1821 Digital Gallery
Τα tweets του Forrest Gump 494
ΤΕΥΧΟΣ 494
FORREST GUMP

Τα tweets του Forrest Gump 494

Δημιουργός του Facebook group «Ice Bucket Challenge με γυαλιά ηλίου. Γιατί;»

Η Ηρωική Μάχη της Κυβέρνησης με την Τρόικα Εμπνέει τον Λαό

Οι Έλληνες πολιτικοί δίνουν τον ιερό αγώνα ενάντια στον κατακτητή για να μπορέσουν απερίσπαστοι να κάνουν τροπολογίες που θα συνταξιοδοτούν τους ψηφοφόρους πελάτες τους από τα 50 τους χρόνια!


Η εβδομαδιαία επιβεβαίωση του Νόμου του Χάους: Μια ξύστρα και ένα τετράδιο που κρατούν αιχμάλωτη την Κατερίνα Στανίση μπορούν να προκαλέσουν εξάντληση των αποθεμάτων σε σχολικές τσάντες με τη μάσκα των anonymous.


Φυσικά και η μεταφορά της συνάντησης με την Τρόικα στο Παρίσι αποτελεί θριαμβευτική νίκη της κυβέρνησης. Διότι η κυβέρνηση πιστεύει ότι σημασία δεν έχει αν σε ελέγχουν αλλά ότι αυτό δεν πρέπει να γίνεται «μπροστά στα παιδιά» (μτφ. τους ψηφοφόρους), γιατί μπορεί να τους δημιουργήσει τραύμα.

Σχετικα
«Η Ελλάδα το 2040»: Πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση
«Η Ελλάδα το 2040»: Πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση

● Είναι η άλλη όψη του «κάνε ό,τι θέλεις να κάνεις, αρκεί να μην το ξέρω».


«Δεν εκφράζουν τον πολιτισμό του ΠΑΣΟΚ οι αποδοκιμασίες» λέει η επίσημη ανακοίνωση. Να, κάτι τέτοια αποθαρρυντικά διαβάζουν οι αγανακτισμένοι πρώην «Αυριανιστές» και βρίσκουν μαζικά παρηγοριά στη Χρυσή Αυγή.


Πάλι καλά δηλαδή που υπήρχε κι εκείνη η δήλωσή του για τα νηπιαγωγεία («όπου τα παιδιά δεν μαθαίνουν τίποτα…») και δεν πέσαμε τελείως από τα σύννεφα όταν λόγω της παραίτησής του μάθαμε ότι ο Κώστας Κουκοδήμος ήταν υφυπουργός Παιδείας.


Σχετικα
Ντόρα Μπακογιάννη: Θα δώσω και αυτή τη μάχη - Δεν είναι η πρώτη
Ντόρα Μπακογιάννη: Θα δώσω και αυτή τη μάχη - Δεν είναι η πρώτη

Το μεγάλο λογικό αδιέξοδο της Εκκλησίας σχετικά με το αντιρατσιστικό: Από τη μια πρέπει να εξασφαλίσει ότι οι διακεκριμένοι εκπρόσωποί της θα συνεχίσουν να βρίζουν και να στοχοποιούν όποιον θέλουν (gay, Εβραιομασώνους, Ευρωπαίους) επικαλούμενοι την «Ελευθερία της Γνώμης»...

●...και από την άλλη να συνεχίσει να απαγορεύει σε όποιον έχει αντίθετη γνώμη να την εκφράζει ελεύθερα ή να κάνει παραστάσεις στο Χυτήριο.


Παρόμοιο είναι και το μεγάλο υπαρξιακό αδιέξοδο της Ουρανίας Μιχαλολιάκου: Να μη μπορεί να αντιδράσει στα σχόλια για την εμφάνισή της στην ορκωμοσία, γιατί σύμφωνα με την ιδεολογία της είναι απολύτως φυσικό να κρίνεις κάποιον από την εξωτερική εμφάνιση.


Μεγάλη αλήθεια της πολιτικής ζωής: Κάθε άποψη, δήλωση ή πράξη, όσο γελοία, οπισθοδρομική ή «ψεκασμένη» κι αν είναι, γίνεται κατά 70% πιο ανεκτή αν την καταδικάσει με ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.


Προσοχή, ακολουθεί politically correct παρατήρηση: Όχι, φυσικά και είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο μέλλων σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι ναυτικός και τον περισσότερο καιρό τον περνάει μέσα στην ησυχία της θάλασσας, δηλαδή χωρίς να την ακούει συνέχεια...


Πάντως αισθάνεται κανείς ανακούφιση όταν γνωρίζει ότι ο ΕΝΦΙΑ που θα καταβάλει θα βοηθήσει να πληρωθεί το πρόστιμο στην ΕΕ για τη μη εναρμόνιση με το κοινοτικό δίκαιο σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων όσον αφορά στο σύμφωνο συμβίωσης, έτσι δεν είναι;


Σοκ! Για πρώτη φορά, ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά τη νίκη επί του Πλατανιά δεν ανέφερε την Παναγία ως βασικό συντελεστή της επιτυχίας. Κρίση στις σχέσεις τους;

● Ή απλώς φοβήθηκε ότι αν συνέχιζε να τη θεωρεί υπεύθυνη για κάθε αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ, τελικά θα έπρεπε να παίρνει εκείνη το μισθό του προπονητή και εκείνος απλώς ένα επίδομα ως εκπρόσωπός της;


Όσοι ξεναγήθηκαν στον υποθετικό σταθμό του μετρό της Θεσσαλονίκης, αφού κατέβηκαν τις υποθετικές κυλιόμενες σκάλες και επιβιβάστηκαν στον υποθετικό συρμό με κατεύθυνση τον υποθετικό προορισμό τους, έκοψαν υποθετικό εισιτήριο 1.40 ή το μειωμένο 1.20;


Μετά την αποκάλυψη του πατώματος στον τάφο της Αμφίπολης, μπορούμε να είμαστε σίγουροι: Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αμφισβητήσει ότι οι Έλληνες ήταν εκείνοι που ανακάλυψαν το γλυκό με την ονομασία «Κορμός» ή «Μωσαϊκό».


Απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας

Γραφίστας, υπεύθυνος για την τοποθέτηση pixels στις φωτογραφίες των star που διέρρευσαν


Η (πραγματική) απορία της εβδομάδας

Και μόνο η συζήτηση ότι η ανακάλυψη του Τάφου της Αμφίπολης πριμοδοτεί εκλογικά τον Σαμαρά δεν δείχνει σε πόσο χαμηλή υπόληψη έχει κάποιος τους ψηφοφόρους;


Θα έπρεπε να υπάρχει μια λέξη για...

Καλοχειμωνάκιας: Εκείνος που σπεύδει την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου να ευχηθεί σε όποιον συναντά «Καλό Χειμώνα»


Η μετάφραση της εβδομάδας

image

Μητροπολίτης Άνθιμος «Έχω πληροφορίες ότι μέσα εκεί (σ.σ. στις καραβιές των παράνομων μεταναστών) υπάρχουν και από αυτούς που κόβουν λαιμούς».

Μετάφραση Ο μόνος άκακος παράνομος μετανάστης είναι ο νεκρός μετανάστης. Γι’ αυτό καλύτερα να τους σκοτώνουμε εμείς πριν μας σκοτώσουν αυτοί.

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5