Visual Browsing
Κερδίστε τις έξυπνες συσκευές της Xiaomi

Κερδίστε τις έξυπνες συσκευές της Xiaomi

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και είτε αποφασίσατε να ξεκινήσετε γυμναστική (άλλωστε, ποτέ δεν είναι αργά) είτε θέλετε να βελτιώσετε το πρόγραμμα ασκήσεών σας για να εμφανιστείτε στην παραλία όσο πιο «fit» γίνεται, οι έξυπνες συσκευές της Xiaomi −το Smart Band και η Έξυπνη Ζυγαριά− γίνονται ιδανικός σύμμαχος για πιο αποτελεσματική δίαιτα και άσκηση!

Η Athens Voice και και η Info Quest Technologies, η εταιρεία που διαθέτει επισήμα τα προϊόντας Xiaomi στην Ελλάδα, προσφέρουν σε δύο τυχερούς το έξυπνο βραχιόλι και την έξυπνη ζυγαριά. Για να το διεκδικήσεις αρκεί ένα απλό  e-mail. Στείλε το ονοματεπώνυμό σου και το κινητό σου τηλέφωνο στο info@athensvoice.gr γράφοντας στο θέμα «Xiaomi-ζυγαριά» ή  «Xiaomi-βραχιόλι» από τις 10/4 μέχρι τις 20/04 στις 18.00 και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός. 

Xiaomi Mi Band 2: Ένα πραγματικά «έξυπνο» βραχιόλι ελέγχου δραστηριότητας

Το Xiaomi Mi Band 2 ενσωματώνει λειτουργίες που ανιχνεύουν και καταγράφουν τον τρόπο ζωής σας, την άθλησή σας, και μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και κατ’ επέκταση να φτιάξετε τη γραμμή σας. To νέο Smart Band χρησιμοποιείται συνδυαστικά με ένα Smartphone και είναι ιδανικό για όσους αθλούνται αλλά και όσους θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους. Χρησιμοποιεί οθόνη OLED ώστε να μπορείτε να δείτε τα πάντα με μια ματιά, ακόμα και κάτω από τον δυνατό ήλιο, είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό για καθημερινή χρήση ενώ συνεργάζεται με τα δημοφιλέστερα λειτουργικά συστήματα, όπως Android 4.4+ και iOS 7+.

Καταγράφει τα πάντα: Γυμναστήριο, τρέξιμο ή πεζοπορία στη φύση, το Xiaomi Mi Band 2 καταγράφει την αθλητική σας δραστηριότητα καθώς επίσης τη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου σας. Με ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης, το Mi Band 2 γνωρίζει ακριβώς πότε ξεκινάτε την προπόνησή σας, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε λειτουργίες ή να κάνετε κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση πριν ξεκινήσετε. Μετράει, επίσης, τους καρδιακούς παλμούς σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να προσαρμόζετε αντίστοιχα τη διάρκεια και την ένταση των προπονήσεων. Με τον τρόπο αυτό παρακολουθεί ολοκληρωμένα την υγεία σας και δημιουργεί διάφορες χρήσιμες μετρήσεις, ενώ εσείς μπορείτε να ορίζετε νέους στόχους κατανάλωσης θερμίδων και βημάτων απλώς φορώντας το και παρακολουθώντας τα στοιχεία.

Ένας προσωπικός σύμβουλος υγείας στον καρπό σας! Το Xiaomi Mi Band 2 διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth για να μεταφέρει όλες τις μετρήσεις στο Smartphone σας. Η εφαρμογή Mi Fit για συσκευές iOS και Android σας επιτρέπει να βλέπετε και να διαχειρίζεστε όλες τις μετρήσεις σχετικά με τη δραστηριότητα σας και την ποιότητα του ύπνου σας από την συσκευή σας, ώστε να γνωρίζετε πόσο κοντά ή μακριά βρίσκεστε από τους στόχους που έχετε θέσει. Εκτός του ότι το Mi Band 2 γίνεται άμεσα ο καλύτερός σας σύμβουλος για καλύτερο ύπνο και πιο υγιεινή ζωή, αποτελεί και ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα για το Smartphone σας αφού χρησιμοποιεί δόνηση για να σας ειδοποιεί για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα − ειδικά αν το κινητό σας βρίσκεται στη τσάντα σας και δε μπορείτε να το δείτε ή να το ακούσετε.

Προτεινόμενη τιμή 39,90€

Xiaomi Mi Scale: Μια έξυπνη ζυγαριά για όλη την οικογένεια

Μαζί με το Mi Band 2 θα χρειαστείτε και την έξυπνη ζυγαριά της Xiaomi για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και άσκησης. Συνδέεται με συσκευές Android και iOS ενώ διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής για μεγαλύτερη αντοχή. Μπορεί να μετράει το βάρος σας και να υπολογίζει αυτόματα το ΒΜΙ (Δείκτης Μάζας Σώματος) επιτρέποντάς σας να συγκεντρωθείτε στη διακύμανση του βάρους σας, να θέσετε στόχους, αλλά και να εντοπίσετε τα αίτια που προκαλούν τις αλλαγές. Επιπρόσθετα, η έξυπνη ζυγαριά αναγνωρίζει αυτόματα ποιος ανέβηκε πάνω της έτσι ώστε να μπορεί να τη χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια!

Καταγράψτε το βάρος και δείτε την πρόοδο στο Smartphone σας. Χάρη στην υποστήριξη Bluetooth, η έξυπνη ζυγαριά της Xiaomi συνδέεται στο Smartphone σας για να μπορείτε να παρακολουθείτε το βάρος σας και να ανατρέχετε στις προηγούμενες μετρήσεις σας, ώστε να θέτετε στόχους για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όπως και με το Mi Band 2, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Mi App της Xiaomi για να δείτε όλες τις μετρήσεις σας με σαφήνεια, όπως μετρήσεις βάρους σε μορφή γραφήματος, ώστε να μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας. Επιπλέον, μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα την κατάστασή σας με φίλους ή και τα μέλη της οικογένειας.

Προτεινόμενη τιμή για την ζυγαριά: 49,90€

Oι έξυπνες συσκευές της Xiaomi διατίθενται με 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας από την Info Quest Technologies. Θα τις βρείτε στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5