Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Nick Cave: Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE

Το ντοκιμαντέρ του Andrew Dominik ρίχνει αυλαία στο In-Edit Thessaloniki 2022

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nick Cave και Warren Ellis
© THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE

Διαγωνισμός: Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του ντοκιμαντέρ για τον Nick Cave, «THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE», στο In-Edit Thessaloniki.

Το In-Edit Greece επέστρεψε δυναμικά εκεί απ’ όπου ξεκίνησε και έως τις 11 Μαΐου 2022 μετατρέπει την πόλη της Θεσσαλονίκης σε «Λιμάνι της Μουσικής». Στο In-Edit τα ντοκιμαντέρ μιλάνε με μουσική αποκαλύπτοντας τις πιο συναρπαστικές ιστορίες από τα παρασκήνια ενός κρυμμένου, απαγορευμένου για εμάς τους κοινούς θνητούς, μουσικού κόσμου. Αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις των ίδιων των πρωταγωνιστών, μαρτυρίες των πιο κοντινών τους ανθρώπων και, φυσικά, πολλή μουσική, σε μερικές από τις πιο δυνατές μουσικές ιστορίες που έχουμε την ευκαιρία να δούμε –και να ακούσουμε– κατά τη διάρκεια του φετινού In-Edit Greece, τόσο αυτές τις μέρες στο In-Edit Thessaloniki, όσο και τον Ιούνιο, στο In-Edit Athens.

Andrew Dominik: THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE - Το ντοκιμαντέρ για τους Nick Cave και Warren Ellis

To ντοκιμαντέρ του Andrew Dominik «THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE», που παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ του Βερολίνου, θα αποτελέσει την ταινία λήξης του In-Edit ως μέρος ενός παγκόσμιου event σε παράλληλη πρώτη και μοναδική προβολή. Το ντοκιμαντέρ αφηγείται τη δημιουργική σχέση του Nick Cave με τον Warren Ellis, τον μουσικό που ξεκίνησε να παίζει βιολί με τους Bad Seeds και στη συνέχεια εξελίχθηκε στον βασικό συνεργάτη του Cave. Δεν είναι τυχαίο ότι οι τελευταίοι δύο δίσκοι του Cave έχουν κυκλοφορήσει ως ντουέτο με τον Ellis. Η φιλία, η δημιουργικότητα, η ποίηση, η μοναξιά, η εσωτερική αναζήτηση, ακόμη και ο φόβος του θανάτου γίνονται τα βασικά στοιχεία στα οποία δίνει έμφαση το εξαιρετικό αυτό ντοκιμαντέρ.

THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE (Official Trailer)

Διαγωνισμός In-Edit Greece για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE»

To In-Edit Greece και ο ραδιοφωνικός σταθμός Athens Voice 102.5 σας δίνουν τη δυνατότητα διεκδικήσετε 20 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του ντοκιμαντέρ «THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE» στo In-Edit Thessaloniki, την Τετάρτη 11 Μαΐου, στην Αποθήκη Δ’, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, στις 21.00. Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας και γράφοντας «In-Edit Thessaloniki» στο θέμα μέχρι την Τρίτη 10 Μαΐου, στις 21.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.

Αφίσα του In Edit Greece

Δείτε το συνολικό πρόγραμμα ταινιών του In-Edit Thessaloniki και προμηθευτείτε online τα εισιτήριά σας από το viva.gr και στα ταμεία της Αποθήκης Δ' κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ