O Robby Krieger και οι υπόλοιποι δικαιούχοι των Doors θα πουλήσουν τα τραγούδια τους

Ο κιθαρίστας των Doors, Robby Krieger, είπε ότι πούλησε τα δικαιώματά του στον κατάλογο του συγκροτήματος για να βοηθήσει φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Τόσο ο Krieger όσο και η περιουσία του αείμνηστου οργανίστα Ray Manzarek επιβεβαιώθηκε ότι συμμετείχαν σε συμφωνία με την εταιρεία Primary Wave, ενώ ο ντράμερ John Densmore και η περιουσία του τραγουδιστή Jim Morrison αναφέρθηκε ότι δεν εμπλέκονται. Το Variety σημείωσε ότι, ενώ δεν έχουν αποκαλυφθεί στοιχεία, η συμφωνία ήταν «μεγάλη».

«Μετά από 58 χρόνια, και τις πιο μαγικές στιγμές, αποφάσισα να πουλήσω το μερίδιό μου από τους Doors στην Primary Wave», είπε ο Krieger σε μια δήλωση. «Αυτό θα μου επιτρέψει να βοηθήσω τις πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις με τις οποίες έχω συμμετάσχει, καθώς και κάποιες νέες. Ξέρω ότι η Primary Wave ενδιαφέρεται για τη μουσική, την τέχνη και για να βοηθήσει τις κληρονομιές μας να πάνε σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα. ... Ο μακροχρόνιος διευθυντής μας στους Doors, ο Jeff Jampol, θα εξακολουθεί να προστατεύει την κληρονομιά μας σε συνεργασία με την Primary Wave, επομένως είμαι άνετος και χαρούμενος με το μέλλον των Doors."

Η χήρα του Manzarek, Dorothy, πρόσθεσε: «Ο Ray και εγώ περάσαμε πολύ χρόνο συζητώντας το μέλλον της κληρονομιάς των Doors και πώς να χειριστούμε τα πράγματα μετά την αναχώρησή του από αυτό το αεροπλάνο. Η οικογένειά μας εργάστηκε υπομονετικά για να βρει τους κατάλληλους συνεργάτες για να συνεχίσει τις ισόβιες προσπάθειες του Ray για την προστασία και την προώθηση της τέχνης του, και τώρα είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους καταλήξαμε σε συμφωνία με την Primary Wave».

Video Url