1821 Digital Gallery

Κερδίστε 2 διανυκτερεύσεις στο COCO-MAT Athens BC

Το ξενοδοχείο Coco-Mat BC
Συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές του Athens Voice 102.5
  • A-
  • A+
0
Διαγωνισμός: Συντονιστείτε στον Athens Voice 102.5 και κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο COCO-MAT Athens BC.

Μια καινούργια σελίδα στην ιστορία της φιλοξενίας με την υπογραφή της COCO-MAT. Τo COCO-MAT Athens BC ήρθε για να προσθέσει μια μοναδική εμπειρία διαμονής στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Η καλύτερη θέα στην Ακρόπολη, οι γεύσεις, η αξεπέραστη εμπειρία ύπνου COCO-MAT, το εξαιρετικό spa με θεραπείες Zealots Of Nature, η απροσποίητη φιλοξενία και η έμπνευση από τη φύση συγκεντρώνονται στο πεντάστερο ξενοδοχείο COCO-MAT Athens BC.

Το ξενοδοχείο Coco-Mat BC

Κάτω από μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική δημιουργία που απελευθερώνει ένα σμήνος πουλιών στον ουρανό, και δίπλα στο ανέγγιχτο ρωμαϊκό μωσαϊκό που κοσμούν την υποδοχή, η ομορφιά και η ιστορικότητα της περιοχής εναρμονίζονται με τις επιταγές της σύγχρονης φιλοξενίας για μια ασύγκριτη εμπειρία διαμονής. Εάν επιθυμείτε να ζήσετε μοναδικές στιγμές συνδυάζοντας την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης, τότε στο COCO-MAT Athens BC βρίσκεστε στην καρδιά της διαχρονικής ομορφιάς της Αθήνας. 

Το COCO-MAT Athens BC στην οδό Φαλήρου 5, στο Κουκάκι είναι μόλις μερικά βήματα από την εμβληματική Ακρόπολη, το Μουσείο της Ακρόπολης, τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και όλα τα σημαντικά αξιοθέατα. Μένοντας στο COCO-MAT Athens BC μπορείτε με τα πόδια ή με το ξύλινο COCO-MAT ποδήλατο να βρεθείτε στην Πλάκα, το Θησείο, το Σύνταγμα αλλά και στο Κουκάκι ωραίες και πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό. Αν πάλι θέλετε να απολαύσετε την καλύτερη θέα στην πόλη και την Ακρόπολη, τότε δεν θα βρείτε καλύτερη τοποθεσία από του COCO-MAT Athens BC

Σχετικα
H μελωδία της ευτυχίας παίζεται στο τέμπο της Fiona Apple
H μελωδία της ευτυχίας παίζεται στο τέμπο της Fiona Apple

O Athens Voice 102.5 προσφέρει σε ένα τυχερό ζευγάρι δύο διανυκτερεύσεις (εκτός Παρασκευής και Σαββάτου) στο COCO-MAT Athens BC. Οι διανυκτερεύσεις θα δοθούν βάσει διαθεσιμότητας και έως τις 30/12/20. Συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές του σταθμού. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 31 Ιουλίου, στην εκπομπή του Βαγγέλη Περρή και της Τζένης Μελιτά.

Το ξενοδοχείο Coco-Mat BC
Σχετικα
Το τραγούδι της Παρασκευής 21.01.2022 από τον Athens Voice 102.5
Το τραγούδι της Παρασκευής 21.01.2022 από τον Athens Voice 102.5

Δείτε περισσότερα στο www.athensbc.com


ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού.

H Iδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία «RADIO PLAN BEE I.K.E..», (εφεξής η «Διοργανώτρια Εταιρεία») που εδρεύει στη Αθήνα επί της οδού Χαρ. Τρικούπη 22, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, λειτουργεί τον Ραδιοφωνικό Σταθμό με τον διακριτικό τίτλο «ATHENS VOICE RADIO 102.5» (εφεξής ο «Ραδιοφωνικός Σταθμός») και οργανώνει το Διαγωνισμό (εφεξής ο «Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Με την επιφύλαξη όσων ορίζονται στον όρο 3 κατωτέρω, δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την ταυτοποίηση των στοιχείων των συμμετεχόντων προκειμένου να διακριβώσει το δικαίωμα συμμετοχής τους και απόδοσης του Επάθλου.

3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων.

Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας Εταιρείας και (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τα ανωτέρω υπό (α) πρόσωπα.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού.

Οι συμμετοχές στο Διαγωνισμό με τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω θα γίνονται δεκτές από 27.07.20 από τις 10:00 έως 31.07.2020 στις 12:00. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται αποκλειστικά εντός των ανωτέρω χρονικών ορίων του Διαγωνισμού.

 5. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

5.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται ως εξής:

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό, θα πρέπει να στείλουν SMS ΣΤΟ 19619 γράφοντας AV (κενό), την λέξη ‘’Cocomat’’ και το ονοματεπώνυμό τους.

Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας.

5.2. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Συμμετοχής από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού στον ιστότοπο της AthensVoice.

5.3. Τα αρχεία τα οποία θα τηρεί ο Σταθμός με τα ανωτέρω στοιχεία των συμμετεχόντων θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στο Διαγωνισμό από το σύστημα του Σταθμού και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής, σύμφωνα με τον όρο 7 κατωτέρω.

5.4. Σημειώνεται ότι επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή στο Διαγωνισμό.

6. Έπαθλο.

Ένας (1) νικητής-ά θα κερδίσει  ένα (1) Έπαθλο, ήτοι ένα δωμάτιο στο COCO-MAT Athens BC για 2 διανυκτερεύσεις και αναχώρηση την τρίτη ημέρα. Η περίοδος που μπορεί να έρθει ο νικητής του διαγωνισμού είναι βάσει διαθεσιμότητας και έως τις 30/12/20 (εκτός Παρασκευής και Σαββάτου).

Η διοργανώτρια  κρατάει τα στοιχεία του νικητή (όνομα  και τηλέφωνο) και τα στοιχεία του-της θα αποσταλούν στο COCO-MAT Athens BC. Ο νικητής -ρια  θα παραλάβει τo έπαθλο του- της κατόπιν συνεννοήσεως,  με τo ξενοδοχείο.

Σε καμία περίπτωση, το έπαθλο δεν θα εξαργυρώνεται από τον  νικητή/τρια με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πέραν του ανωτέρω συμφωνηθέντος. Το έπαθλο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλη υπηρεσία ή προϊόντα, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους ούτε αντικαθίσταται.

7. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού.

Ο νικητής και ο αναπληρωματικός θα αναδειχθούν μέσω τυχαίας κλήρωσης.

H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 μέσα στο τρίωρο 07:00-10:00, κατά τη διάρκεια της live εκπομπής.

Το όνομα  του  νικητή  του διαγωνισμού και του αναπληρωματικού, θα  ανακοινωθούν  στην εκπομπή  την ώρα  της κλήρωσης από τους παραγωγούς της εκπομπής.

Ο νικητής -τρια  θα παραλάβει  τo  έπαθλο του- της κατόπιν συνεννοήσεως,  με τo ξενοδοχείο.

Λεπτομέρειες για την απόδοση του Επάθλου στον νικητή θα δοθούν κατά την επικοινωνία του με τη Διοργανώτρια Εταιρεία.

Ο νικητής/τρια για την παραλαβή του επάθλου θα πρέπει να γνωστοποιήσει στη Δωροθέτρια εταιρία τα στοιχεία της ταυτότητάς του/της.

8. Ενημέρωση για την ανάδειξη του νικητή.

Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των συμμετεχόντων ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια και την Δωροθέτρια εταιρία για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους η επιλογή της οποίας θα γίνει με τη σύμφωνη γνώμη του νικητή - τριας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου (Internet), εφόσον το επιλέξει η Διοργανώτρια, κατά το χρονικό διάστημα παραμονής τους  στο ξενοδοχείο.

9. Πληροφορίες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο: 210 3648213 από τις 10.00 π.μ. – 18.00 μ.μ από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών).

10. Προσωπικά Δεδομένα/Αποποίηση Ευθύνης.

10.1. Υπεύθυνος επεξεργασίας σε σχέση με τον διαγωνισμό είναι η διοργανώτρια εταιρία, ήτοι η εταιρεία με την επωνυμία «RADIO PLAN BEE I.K.E..», που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Χαρ. Τρικούπη 22, email:info@athensvoiceradio.gr, 210 3648213.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία ενημερώνει ότι η ίδια ή/ και τρίτοι ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, που θα συλλέξουν από τους ίδιους σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στον όρο 5 ανωτέρω, με σκοπό την ανάδειξη και δημοσίευση του νικητή  και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών αναφορικά με την απόδοση του Επάθλου σε αυτόν.

Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, ήτοι τα στοιχεία ταυτότητας, η εικόνα του προσώπου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, είναι απαραίτητα για την επεξεργασία που πραγματοποιείται για τους σκοπούς του Διαγωνισμού.

Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων αυτών είναι η συγκατάθεση που παρέχουν τα υποκείμενα των δεδομένων, δηλ. των συμμετεχόντων, με τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό.

Μετά την ολοκλήρωση πραγματοποίησης του Επάθλου οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη, των συμμετεχόντων και του νικητή θα καταστρέφονται, εκτός αν άλλως επιτρέπεται η επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

10.2. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων δε θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Διοργανώτριας Εταιρείας, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη του νικητή του Διαγωνισμού και στην απόδοση του Επάθλου.

Σε περίπτωση απευθείας γνωστοποίησης από τον συμμετέχοντα σε τρίτους προσωπικών δεδομένων του, η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με τη χρήση από τους εν λόγω τρίτους των προσωπικών δεδομένων που ο συμμετέχων αποκάλυψε σε αυτούς. Για το λόγο αυτό, ανήκει στην ατομική ευθύνη κάθε συμμετέχοντα να μελετά προσωπικά τους σχετικούς όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων, προτού γνωστοποιήσει προσωπικά δεδομένα του σε τρίτους μέσω του διαδικτύου.

10.3 Το υποκείμενο των δεδομένων έχει, σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του (άρθρο 7 παρ. 3), το δικαίωμα υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας για πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που το αφορούν (άρθρο 15), το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων (άρθρο 16), το δικαίωμα διαγραφής τους (άρθρο 17) ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών (άρθρο 18), το δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία (άρθρο 21), καθώς και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων (άρθρο 20). Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται είτε με την αποστολή επιστολής στην ως άνω διεύθυνση, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου:info@athensvoiceradio.gr

Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr → Τα δικαιώματά μου → Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

10.4. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα ελέγχου της (όπως ενδεικτικά αλλά μη περιοριστικά – λόγοι ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα, μη κάλυψη δικτύου, υπερφόρτωση δικτύου, διακοπή σύνδεσης με το δίκτυο, μη αποστολή ή αποδοχή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, μη σωστός τρόπος συμμετοχής) ή έξω από τη σφαίρα ελέγχου κάθε τρίτου που θα μεταφέρει τα δεδομένα, α) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή ή/και η λήψη των στοιχείων συμμετοχής στο διαγωνισμό στους χρήστες, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, β) τα διατηρούμενα αρχεία (βάση δεδομένων με καταχωρημένους συμμετέχοντες) καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.

11. Ανάκληση Προκήρυξης– Τροποποίηση Όρων.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της ιστοσελίδας της με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να ματαιώσει το Διαγωνισμό οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Στην περίπτωση αυτή η Διοργανώτρια Εταιρεία θα ανακοινώσει την ακύρωση/ματαίωση του Διαγωνισμού με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο και μέσο.

12. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία.

Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

13. Αποδοχή των όρων.

13.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

13.2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό διέπεται από τους παρόντες όρους, οι οποίοι εφαρμόζονται επί του συνόλου των συμμετεχόντων εξυπακουόμενης της γνώσης και πλήρους και ανεπιφύλακτου αποδοχής των παρόντων όρων.

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5