Visual Browsing
Athens 102.5 Voice

Αλήθεια, τι θα έκανες με απίστευτα γρήγορο Ιnternet;

Τώρα που έχεις σήμερα τις ταχύτητες του αύριο, πες απλώς WIND Fiber

Κι ενώ όλα προχωράνε εσύ κολλάς στο refresh, μετράς ανάποδα από το 100 όσο περιμένεις μία μπάρα να γεμίσει και τελικά συνήθισες τόσο να βλέπεις τα πάντα με διακοπές που σχεδόν τις αγάπησες και σου λείπει να μην τις συναντάς.

Βέβαια τώρα δεν έχεις πια δικαιολογία, γιατί όλα αλλάζουν και 800.000 σπίτια και επιχειρήσεις σε κάθε γειτονιά απολαμβάνουν τρελές ταχύτητες σε μία νέα εμπειρία Internet που έρχεται από τη WIND. Συμβαίνει όντως κάτι πρωτοποριακό, γιατί πού ακούστηκε ξανά 100mbps και 200mbps. Αυτά ήταν από άλλο πλανήτη για σταθερό Internet στο σπίτι, μόνο που τώρα είναι καθημερινότητα με το WIND Fiber.

Τώρα που εκτοξευόμαστε δηλαδή, ποιος μας πιάνει. Οι οπτικές ίνες από το μέλλον που έρχονται  σήμερα στα σπίτια μας σε πληθώρα νέων πακέτων υπηρεσιών, μας φέρνουν απλώς πιο κοντά στις αγαπημένες μας συνήθειες. Αυτές που μέχρι χθες έπρεπε να τις απολαμβάνουμε ξεχωριστά ή καθόλου, γιατί ποιος θα άκουγε την αδερφή σου που έκανε εργασία, όταν εσύ άνοιγες το αγαπημένο σου game και ξεκίναγε το σύρσιμο. Εκείνη να περιμένει πεντάλεπτο να φορτώσει μια σελίδα κι εσύ να παίζεις με διαλείμματα.

Αλήθεια, τι θα έκανες με απίστευτα γρήγορο Ιnternet;

Μία μέρα να είχα τις ταχύτητες του Fiber και θα έβλεπα όλη μέρα ταινίες. Ακόμα και σε live streaming, με 200mbps αυτό θα σήμαινε ότι απολαμβάνω την καλύτερη ποιότητα χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Ότι παίζω online games και δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι στο σπίτι γιατί πια μας «σηκώνει» όλους το σύστημα, ενώ τα πάντα γίνονται ακόμα πιο ρεαλιστικά και ποιος πιστεύει ότι παράλληλα μιλάω και με τους συμπαίκτες σου, χωρίς «κολλήματα». Την ίδια στιγμή δε, η συγκάτοικος μου θα έβλεπε ανενόχλητη το ένα βίντεο μετά το άλλο και ο μικρός μου αδερφός θα ανεβάζει στη στιγμή φωτογραφίες στα social media, ενώ η άλλη συγκάτοικος θα άκουγε αμέριμνη τις μουσικές της, άμεσα, σε όλες τις της συσκευές.

Αλήθεια, τι θα έκανες με απίστευτα γρήγορο Ιnternet;

Το κορυφαίο είναι ότι όλα αυτά, θα συμβαίνουν ταυτόχρονα, χωρίς κολλήματα, διαλείμματα και διακοπές, τα αγαπημένα δηλαδή προβλήματα όλων εμάς που δεν ξεκολλάμε από την οθόνη και κουραστήκαμε να σπαζόμαστε από τις πεσμένες μπάρες του σπιτικού WiFi.

Κάθε πόλη στην Ελλάδα μπορεί να υποστηρίζει τις νέες οπτικές ίνες που αλλάζουν τα δεδομένα. Όλα εξαρτώνται από την υποδομή κάθε τοπικού δικτύου, αλλά την επόμενη φορά που θα βγεις από το σπίτι, παρατήρησε λίγο τη γειτονιά σου, μπορεί να εντοπίσεις κάτι νέο. Ίσως είναι οι υπαίθριες καμπίνες τελευταίας τεχνολογίας που φέρνουν την οπτική ίνα στην πόρτα σου. Ίσως τη φέρνουν στην είσοδο της πολυκατοικίας σου με ειδικό εξοπλισμό για κοινόχρηστους χώρους ή ακόμα και στο δικό σου διαμέρισμα, αυτό κι αν είναι δηλαδή Merry Christmas.

Αλήθεια, τι θα έκανες με απίστευτα γρήγορο Ιnternet;

Να το δώρο που θα κάνεις φέτος στον εαυτό σου ή μήπως αυτό θα είναι το δώρο που θα ζητήσεις; Πάντως αυτά τα νέα αξίζουν διεκδίκηση, και πρέπει να τα φέρεις στο σπίτι σου. Για το πώς μπορεί να γίνει αυτό, δες εδώ ή επισκέψου τους ειδικούς και απόκτησε τώρα το internet του αύριο με τις ασύλληπτες ταχύτητες του WIND Fiber εδώ και στα καταστήματα WIND.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5