Visual Browsing
Athens 102.5 Voice

Tην εποχή του Internet και των Smartphones, χρησιμοποιείτε ακόμα ταμειακή μηχανή;

Το Internet έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας. Επικοινωνούμε διαρκώς, διασκεδάζουμε διαφορετικά, έχουμε πρόσβαση σε νέα, ειδήσεις, πληροφορίες και δεδομένα κάθε στιγμή. Δε ζούμε στιγμή χωρίς το Smartphone και το Tablet μας.

Σε όλο αυτό το νέο διαδικτυωμένο κόσμο σάς φαίνεται λογικό για το κατάστημα, το εργαστήριο, τη σχολή ή τη μικρή επιχείρηση που έχετε φτιάξει με έμπνευση, ιδέες, κόπους και αγώνες να αρκείστε στις δυνατότητες που πρoσφέρει μία ταμειακή μηχανή; Να βλέπετε τις ελλείψεις στα ράφια με το μάτι και να κάνετε παραγγελίες «στο περίπου», να μην μπορείτε την ελεύθερη ώρα σας, όπου κι αν είστε, να μελετάτε τα στοιχεία και να προγραμματίζετε τα επόμενα βήματα για τη δουλειά σας;

Κι όμως κι εδώ το Internet έχει αλλάξει τα δεδομένα και εάν είστε νέος, δυναμικός επιχειρηματίας, δεν πρέπει να αφήσετε χαμένη την ευκαιρία. Σκεφτείτε λιγάκι. Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί σήμερα τους επιτυχημένους επιχειρηματίες από τους υπόλοιπους; Ποιες είναι οι ιδέες που φέρνει η νέα γενιά επιχειρηματιών;

Ορισμένες βασικές πρακτικές και αξίες, προφανώς, δε αλλάζουν ποτέ. Η καλή επιχειρηματική ιδέα, οι σταθερές της σκληρής δουλειάς, της επιχειρηματικής ηθικής, της προτεραιότητας στον πελάτη, του προγραμματισμού, είναι απαραίτητες αρχές για κάθε δουλειά. Πέρα όμως από αυτά, τα μοντέρνα εργαλεία και εφαρμογές που είναι σήμερα διαθέσιμα διευκολύνουν την καθημερινή εργασία και ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Aς δούμε ποιες είναι οι δυνατότητες που θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του σήμερα κάθε επιχειρηματίας, όσο μικρή κι αν είναι η επιχείρησή του:

- Nα μπορεί να ολοκληρώσει γρήγορα μια πώληση, χωρίς να καθυστερεί τον πελάτη του.

- Να μπορεί να έχει μια άμεση εικόνα της αποθήκης του.

- Σχήμα loyalties χωρίς κάρτα: με μόνο τον αριθμό τηλεφώνου του πελάτη να μπορεί να χτίσει ένα σύστημα πόντων και επιβραβεύσεων για τους πιστούς πελάτες του.

- Να εξάγει χωρίς κόπο reports, με βάση τα οποία να καταλαβαίνει προς τα πού κινείται η επιχείρησή του.

- Να μπορεί από το Smartphone, το laptop ή οποιονδήποτε υπολογιστή να έχει πρόσβαση στα πραγματικά και real time δεδομένα της επιχείρησής του.

- Να είναι τα δεδομένα του ασφαλή

- Να χρησιμοποιεί ένα smartphone ή tablet για την ολοκλήρωση της πώλησης και να μη χαλάει την αισθητική του χώρου του.

Επιπλέον, χρειάζεται μια εφαρμογή αξιόπιστη, που θα έχει μεγάλη εγκατεστημένη βάση και θα ενσωματώνει τις καλύτερες πρακτικές της αγοράς, με εγκαταστάσεις σε μικρούς και μεγάλους πελάτες στις πιο ανεπτυγμένες αγορές και θα εξελίσσεται συνεχώς. Ταυτόχρονα, θέλει η εφαρμογή αυτή να υποστηρίζεται από έναν οργανισμό με μεγάλη αξιοπιστία και εδραιωμένη παρουσία στην εγχώρια αγορά.

Κυρίως όμως, θέλει όλο αυτό το πακέτο, με χαμηλό κόστος, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κρυφά κόστη. Μπορεί τελικά να έχει όλα τα παραπάνω; Ή πρέπει τελικά να αρκεστεί σε μια ταμειακή ή / και μια υποτυπώδη μηχανοργάνωση;

Και βέβαια μπορεί. Να έχει κι αυτά κι ακόμα περισσότερα, με τη νέα ολοκληρωμένη πρόταση online ταμείου και εμπορικής διαχείρισης, το Q-Zone, το οποίο διαθέτει στην αγορά η Info Quest Technologies, μία από τις μεγαλύτερες και με 36ετή πείρα εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα. To Q-Zone είναι μια 100% μοντέρνα, συνδρομητική, cloud εφαρμογή, με παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες και πάνω από 300.00 εγκαταστάσεις, από πολύ μικρές επιχειρήσεις, μέχρι πολύ μεγάλες, όπως η the athlete’s foot, η Disney & η Elizabeth Arden.

Αξιοποιώντας τη δύναμη του Internet, το Q-Zone δίνει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να παρακολουθεί τις τιμολογήσεις της επιχείρησής του από όπου και να βρίσκεται, από smartphone, tablet ή υπολογιστή. Ταυτόχρονα παύει να ανησυχεί για την αγορά και συντήρηση εξοπλισμού hardware, τον οποίο απαιτούσαν οι παραδοσιακές εφαρμογές.

Επίσης, λαμβάνει κάθε τρίμηνο τις ανανεώσεις της εφαρμογής αυτόματα, χωρίς να υπάρχει κάποιο κόστος ή διαδικασία αναβάθμισης από την πλευρά του. Με τον τρόπο αυτό, απολαμβάνει τα νέα στοιχεία που ενσωματώνει η εφαρμογή, τα οποία ανταποκρίνονται στα αιτήματα της τεράστιας εγκατεστημένης πελατειακής βάσης που έχει το πρόγραμμα, σε παγκόσμια κλίμακα. Και όλα αυτά από €25 τον μήνα.

Ως νέος, δυναμικός επιχειρηματίας, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μάθετε περισσότερα στο www.Q-Zone.gr και ζητήστε σήμερα δωρεάν Demo.

To 1879 ο Τζέιμς Ρίτι και είχε πολεμήσει με τους Βόρειους τρία χρόνια στον αμερικανικό εμφύλιο, μόλις επέστρεψε από τον πόλεμο άνοιξε το σαλούν «Pony House» στο Οχάιο. Ψάχνοντας να βρει τρόπο ώστε να μην τον κλέβουν οι υπάλληλοι του μαγαζιού του, έφτιαξε με τον αδελφό του την πρώτη ταμειακή μηχανή

Το 2017, με το Q-Zone, έχετε όλη την επιχείρησή σας στο Smartphone σας.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5