπορείς

Έχοντας ταξιδέψει σχεδόν όλη την Ελλάδα και σε μερικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ένα ερώτημα είναι που μου μένει. Πώς θα μπορέσω να αποτυπώσω όλα όσα πέρασα και να τα δείχνω όπου κι αν βρίσκομαι; Η φωτογραφική μηχανή ήταν κάποτε η λύση, όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, ή μάλλον αλλάζουν. Τι να την κάνεις τη μηχανή, όταν πλέον μπορείς να αιχμαλωτίσεις κάθε στιγμή μέσα από τριπλή και τετραπλή κάμερα, που κρύβεις μέσα στην… τσέπη σου; Οι νέες προσθήκες στη σειρά Galaxy A της Samsung, τα Galaxy A7 και Galaxy A9 έχουν έρθει για αυτούς που δεν σταματούν ποτέ να εξερευνούν νέα μέρη με τις προκλήσεις τους. Ο εργονομικός τους σχεδιασμός συνδυάζει αρμονικά τη λειτουργικότητα με το στυλ για απλή και εύκολη καθημερινότητα.

Το πρωτοποριακό Samsung Galaxy A9
Οι ενδείξεις για το smartphone με την πρώτη τετραπλή κάμερα στην πίσω όψη στον κόσμο είναι εντυπωσιακές για κάθε τύπο φωτογραφίας. Περιγράφοντας τα ταξίδια μου στην παρέα, πάντα κατέληγα στο κινέζικο ρητό πως «Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις». Ε λοιπόν, με τετραπλή κάμερα πλέον είμαι σίγουρη ότι μπορώ να αποτυπώνω ταξίδια από το χιονισμένο Μέτσοβο, τα Χριστούγεννα, μέχρι και τις Κυκλάδες το καλοκαίρι, με εκατομμύρια λέξεις, χωρίς καν να μιλήσω. Μπορώ άμεσα να μοιραστώ κάθε στιγμή, μέρος, αξιοθέατο με όσους αγαπώ ή με εκείνους που θα ήθελα να είναι εκεί.

Με την πρώτη τετραπλή κάμερα στην πίσω όψη (υπερ - ευρυγώνια, τηλεφωτογραφική, κύρια 24 MP και βάθους) του Galaxy A9 μπορώ να απαθανατίσω έναν νέο κόσμο, ακριβώς όπως τον βλέπω, ή όπως θα τον έβλεπε και ένας φωτογράφος, μέσω του εργαλείου βελτιστοποίησης σκηνής και ανίχνευσης ατελειών που προσφέρει. Ποιων ατελειών όμως; Ο Ultra Wide φακός που εγκαινιάζει η Samsung, με τη βοήθεια που λαμβάνει από το Scene Optimizer είναι ιδανικός για υπερευρυγώνιες λήψεις, θυμίζοντας ξανά κάτι από πραγματική κάμερα. Παράλληλα, είτε μιλάμε για κοντινές ή μακρινές φωτογραφίες, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο… ζωντανό. Το 2x Optical Zoom εγγυάται για αυτό. Δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα με τον φακό βάθους, καθώς προσφέρει ελευθερία χειροκίνητης διαχείρισης του βάθους πεδίου των φωτογραφιών.

Το νέο Galaxy A9 έρχεται με τυπική μπαταρία 3,800mAh και αποθηκευτικό χώρο 128 GB, αρκετά για να γυρίσεις, όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη τη γη! Να μην ξεχάσω τον κύριο φακό 24MP που δίνει τη δυνατότητα αποτύπωσης καθαρών και φωτεινών φωτογραφιών ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού.

Samsung Galaxy A7 – Μία πρακτική και δυνατή συσκευή
Tο Samsung Galaxy A7, έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, με την προηγμένη τριπλή κάμερα που περιλαμβάνει ευρυγώνιo και υπερ-ευρυγώνιο φακό που μου δίνει την ελευθερία να αποτυπώσω ακόμη περισσότερα από τον κόσμο μου. Αυτό ήταν το στοιχείο που με κέρδισε και το είχα στα υπόψιν από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε. Όταν το πρωτοδοκίμασα… με θυμάμαι να χαζεύω τις φωτογραφίες μου! Διαθέτει σύστημα έξυπνης κάμερας που προσαρμόζει αυτόματα τον κορεσμό, την ισορροπία λευκού και τα επίπεδα φωτεινότητας. Επιπλέον, με 19 λειτουργίες εξατομίκευσης (για ουρανό, πορτρέτα, εσωτερικούς χώρους, τοπία, ζώα κα) μπορώ να δίνω όσο το δυνατόν πιο φυσική εμφάνιση στις τελικές φωτογραφίες.

Ένα μήνα μετά την αγορά του, πέρα από τις ταξιδιάρικες φωτογραφίες που μου έχει χαρίσει, μου έχει φανεί και ιδιαίτερα χρήσιμο και στη δουλειά, αφού όπου κι αν έχω πάει, είτε σε σκοτάδια είτε σε βροχερά ρεπορτάζ με έβγαλε ασπροπρόσωπη. Η πίσω κάμερα υψηλής ανάλυσης με χαμηλό διάφραγμα, αιχμαλωτίζει περισσότερο φως και μειώνει τον θόρυβο, με εξαιρετικό αποτέλεσμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ακόμη, το Galaxy A7 αναδεικνύει, όπως και το Α9, το καλύτερο σε αυτό που «βλέπει». Διαθέτοντας την έξυπνη λειτουργία της Samsung, βελτιστοποίηση σκηνής, η κάμερά του κατηγοριοποιεί το θέμα και προσαρμόζει το χρώμα, την αντίθεση και τη φωτεινότητα για άμεση βελτιστοποίηση της ποιότητας της εικόνας. Γι’ αυτό σας έλεγα ότι δεν πίστευα τι φωτογραφίες έβγαζα. Όμως το Galaxy A7 δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες του.

Διαθέτοντας κορυφαία 6.0’’ Super AMOLED οθόνη, το Galaxy A7 προσφέρει αδιάλειπτη εμπειρία θέασης που δημιουργεί έντονη αντίθεση και δυναμικά χρώματα για πιο καθηλωτική οπτική εμπειρία. Επίσης, το συγκεκριμένο smartphone με έχει βολέψει όσο κανένα άλλο, στο καθημερινό μου τρέξιμο στην πόλη, καθώς υποστηρίζει την τεχνολογία εντυπωσιακού ήχου Dolby Atmos®2 στα ακουστικά.

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5