Πολιτικη & Οικονομια

Σήμερα ενδεχομένως οι ανακοινώσεις για τις παρεμβάσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος

Τι περιλαμβάνει το Εθνικό Σχέδιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης © Eurokinissi

Ενδεχομένως σήμερα, Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, οι ανακοινώσεις για τις παρεμβάσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.

«Ύστερα από παρά πολλές συσκέψεις έχουν διαμορφωθεί οι τελικές προτάσεις για τις παρεμβάσεις στο ζήτημα του τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν πολύ σύντομα, ενδεχομένως και αύριο (Πέμπτη 5-05-2022)», ανέφεραν χθες Τετάρτη κυβερνητικές πηγές για το Εθνικό Σχέδιο που πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει συζήτηση στη Βουλή για τα θέματα ενέργειας.

Ενέργεια: Έρχεται νέο πακέτο στήριξης

«Οι ανακοινώσεις πρέπει να είναι ρεαλιστικές. Στόχος μας είναι να βάλουμε φρένο στις παράλογες αυξήσεις», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές τις οποίες επικαλείται η ΕΡΤ.

Σημειώνεται ότι εχθές κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ανέφερε ότι θα ανακοινωθεί νέο πακέτο μέτρων στήριξης για να αντιμετωπιστούν οι αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας. Επιπλέον τόνισε ότι θα υπάρξει παρέμβαση για οριζόντια ουσιαστική στήριξη με ευρύ ορίζοντα και σε καταναλώσεις που υπερβαίνουν τα όρια που έχουν τεθεί έως τώρα.

«Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε ένα νέο πλαίσιο στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων που θα απαντά δραστικότατα στο πρόβλημα της ακρίβειας των τιμών ενεργείας», ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ