Visual Browsing
Ένα «τηλεπαιχνίδι» γνώσεων στο σπίτι σου!

Ένα «τηλεπαιχνίδι» γνώσεων στο σπίτι σου!

Μάζεψε όλη την παρέα, συνωμότησε, βάλε τρικλοποδιές στους φίλους σου και σκαρφάλωσε πρώτος ψηλά στην Πυραμίδα Γνώσης. Πριν τους φωνάξεις όμως, έχεις έναν καλό λόγο να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό που ακολουθεί… Keep reading!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Νικήτρια είναι η Μαριαβέτα Βασιλικάρη.

Η παραμονή στο σπίτι το Σαββατοκύριακο, πάντα είχε τα πλεονεκτήματα της. Οικογένεια, καλή παρέα και συνήθως ... παιχνίδι. Σήμερα, το να περνά κανείς ποιοτικό χρόνο με τους φίλους ή την οικογένειά του, μπορεί να έχει εκλείψει αλλά με τη νέα σειρά PlayLink και τα άκρως διασκεδαστικά παιχνίδια τα δεδομένα σίγουρα αλλάζουν!


Είχαμε ακούσει για τα νέα παιχνίδια που λανσάρονται αποκλειστικά στο PlayStation4, τον απόλυτα ελληνικό χαρακτήρα τους, αφού και τα τέσσερα νέα παιχνίδια έχουν πλήρως μεταγλωττιστεί στα ελληνικά, καθώς και την ιδιομορφία τους, δηλαδή, το να μην χρειάζονται χειριστήρια, αλλά το Σου – Κου, που μας πέρασε ζήσαμε κι εμείς αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Σαββατόβραδο, λοιπόν, με την παρέα και όλοι είχαμε τη διάθεση να μαζευτούμε σπίτι για παιχνίδι. Όχι για οποιοδήποτε παιχνίδι … αποφασίσαμε να γνωρίσουμε το νέο «Η Γνώση είναι Δύναμη» της σειράς παιχνιδιών PlayLink αποκλειστικά για το PlayStation4, επειδή, όπως καταλαβαίνετε, όλοι στην παρέα έχουμε την τάση να το παίζουμε ξερόλες.
Αν και ήμασταν πέντε άτομα με μόλις δύο χειριστήρια, καταφέραμε και παίξαμε όλοι μαζί, αφού η καινούργια σειρά παιχνιδιών μετατρέπει το smartphone ή το tablet μας, τόσο απλά, σε χειριστήριο. Απλά, συνδέθηκε ο καθένας στο Wi-fi από το smartphone του, κατέβασε την εφαρμογή του PlayLink για το «Η Γνώση είναι Δύναμη» και συγχρονίστηκε με την κονσόλα PS4.


Αυτό ήταν! Εύκολη πρόσβαση που εξυπηρετεί ακόμα και τους λιγότερο μυημένους. Αρχίζω να φοβάμαι μήπως ανακαλύψει τα παιχνίδια PlayLink η μάνα μου και γυρνώντας στο σπίτι τη βρω να παίζει με τις φίλες της. Η πρόσβαση, λοιπόν, πιο εύκολη από ποτέ.

Πίσω στα δικά μας. Στη συνέχεια, ο καθένας μας τράβηξε από μία selfie και δημιούργησε το δικό του χαρακτήρα, διαλέγοντας έναν από τους 8 διαθέσιμους. Οι οδηγίες και ό,τι χρειαστήκαμε για να φτάσουμε από την αρχή έως και το τέλος του παιχνιδιού, ήταν όλα στα ελληνικά!

Ο εκκεντρικός παρουσιαστής του παιχνιδιού, μας καλωσόρισε επίσης στα ελληνικά! Μοναδικό! Το ιδιαίτερο αυτό τηλεπαιχνίδι ήταν έτοιμο να αρχίσει. Το εύρος και η ποικιλία των ερωτήσεων μας εντυπωσίασε, ενώ οι ανατροπές ήταν πολλές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως και οι πλάκες μεταξύ της παρέας.

Τα πειράγματα δεν σταματούσαν αφού το παιχνίδι έδινε συνεχώς την ευκαιρία να βάλεις τρικλοποδιά στους φίλους σου, καθυστερώντας τους να απαντήσουν. Οι διαβολιές, όμως δεν σταματούν εκεί. Στο «Η Γνώση είναι Δύναμη» οι παίκτες μπορούν να συνωμοτήσουν μεταξύ τους, για να ρίξουν κάποιον άλλον από την κορυφή και έτσι ένα παιχνίδι γνώσεων, γίνεται ξαφνικά όλο και περισσότερο πιο ιντριγκαδόρικο.


Στον συγκεκριμένο τίτλο η δράση δεν τελειώνει ποτέ, ενώ οι νέες γνώσεις από το παιχνίδι ήταν πολλές και ποικίλες. Ερωτήσεις διδακτικές, για ταινίες, για γεωγραφία, για το ζωικό βασίλειο, αθλητικές και άλλες, μας έκαναν να γελάσουμε, να νευριάσουμε και να μετρήσουμε τις γνώσεις μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Όλοι, ωστόσο, βγήκαμε κερδισμένοι κυρίως από εμπειρίες, αφού οι στιγμές με τους φίλους ή την οικογένεια, παίζοντας το «Η Γνώση είναι Δύναμη» ήταν μοναδικές. Το Σαββατόβραδο στο σπίτι όχι μόνο δεν πήγε χαμένο, αλλά δώσαμε ραντεβού, και το επόμενο, για να παίξουμε ένα εκ των Frantics, Hidden Agenda και That's you, τους υπόλοιπους δηλαδή τίτλους PlayLink.

Το παιχνίδι αλλάζει και γίνεται πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό από ποτέ άλλοτε, με την μοναδική πλατφόρμα παιχνιδιών PlayLink αποκλειστικά για το PlayStation4. Εμείς μια φορά τα δοκιμάσαμε και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Ζήσε και εσύ τη μοναδική εμπειρία, κερδίζοντας ένα PlayStation4 και τους 4 PlayLink τίτλους!

Αν θες να ζήσεις κι εσύ μια αντίστοιχη εμπειρία με τους φίλους σου και την οικογένειά σου, δεν έχεις από το να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό για ένα PlayStation4, αλλά και τους 4 συναρπαστικούς τίτλους (H Γνώση είναι Δύναμη, Frantics, Hidden Agenda και That's you) της σειράς PlayLink.

Στείλε με email τα στοιχεία επικοινωνίας σου (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο) στο contest@athensvoice.gr με θέμα την λέξη «PlayLink».

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Τετάρτη 02.05.18.

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5