Visual Browsing
Έρχεται χειμώνας (και χωρίς σχέση δεν θα την παλέψεις)

Έρχεται χειμώνας (και χωρίς σχέση δεν θα την παλέψεις)

Οδηγός επιβίωσης με στήριγμα το Badoo για να μην είσαι μόνη όταν έρθουν τα κρύα 
Henri Meilhac / Unsplash

Κι όπως χαζεύω μόνη μου καλοκαιρινές φωτογραφίες, νιώθω λες και βλέπω μία προς μία τις προσδοκίες που χάθηκαν. Μερικές μάλιστα τις έχει πιάσει κι ο φακός. Είναι ο τύπος εκεί λίγο πιο πίσω μου, που αχνοφαίνεται. Κοιταζόμασταν όλο το βράδυ, αλλά πού; Κι εκείνος από την παραλία που τον ψάχναμε τις νύχτες στη Xώρα κι όταν τον πετύχαμε, τι να σου πω, σπουδαία περίπτωση. Δεν ξέρω από πού να αρχίσω να μοιράζω πάστες, που είναι και της μόδας τελευταία. Κι εκεί που κάθομαι και αναρωτιέμαι «να του στείλω;», όλο απελπίζομαι.

Αλλά επειδή χειμώνας έρχεται και κρύο, πρέπει λίγο να σοβαρευτούμε κορίτσια. Πώς θα την παλέψουμε έτσι; Πολύ δύσκολα. Γι’ αυτό άρχισα κι εγώ να ψάχνομαι. Κι έπεσα πάνω στο Badoo και να σου τα μωράκια και να το μέλλον πώς διαφαίνεται ξανά ένδοξο κι αισιόδοξο. Όχι που θα κάτσω να σκάσω και θα μείνω με τις φωτογραφίες.

Αν θες να φλερτάρεις (και όχι μόνο), κατέβασε τώρα το Badoο

Λοιπόν, ακούστε πώς έχει η κατάσταση. Βήμα πρώτο. Κατεβάζω την εφαρμογή Badoo στο κινητό μου, είναι το μεγαλύτερο dating app παγκοσμίως και λέω δεν μπορεί, αν ούτε τώρα δεν κάτσει τίποτα είμαι άξια της μοίρας μου. Το εξερευνώ λιγάκι και επιτέλους βλέπω ότι γίνεται δουλίτσα. Γνωρίζω κόσμο σας λέω, κι όλοι μου ψιλοαρέσουν. Δηλαδή για να πω την αλήθεια οι περισσότεροι μου πολυαρέσουν. Λογικό, αφού η εφαρμογή το έχει εξελίξει τόσο το θέμα και το φιλτράρισμα γίνεται μόνο του. Με τη μαγεία των αλγορίθμων ό,τι περνάει από μπροστά μου είναι κάπως στα μέτρα μου.

Αν θες να φλερτάρεις (και όχι μόνο), κατέβασε τώρα το Badoο

Την πρώτη φορά που το κατέβασα όρισα μόνη μου τα κριτήρια αναζήτησης, αποφάσισα επιτέλους να πω καθαρά τι ψάχνω σε αυτή τη ζωή. Κι έτσι άρχισε να εμφανίζεται κόσμος, τους τσεκάρω έναν έναν και παράλληλα εμφανίζονται κι όσοι βρίσκονται κάπου γεωγραφικά κοντά μου. Το πα και στις φίλες από το νησί που με πρήζουν κάθε καλοκαίρι με την ξεραΐλα του ανδρικού πληθυσμού που είναι χειρότερη κι από την ξέρα των Κυκλάδων.  

Κι εκεί που νόμιζα ότι το ’μαθα, άρχισε να γίνεται όλο και καλύτερο. Μου έρχονταν ξαφνικά ειδοποιήσεις απ’ όποιον επισκεπτόταν το προφίλ μου και να σου η αυτοπεποίθηση. Όλο καμάρι έβγαινα στους δρόμους. Κι όταν μου ερχόταν και ειδοποίηση ότι πήρα ψήφο, χαμός. Δηλαδή όχι μόνο είδε κάποιος το προφίλ μου, αλλά του άρεσα κιόλας κι έδειξε ενδιαφέρον. Κάπου εκεί το Badoo έγινε εθισμός.

Κι επειδή για μία αμοιβαιότητα ζούμε σ’ αυτή τη ζωή, άρχιζα κι εγώ να ψηφίζω κόσμο. Κι αν έχουμε αλληλοψηφιστεί, έρχεται η μαγική ειδοποίηση της πιστοποίησης με ένα «ταιριάξατε σήμερα» δίπλα στ’ όνομά του! Έτσι βγήκα με τον Άλκη πρώτη φορά και ακόμα ψήνεται το πράγμα, αλλά έχω καλό προαίσθημα.

Αν θες να φλερτάρεις (και όχι μόνο), κατέβασε τώρα το Badoο

Πριν βγούμε βέβαια προηγήθηκαν πολλά στάδια. Στην αρχή αρχίσαμε να μιλάμε στο chat. Στέλναμε φωτογραφίες, emojis, δώρα, χαμός. Κάποια στιγμή εγώ του ζήτησα να μου στείλει και μία selfie για να δω ότι όντως μιλάω με αυτόν που βλέπω στη φωτογραφία του προφίλ του. Μετά αρχίσαμε και τα video. Aυτό ήταν, η νέα λειτουργία του video chat έγινε η αγαπημένη μας. Δεν βρεθήκαμε έτσι ξαφνικά από κοντά κι αυτό ήταν τέλειο, γιατί άκουσα τη φωνή του και αισθανόμουν μία οικειότητα πριν καν συναντηθούμε.

Χάζευα με τις ώρες το προφίλ του κι όσο σκρόλαρα, τόσο πιο πολύ μου άρεσε ο Άλκης (μου). Τον έβλεπα να  μιλάει σε βίντεο και τον καμάρωνα στις φωτογραφίες του στο Instagram, που ήταν συνδεδεμένο με το προφίλ του στο Badoo.  

Μην τα πολυλογώ, το πράγμα γινόταν όλο και καλύτερο. Εντόπισα ότι είχαμε κι έναν δύο κοινούς φίλους κι αφού τα λέγαμε για καιρό, αποφασίσαμε επιτέλους να βγούμε. Κι ακόμα βγαίνουμε κι έτσι ο χειμώνας προμηνύεται πολύ καλύτερος.

Άντε, αφήστε τις ντροπές και ακολουθήστε με. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και με τόση ασφάλεια που εξασφαλίζει η εφαρμογή, η τύχη δεν θα μας προδώσει.

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5