Ο θάνατος της Christine McVie μας δείχνει ότι προς το τέλος η κλεψύδρα αδειάζει πιο γρήγορα

Ζωή και θάνατος πάντα προχωρούν δίπλα δίπλα αφού τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την ανθρώπινη μοίρα.

Αυτό που κάνει την διαφορά σε ένα θάνατο είναι η σχέση που έχουμε με τον θανόντα και το πόσο η απώλεια του επηρεάζει την συνέχεια της ζωής μας, στην περίπτωση των καλλιτεχνών που κατάφεραν να κερδίσουν την φήμη του σούπερ σταρ, όσοι από εμάς καταφέραμε να φτάσουμε σε μία ηλικία είχαμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες ονόματα που ξεχώρισαν και κέρδισαν την αγάπη μας, οι σημερινοί νέοι έχουν βέβαια και αυτοί τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, όμως πιστεύω ότι δεν είναι της εμβέλειας αυτών που παρουσιάστηκαν στις δεκαετίας του 60, 70 και σε κάποιο βαθμό και του 80.

Γι' αυτό και θάνατοι όπως αυτός της Christine McVie αφήνουν πιο έντονα τα σημάδια τους και έχουν απήχηση σε μικρούς και μεγάλους, ενώ παίρνουν και μεγάλη έκταση στην ειδησεογραφία.

H Christine McVie εκτός από ερμηνεύτρια, ήταν και συνθέτης σε πολλά από τα τραγούδια των Fleetwood Mac τα οποία αγάπησαν και αγαπούν οι ηλικίες από 20-80 ετών, γιατί το Rumours είναι ένα άλμπουμ που αγκάλιασε πολλές διαφορετικές γενιές και είναι συνέχεια στην επικαιρότητα, ήδη στην Αγγλία με μόλις μία ημέρα από την αναγγελία του θανάτου της McVie ανέβηκε από το 42 στο 24.

Κάποιοι πιστεύουν ότι η πρώτη περίοδος των Fleetwood Mac ήταν καλύτερη, το ίδιο πιστεύουν και για άλλους όπως οι Genesis, όμως ο κόσμος ξέρει το Don't Stop και το Invisible Touch και αυτό σημαίνει γι' αυτούς το όνομα Fleetwood Mac και Genesis.

Άλλοι, πιο νέοι  σε ηλικία .έχουν το μικρόβιο του μουσικού φουκαρά που πάντα υποστηρίζει άγνωστους καλλιτέχνες και κοροϊδεύει μόνιμα τα μεγάλα ονόματα λες και αυτά αγόρασαν την επιτυχία τους από τα σούπερ μάρκετ, ενώ ι άγνωστοι ήθελαν να μείνουν άγνωστοι.

Όλο και θα λείπουν από την ζωή των ανθρώπων μουσικοί όπως η Christine McVie, δεν ήταν απλοί άνθρωποι αλλά μοναδικά ταλέντα,. 

Video Url