Πολιτικη & Οικονομια

Διαμαντοπούλου στο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Νέοι τρόποι και ιδέες για το σύγχρονο κοινωνικό κράτος

«Είμαστε στην Δ' Βιομηχανική Επανάσταση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Διαμαντοπούλου © EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Άννα Διαμαντοπούλου © EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Χρειάζονται νέοι τρόποι και ιδέες για το σύγχρονο κοινωνικό κράτος, τόνισε η Άννα Διαμαντοπούλου από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η 'Αννα Διαμαντοπούλου βρέθηκε αρκετή ώρα πριν το μεσημέρι στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, χαιρετώντας και συνομιλώντας με παλιούς φίλους και συνοδοιπόρους.

Η πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση και πρόεδρος High Level Group ΕΕ για τη μεταρρύθμιση του κοινωνικού κράτους, υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει κοινωνικό κράτος αν δεν στηριχθεί και επεκταθεί το παραγωγικό κράτος ώστε να διανείμουμε δίκαια τον πλούτο». Τόνισε ότι «στις συνθήκες μετασχηματισμού της κοινωνίας απαιτούνται νέες ιδέες, νέες πολιτικές και απαραιτήτως νέοι τρόποι συνεργασίας των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων».

Όπως είπε κ. Διαμαντοπούλου «μητέρα όλων των αλλαγών είναι η τεχνολογία. Είμαστε στην Δ' Βιομηχανική Επανάσταση και εδώ είναι το στοίχημά μας. Το νέο ΠΑΣΟΚ έχει μπροστά του αυτό το στοίχημα του μέλλοντος. Η σοσιαλδημοκρατία είναι η κεντρική ιδέα για τον ευρύτερο χώρο που θα φέρει τις αλλαγές».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ