Πολιτικη & Οικονομια

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τίμησε τα θύματα της Marfin (εικόνες)

Άφησε λίγα λουλούδια στο μνημείο στη Σταδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μπροστά στο μνημείο των θυμάτων της Marfin
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μπροστά στο μνημείο των θυμάτων της Marfin © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου τίμησε τα θύματα της Marfin

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου τίμησε σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 τη μνήμη των θυμάτων της Marfin. Η κυρία Σακελλαροπούλου άφησε λίγα λουλούδια στο μνημείο που έχει στηθεί, προκειμένου να θυμίζει την τραγωδία της Marfin.

Παρασκευή Ζούλια, Επαμεινώνδας Τσάκαλης και η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου ήταν τα «θύματα τυφλού φανατισμού και ιδεολογικής βίας», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Έχασαν τη ζωή τους στο υποκατάστημα της Marfin, στην οδό Σταδίου, τον Μάιο του 2010, το οποίο δέχτηκε εμπρηστική επίθεση από διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για το πρώτο μνημόνιο.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αφήνει λουλούδια στο μνημείο για τα θύματα της Marfin
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Νίκος Δένδιας για 12 χρόνια από την τραγωδία της Marfin

«12 χρόνια από την εγκληματική ενέργεια του εμπρησμού της Marfin», έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο Twitter. Και πρόσθεσε: «Δεν ξεχνάμε τις 4 ζωές που χάθηκαν».

Κώστας Μπακογιάννης για τραγωδία Marfin: «Το αγέννητο παιδί της Αγγελικής θα πήγαινε Γυμνάσιο»

Ανάρτηση για τα 12 χρόνια από την τραγωδία της Marfin με τους τέσσερις νεκρούς έκανε στα social media και ο Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων.

«Το αγέννητο παιδί της Αγγελικής θα ήταν σήμερα 12. Θα πήγαινε Γυμνάσιο, θα διάβαζε, θα έπαιζε. Δεν τους ξεχνάμε. Όπως δεν ξεχνάμε τον Επαμεινώνδα και την Παρασκευή», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξεχνάμε κανένα θύμα της Μαρφίν που χάθηκε άδικα εκείνη την καταραμένη ημέρα. Επιτέλους δικαιοσύνη. Επιτέλους κάθαρση».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ