1821 Digital Gallery
Γιώργος Πιέρρος, Γιώργος Κουβαράς / Athens Voice Radio 102.5
ΤΕΥΧΟΣ 718

Γιώργος Κουβαράς & Γιώργος Πιέρρος αναλαμβάνουν Action στους 102.5

Κάθε Σάββατο μεσημέρι, 14.00-16.00 στους 102,5 fm
Ο Γιώργος Κουβαράς με τον Γιώργο Πιέρρο του Action 24 στο ραδιόφωνο του Athens Voice Radio 102.5, κάθε Σάββατο μεσημέρι, 2 με 4

Στα χρόνια της κρίσης μπήκαν στη ζωή των Ελλήνων δύο τηλεοπτικές εκπομπές: το «Evening Report» και το «Brainstorming» του Action 24. Επανέφεραν στις πολιτικές εκπομπές έναν πολιτικό πολιτισμό και μία ουσία στον λόγο που τον είχαμε ξεχάσει για καιρό. Ο Γιώργος Κουβαράς, ο Γιώργος Πιέρρος και ο Σταμάτης Ζαχαρός είναι οι συντελεστές αυτών των εκπομπών. Αυτού του είδους τις εκπομπές τις έχει ανάγκη το κοινό, και η μεγάλη αποδοχή και τηλεθέαση έκαναν τον Γιώργο Κουβαρά, που είναι και ο διευθυντής του προγράμματος, να τις απλώσει από φέτος πιο πολύ. Πλέον υπάρχει το «Briefing» με τον Γιώργο Πιέρρο (18.30-20.00), το «Brainstorming» με τον Σταμάτη Ζαχαρό και την Κατερίνα Δούκα (21.00-22.00) και το κλασικό, πλέον, «Evening Report» με τον Γιώργο Κουβαρά (22.00-23.30). Βέβαια, είναι και τα μεταμεσονύκτια πάνελ του Δημήτρη Τάκη.

Γιώργος Πιέρρος, Γιώργος Κουβαράς / Athens Voice Radio 102.5

Όταν λοιπόν μάθαμε ότι στο πρόγραμμα του 102.5 θα έρθουν ο Γιώργος Κουβαράς με τον Γιώργο Πιέρρο, όλοι όσοι είμαστε ήδη στο πρόγραμμα του σταθμού αιφνιδιαστήκαμε ευχάριστα: «Αυτή είναι μια πολύ ωραία και πολύ θετική προσθήκη!».

Η πρώτη ερώτηση που μου ήρθε στο μυαλό είχε λίγο από νοιάξιμο...

Σχετικα
Το τραγούδι της Δευτέρας 24.01.2022 από τον Athens Voice 102.5
Το τραγούδι της Δευτέρας 24.01.2022 από τον Athens Voice 102.5

Συγγνώμη, αλλά εσείς τρέχετε όλη την εβδομάδα με τις εκπομπές στο Action 24, και αποφασίσατε να κάνετε εκπομπή Σάββατο;

Γ.Κ. Συνήθως όταν σκέφτεσαι τι θα κάνεις το Σάββατο το μεσημέρι, δεν βάζεις στην ατζέντα της διασκέδασης τη δουλειά. Αυτή η εκπομπή όμως για εμάς διαφέρει, είναι η ευκαιρία μας να έρθουμε σε επαφή με το κοινό της Athens Voice, να μιλήσουμε για πολιτική, ταινίες, εξόδους, να τα πούμε χαλαρά όπως αρμόζει στη μέρα μαζί με τον μεσημεριανό μας καφέ.

Γ.Π. Για το μεσημέρι του Σαββάτου μια ωραία ιδέα είναι να πάρεις τον Φώτη Γεωργελέ και τον Μάκη Προβατά και να κανονίσεις έξοδο για φαγητό, επειδή όμως αυτό δεν είναι εφικτό πάντα, βρήκαμε την εναλλακτική λύση και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερη παρέα, τους ακροατές μας.

Σχετικα
Το τραγούδι της Κυριακής 23.01.2022 τον Athens Voice 102.5
Το τραγούδι της Κυριακής 23.01.2022 τον Athens Voice 102.5

Γιώργος Πιέρρος, Γιώργος Κουβαράς / Athens Voice Radio 102.5
© Αδαμαντία Σελέκου

Η πρώτη σας εκπομπή έπεσε πάνω στο εντελώς κλειστό κέντρο… θα το λέτε αργότερα: θυμόμαστε ότι ο Πομπέο είχε έρθει όταν κάναμε την πρώτη μας εκπομπή στον Athens Voice Radio…

Γ.Π. Ένα ακόμα κίνητρο για να μην το κουνήσουμε από την Αθήνα ούτε το Σάββατο, αφού η Αθήνα είναι συχνή στις πορείες της και τα βραχυκυκλώματά της. Θα το θυμόμαστε και γιατί η πρώτη εκπομπή ξεκίνησε επεισοδιακά, όπου εξαιτίας της πορείας για την επίσκεψη Πομπέο δεν φτάσαμε και οι δύο στην ώρα μας. Δηλαδή, εγώ.

Γ.Κ. Η Ανδρoνίκη Τσατσαρώνη, που μας δίνει τη σκυτάλη στο πρόγραμμα του Athens Voice, ήθελε δεν ήθελε έγινε μέρος της εκπομπής μας. Έμεινε παραπάνω για να καλύψει τις απώλειες που προκάλεσε προσωρινά το κλειστό από την πορεία κέντρο. To χαμόγελό της μας έκανε να ξεχάσουμε την «επεισοδιακή» πρώτη έλευση στο στούντιο.

Γιώργος Πιέρρος, Γιώργος Κουβαράς / Athens Voice Radio 102.5
© Αδαμαντία Σελέκου

Από την άλλη, είναι ωραίο να υπάρχει κάτι που να το θυμάσαι από την πρώτη εκπομπή. Οι ακροατές πάντοτε κατανοούν, όταν υπάρχει λόγος…

Γ.Κ. Στην πρώτη μας εκπομπή καταλάβαμε αμέσως ότι σε αυτό το ραδιόφωνο μπορούμε να είμαστε εμείς, ακριβώς όπως είμαστε με τους φίλους μας, απολύτως έξω από στενά πλαίσια. Είπαμε για τα τραγούδια που ακούμε, για τις ταινίες που θέλουμε να δούμε, ανταλλάξαμε προτάσεις με τους ακροατές και μάλιστα η δική τους πρόταση για ταινία που δεν ήταν άλλη από τον «Τζόκερ» μας έκανε να τρέξουμε για εισιτήρια ώστε να τη δούμε.

Γ.Π. Ξέρετε, στην Athens Voice τίποτα δεν είναι στημένο, κανείς δεν ήξερε τι θα πούμε, άλλωστε ούτε και εμείς ξέραμε ακριβώς… Θα λέμε αυτά που νιώθουμε και θα ακούμε αυτά που αρέσουν σε εμάς και τους ακροατές μας.

Γ.Κ. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε νιώσει καλύτερα, το κλίμα της Athens Voice είναι μοναδικό, όπως και οι άνθρωποί της, ξέρουμε ότι οφείλεται στον Φώτη και τον ευχαριστούμε για την ένταξη σε αυτή την ξεχωριστή ομάδα.

Γιώργος Πιέρρος, Γιώργος Κουβαράς / Athens Voice Radio 102.5
© Αδαμαντία Σελέκου

Όμως μια τέτοια δημοσιογραφική ομάδα έχετε φτιάξει και εσείς στο Action 24!

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μία δημοσιογραφική παρέα που ενημερώνουμε τον κόσμο, ενώ για εμάς αυτό είναι ψυχαγωγία, με την αληθινή έννοια της λέξης. 

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5