Πολιτικη & Οικονομια

Η Δόμνα Μιχαηλίδου υπερασπίστηκε την Έφη Αχτσιόγλου για τη σεξιστική επίθεση

Δείτε τι έγραψε στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Δόμνα Μιχαηλίδου υπερασπίστηκε την Έφη Αχτσιόγλου για τη σεξιστική επίθεση
Δόμνα Μιχαηλίδου - Έφη Αχτσιόγλου © EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Δόμνα Μιχαηλίδου υπέρ Έφης Αχτσιόγλου μετά τη σεξιστική επίθεση που δέχτηκε: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα και αυτό δεν επηρεάζει κανέναν».

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου στη σεξιστική επίθεση κατά της Έφης Αχτσιόγλου μετά τη χθεσινή της παρουσία στα social media, όπου χρήστες χλεύασαν την εμφάνισή της.

Αυτή τη φορά, την Έφη Αχτσιόγλου υπερασπίστηκε δημόσια η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram, την οποία συνοδεύει με φωτογραφία της με τη βουλευτή και τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή της έγραψε: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα από την Έφη Αχτσιόγλου; Έχω. Επηρεάζει κανέναν; ΚΑΝΕΝΑΝ. Τα χέρια, τα πόδια, το σώμα όλων μας δεν είναι προς συζήτηση. Το σεξιστικό bullying είναι κατάλοιπο εποχών που θα έπρεπε να έχουμε αφήσει πίσω. Πολύ πίσω».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ, σε δική της παρέμβαση την Τετάρτη, είπε σχετικά με τα σεξιστικά σχόλια σε βάρος της: 

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη, νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

Την επίθεση στην κα Αχτσιόγλου καταδίκασε και ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης με ένα tweet του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ