1821 Digital Gallery
Τζορτζ Κλούνεϊ για πρόεδρος της Δημοκρατίας

Τζορτζ Κλούνεϊ για πρόεδρος της Δημοκρατίας

Αποκαλύπτουμε το μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης

Υπάρχει σχέδιο.

Μην κοιτάτε που δεν τα λένε.

Νομίζετε ότι είναι τυχαία αυτά που γίνονται; Τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Τα πράγματα είναι απλά.

Σχετικα
Μητσοτάκης: Live οι δηλώσεις μετά τη Σύνοδο Κορυφής
Μητσοτάκης: Live οι δηλώσεις μετά τη Σύνοδο Κορυφής

Τα κουκιά για πρόεδρο δε βγαίνουν. Το είπε και ο Μητσοτάκης σήμερα. Ακούτε κι αυτά που λέει ο Σκουρλέτης δήθεν που τα βγάζει η Αυριανή ή πώς τη λένε τώρα. Τρομοκρατημένους θα τους έχουν όλους, όλοι θα φοβούνται μην πούνε ότι τα πήραν, ό,τι κι αν ψηφίσουν. Θα είναι δύσκολο να βρεθούν 180 ψήφοι για να σωθεί αυτή η κυβέρνηση. Γι' αυτό έχουνε βάλει μπροστά το σχέδιο.

Χρειάζονται ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής. Όχι ευρείας: Ευρύτατης.

Ένα πέραν πάσης αμφισβήτησης. Εκτός πολιτικής.

Σχετικα
Τα «παράξενα ζευγάρια» της προόδου και της συντήρησης
Τα «παράξενα ζευγάρια» της προόδου και της συντήρησης

Άφθαρτο.

image

Νομίζετε ότι είναι τυχαία η δήλωση που είχε κάνει σε ανύποπτο χρόνο για τα μάρμαρα; Πού τα θυμήθηκε τα μάρμαρα; Πώς τον έπιασε ο πόνος; Από το Κεντάκι είναι ο άνθρωπος.

Είναι μέρος σχεδίου.

Γιατί ο γάμος; Είναι τυχαίο το timing; Μην κοιτάτε που τον έκανε στη Βενετία για ξεκάρφωμα, ήταν κίνηση τακτικής προσεκτικά σχεδιασμένη. Όλοι λένε ότι το έκανε επειδή θέλει να πάει για πρόεδρος.

Ακριβώς.

Πρόεδρος.

Αλλά όχι στο Κεντάκι.

image

Τι νομίζετε, ότι θα μιλήσουν για τα μάρμαρα στου Μαξίμου με τη λεγάμενη; Έλα μωρέ τώρα. Είναι προδιαγεγραμμένο. Τα κουκιά θα μετρήσουν. Τους όρους. Αυτή είναι γάτα με πέταλα, δε μασάει, chief of staff θα την έχει, δεν είναι τυχαίο που ήρθε τσακ μπαμ μετά το γάμο, αντί να τρέχουν στις Μπαχάμες μέσα στα μέλια, το επιτελείο έχει σηκώσει μανίκια, έχουν στρωθεί στη δουλειά, ο Φεβρουάριος είναι κοντά.

Ο μόνος που μπορεί να εξασφαλίσει 180 ψήφους και τη συνέχεια ετούτης της συγκυβέρνησης είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Γιατί ποιος θα πάει και θα πει στη Νίκη τη Φούντα της ΔΗΜΑΡ ή στη Χρυσούλα τη Γιαταγάνα την ανεξάρτητη γιατί ψήφισες τον Κλούνεϊ; Ποιος θα πει τον Πέτρο Τατσόπουλο ή το Βασίλη τον Καπερνάρο αργυρώνητο άμα ψηφίσει τον Κλούνεϊ; Ο Κλούνεϊ είναι. Δύο Όσκαρ έχει πάρει.

Ξέρετε πόσο θα βοηθήσει τον τουρισμό έτσι κι έχουμε πρόεδρο Κλούνεϊ; Πόσο θα βοηθήσει το κύρος της Ελλάδας να υπογράφει τα προεδρικά διατάγματα της χώρας; Πόσο θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα του εθνικού κήπου απέναντι από το προεδρικό μέγαρο; Η κίνηση της κυβέρνησης είναι τετραπέρατη.

Άσε που τα μάρμαρα δεν είναι μόνο το προκάλυμμα για όλες αυτές τις μεθοδεύσεις. Ρεαλιστικά, ο μόνος τρόπος να τα πάρουμε πίσω είναι να φωνάξει ο Κλούνεϊ δέκα φίλους του και να πάνε να τα κλέψουν.

Βεβαίως, στο ΣΥΡΙΖΑ το έχουν πάρει πρέφα και τους έχουν ζώσει τα φίδια. Ξέρουν ότι έτσι και κάτσει η δουλειά την έχουν βαμμένη, πάμε σε εκλογές το '16 κι ως τότε ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει. Όλα τα σχέδια που απεργάζονται είναι καταδικασμένα σε αποτυχία, ωστόσο: Ο Κλούνεϊ θα είναι πανίσχυρο δεκανίκι για την τρεκλίζουσα συγκυβέρνηση. Φωνές μέσα στο κόμμα έχουν ήδη αρχίσει να συζητούν το μοναδικό ρεαλιστικό σχέδιο, το μοναδικό τρόπο που μπορεί να πείσει περισσότερους από 120 βουλευτές ότι οι εκλογές εδώ και τώρα είναι μονόδρομος.

Είναι δύσκολο, αλλά έχουν ήδη αρχίσει να το συζητάνε.

Ο Αλέξης ο Τσίπρας δε φτουράει. Για να πάνε σε εκλογές με αέρα νίκης, χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας.

Χρειάζεται ένα αντίπαλο δέος για να θέσει το δίλημμα σε ρεαλιστικές βάσεις.

Χρειάζεται έκτακτο συνέδριο και εκλογή νέου προέδρου:

image 

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5