Ο Liam Gallagher αποκαλεί τον αδερφό του «πατάτα» και η κόντρα των Oasis καλά κρατεί

Copyright Instagram @oasis

Ο Liam Gallagher επέστρεψε και συνεχίζει να αποκαλεί τον αδελφό του, Noel Gallagher «πατάτα», οπότε έχουμε πάει άλλα 10 βήματα πίσω όσον αφορά στην επανένωση των Oasis. Ο καλλιτέχνης έγραψε στο Twitter δηλώνοντας ότι ο μεγαλύτερος αδερφός του «έχει κάνει μεγάλη ζημιά στους Oasis ως συγκρότημα», ρίχνοντας για άλλη μια φορά το μπαλάκι της συμφιλίωσης στην πλευρά του άλλου μουσικού.

«Να πώς το βλέπω. Αυτός ο τυπάκος, γνωστός και ως πατάτα, έχει κάνει μεγάλη ζημιά στους Oasis ως συγκρότημα / επωνυμία, χρειάζεται πολύ για να επανορθώσει, όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε εσάς τους θαυμαστές, τους ανθρώπους που μας έφεραν εκεί που είμαστε σήμερα», έγραψε ο Liam Gallagher στο Twitter.

Η ανάρτηση φαίνεται να είναι απάντηση σε μια πρόσφατη συνέντευξη του Noel, στην οποία ο κιθαρίστας των Oasis είπε ότι η επανένωση εξαρτάται από τον Liam. «Θα πρέπει να βάλει τους ανθρώπους του να καλέσουν τους δικούς μου», είπε ο Noel. «Ξέρουν ποιοι είμαστε, ξέρουν πού βρισκόμαστε. Σταμάτα να μιλάς στο γα** internet και ας δούμε τι έχεις να πεις».

Όταν ρωτήθηκε αν μιλούσε σοβαρά, όταν είπε ότι μια επανένωση ήταν στην πραγματικότητα μόνο «ένα τηλεφώνημα υπόθεση», ο μεγαλύτερος από τα δύο αδέλφια  είπε ότι «έτσι φαίνεται», αλλά δήλωσε ότι «ο Liam δεν πρόκειται ποτέ να τηλεφωνήσει».

Συνομιλώντας με θαυμαστές στο διαδίκτυο, ο Liam αρνήθηκε να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του Noel, αποκαλώντας τους «καουμπόηδες» και «yes men». Είναι το πιο πρόσφατο περιστατικό σε μια πολύχρονη μάχη εγωισμών μεταξύ του τραγουδιστή και του κιθαρίστα των Oasis. Κάθε καλλιτέχνης έχει μιλήσει για την επιθυμία να επανενώσει το συγκρότημα πολλές φορές από τότε που χώρισαν το 2009, αλλά ποτέ δεν έχουν μιλήσει πραγματικά μεταξύ τους για αυτό. Αντίθετα, μαλώνουν διαδικτυακά, βάζοντας μεσάζοντες για να περνούν τα μηνύματά τους ο ένας στον άλλο. 

Το τελευταίο σόλο άλμπουμ του Liam Gallagher ήταν το C'mon You Know του 2022, ενώ ο Noel Gallagher ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το άλμπουμ, Council Skies με το συγκρότημά του, Noel Gallagher's High Flying Birds στις 2 Ιουνίου.