Visual Browsing
Εσείς πώς θα λύνατε τα προβλήματα στο γραφείο;
ADVERTORIAL

Εσείς πώς θα λύνατε τα προβλήματα στο γραφείο;

Στη ζωή μας θα γνωρίζουμε 80.000 ανθρώπους. Πόσοι αξίζουν πραγματικά;
© Θανάσης Καρατζάς

Στη ζωή μας θα γνωρίσουμε δεκάδες χιλιάδες άτομα. Σκεφτείτε το λίγο. Σχολείο, παρέες, έρωτες, μετά πανεπιστήμιο και τέλος οι δουλειές. Από τους λιγότερο κοινωνικούς μέχρι και εμάς τους δημοσιογράφους, που ανέκαθεν ήμασταν λίγο πιο κοινωνικοί, οι έρευνες λένε ότι στη ζωή μας θα γνωριστούμε με περίπου 80.000 ανθρώπους. Άλλοι είναι ικανοί να μας αλλάξουν για πάντα τη ζωή και τον τρόπο σκέψης και άλλη να ακούσουν ένα απλό «χάρηκα» και να αποχωρήσουν. Έχετε αναρωτηθεί πόσοι από τους 80 χιλιάδες που θα γνωρίσετε, σας ξέρουν όπως πραγματικά είστε; Σε αυτό το ερώτημα έχει επικεντρωθεί και το όμορφο σποτάκι του Nescafé Gold® βάζοντάς μας σε σκέψεις.

Nescafé Gold: Για τις στιγμές που αξίζουν | NESCAFÉ Greece

Έχοντας κερδίσει και χάσει αρκετούς ανθρώπους στη ζωή μου, μπορώ πλέον να εκτιμήσω αυτούς που καθημερινά είναι το στήριγμά μου και θα με βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές. Αυτούς που ξέρουν τις αγάπες και τις αδυναμίες μου, που θα με κάνουν να γελάσω όταν το έχω ανάγκη, και θα μου βάλουν γκάζια όταν επίσης πρέπει – και αυτοί είναι μετρημένοι. Όταν μάλιστα με αυτούς τους λίγους συνεργάζεσαι καθημερινά, καταφέρνοντας να αφήσεις πίσω οτιδήποτε άλλο σκέφτεσαι, το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο όμορφο.

Ναι, ο λόγος γίνεται για τους συναδέλφους στο γραφείο. Σίγουρα θα έχετε ακούσει ότι αυτό που μετρά σε όλες τις δουλειές είναι το καλό κλίμα. Εδώ, στην Athens Voice, έχουμε την τύχη να δουλεύουμε σε ένα εργασιακό περιβάλλον που πολλοί θα ζήλευαν, όμως δεν είναι όλες οι στιγμές εύκολες. Και τα νεύρα θα έρθουν, και οι τσακωμοί. Εκεί είναι που σκέφτεσαι, όμως, τι είναι αυτό που σε έφερε δίπλα στον άλλον. Πώς γνωριστήκατε καλύτερα και πώς φτάσατε να είστε φίλοι πάνω από όλα. Είναι οι συνήθειες. Οι μικρές στιγμές που ξεκλέψατε μαζί. Ο καφές εκείνος που ήπιατε και όλα έφτιαξαν. Αυτό ακριβώς είναι και το μότο του νέου Nescafé Gold® που έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι κάποιες στιγμές αξίζει να τις ζούμε με συγκεκριμένους ανθρώπους.

© Θανάσης Καρατζάς

Τι κάνουμε κάθε φορά που κάτι πάει στραβά; Επιστρέφουμε εκεί που τα κάναμε όλα να μοιάζουν όμορφα. Διαφορετικοί οι άνθρωποι και οι χαρακτήρες, αλλά ο πρώτος μας καφές ήταν για όλους ίδιος. Ο πρώτος καφές που φτιάξαμε, μικροί ακόμη στο σπίτι, ήταν Nescafé®. Μεγαλώνοντας οι ίδιοι τον είδαμε να αναπτύσσεται και να γίνεται Gold, με το άρωμά του όμως να παραμένει το ίδιο εθιστικό – τίποτα άλλο δεν μπορεί να μας ενώσει περισσότερο. Αυτή είναι μια στιγμή που αξίζει. Σε δέκα χρόνια από τώρα μπορεί να μη θυμόμαστε το πρόβλημα που είχαμε στη δουλειά, την προθεσμία που τρέχαμε να προλάβουμε ή την εφορία που έπρεπε να πληρώσουμε. Θα θυμόμαστε, όμως, εκείνους τους καφέδες.

© Θανάσης Καρατζάς

Για αυτές τις στιγμές υπάρχει ο Nescafé Gold®. Ένα χαρμάνι από εκλεκτούς κόκκους Arabica και Robusta που έχουν καβουρδιστεί στην ιδανική θερμοκρασία. Παράλληλα, περιέχει κόκκους Arabica που έχουν αλεστεί 10 φορές πιο λεπτοί και δίνουν γεύση και άρωμα από την καρδιά του κόκκου, ώστε να έχεις την τέλεια κούπα καφέ και να την απολαμβάνεις  με αυτούς που το αξίζουν περισσότερο. Τώρα σκέψου. Με ποιον θα μοιραζόσουν αυτή την κούπα; Όποιο όνομα κι αν σκέφτηκες, σήκωσε το τηλέφωνο και πάρ’ τον. «Μου έλειψες» πες, «και θέλω να σε δω».

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5