Visual Browsing
Σκάνδαλο στο Βερολίνο: Ναρκωτική ουσία στο ποτό του Τσίπρα
...ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Σκάνδαλο στο Βερολίνο: Ναρκωτική ουσία στο ποτό του Τσίπρα

Η εβδομαδιαία στήλη του Μάνου Βουλαρίνου

Μνημόνιο στο ποτό του Αλέξη του Τσίπρα έριξε η σατανική Άνχελα Μέρκελ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που ήρθαν στην κατοχή μου από πηγή που προτιμά να μείνει ανώνυμη προκειμένου να μην τη ματιάσουν. Πιο συγκεκριμένα, η Καγκελάριος – Τέρας εκμεταλλευόμενη το γεγονός οτι ο μικρός Αλέξης δεν συνοδεύονταν από τον Πάνο τον Καμμένο, τον οδήγησε σε ένα δωμάτιο της Καγκελαρίας όπου υπήρχε ένα εντυπωσιακό τρενάκι και του πρόσφερε πορτοκαλάδα μπλε.

Όπως ήταν φυσικό ο Έλληνας πρωθυπουργός ενθουσιάστηκε με το τρενάκι και δεν πρόσεξε πως την ώρα που έπαιζε, απαλλαγμένος από το άγρυπνο βλέμμα του ηγέτη των Καμμένων Ελλήνων, η Καγκελάριος από την Κόλαση του έριχνε στο ποτό την ίδια ουσία που πριν λίγα χρόνια είχε ρίξει και στο ποτό του μεγάλου αντιμνημονιακού Αντώνη Σαμαρά με τα γνωστά αποτελέσματα.

Το μνημόνιο είναι μια ναρκωτική ουσία της οποίας η δράση είναι άμεση και έχει ως αποτέλεσμα την εξασθένιση των εθνικοπατριωτικών αδένων που είναι υπεύθυνοι για τη σωστή λειτουργία του λαϊκιστικού συστήματος το οποίο είναι απολύτως απαραίτητο σε κάθε πολιτικό που επιθυμεί να κατακτήσει την εξουσία ή σε κάθε ψηφοφόρο που επιθυμεί να απαλλαχθεί από την ενοχλητική και επίπονη για τον οργανισμό λειτουργία της σκέψης. Λέγεται πως ένα 5 με 10% των ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ο Πάνος ο Καμμένος, η Ελένη η Λουκά, ο Χάρρυ ο Κλύνν και η Ραχήλ η Μακρή, έχουν ανοσία στην ουσία αυτή αλλά δυστυχώς ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν συγκαταλέγεται σ’ αυτούς.

image

Ο Αλέξης ο Τσίπρας βλεπει κύκλους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου

Σχετικα
Μητσοτάκης: Η ένταξή μας στην EE μετέβαλε τις τύχες των Ελλήνων
Μητσοτάκης: Η ένταξή μας στην EE μετέβαλε τις τύχες των Ελλήνων

Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Ο πρωθυπουργός του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα εμφανίστηκε σαν ένας γερμανοτσολιάς, νενέκος, πηλιογούσης και υπηρέτης της νέας τάξης των πραγμάτων. Μίλησε σαν ένας προδότης των ιδανικών του έθνους και του πολύπαθου, βασανισμένου και χιλιοτραγουδισμένου ελληνικού λαού και απογοήτευσε πλήθος πιστών οπαδών του. Ο άνθρωπος που με πατριωτική θέρμη φώναζε «γκόου μπακ μις Μέρκελ, γκόου μπακ μίστερ Σόιμπλε» και «δις ιζ ε ντογκ, μαι νέιμ ιζ Αλέξις, γουότ ιζ γιορ νέιμ» βρέθηκε να ξεστομίζει φράσεις όπως «δεν φταίνε για όλα οι ξένοι», «η γερμανική κυβέρνηση δεν έχει σχέση με τους ναζί», «οι γερμανικές αποζημιώσεις είναι κυρίως ηθικό θέμα» και «δεν πρέπει να γκρεμίσουμε ό,τι θετικό έγινε τα τελευταία χρόνια αλλά να αλλάξουμε ό,τι αρνητικό» (αυτή η τελευταία φράση είναι μια σοβαρή ένδειξη πως εκτός από μνημόνιο στην πορτοκαλάδα του Αλέξη πρέπει να έριξαν και ποτάμι).

Και όλα αυτά, μόλις δυο μέρες πριν την επαίτειο της 25ης του Μαρτίου (η ορθογραφία είναι σωστή καθώς η λέξη «επαίτειος» αναφέρεται σε γιορτές κατά τις οποίες άνθρωποι που αισθάνονται πως στη ζωή τους δεν έχουν κάνει τίποτα που να τους κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους ζητιανεύουν λίγη υπερηφάνεια από παρελθόντα επιτεύγματα άλλων). Δύο μέρες πριν την μεγαλειώδη εθνικοπατριωτική φιέστα του Καμμένου του Πάνου, όπου λαός και στρατός, με παρέλαση αρμάτων και τσάμικα θα γιορτάσουν ενωμένοι την Επανάσταση του 196.. ζητώ συγνώμη, του 1821 και θα παρελάσουν μπροστά από τον πρόεδρο Παπάκη τιμώντας στο πρόσωπο του την Ικανότητα, τη Σκληρή Δουλειά, την Αξιοκρατία και γενικά όλα όσα, διαχρονικά, συμβολίζει ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας.

image

Στιγμιότυπο από παλαιότερη μαθητική παρέλαση. Ως γνωστόν, επί ΣΥΡΙΖΑ οι μαθητικές παρελάσεις καταργήθηκαν ως θλιβερά κατάλοιπα της μεταξικής δικτατορίας που θυμίζουν ολοκληρωτικά στρατοκρατικά καθεστώτα.

Κάνω έκκληση στους Έλληνες πατριώτες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους με τον ίδιο τρόπο που διατηρούν την πίστη τους στις καλές προθέσεις του Κατρούγκαλου Υπουργού (τον οποίο κακώς κατά την ταπεινή μου άποψη δεν υπερασπίστηκαν οι ομοιοπαθείς Βουλγαράκης και Βορίδης). Αλλά εκτός από την ψυχραιμία είναι απαραίτητη και η συνεπής και αταλάντευτη Αντίσταση. Γι αυτό καλώ τον ελληνικό λαό να μπει στο γιου το τιούμπ και να δει όλες τις εκπομπές του Γιώργου του Τράγκα και της Ελένης της Λουκά, να ξαναδει γελοιογραφίες του Στάθη, να αποστηθίσει τα πρωτοσέλιδα του Γιώργου Κουρή να βρει και ακούσει ομιλίες της Ραχήλ της Μακρή, να μποϊκοτάρει τις εκπομπές της Ναταλίας της Γερμανού και πάνω από όλα να έχει πίστη στον αγώνα ο οποίος συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν μεγαλύτερη εξουσία από αυτή που ήδη έχουν και άνθρωποι έτοιμοι να παίξουν τα τυφλά στρατιωτάκια και να τους ακολουθήσουν. Ζήτω το Έθνος.

Δειτε επισης

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5