Πολιτικη & Οικονομια

Τζέφρι Πάιατ: Το αντίο στην Ελλάδα - «Θα μου λείψει το ελληνικό καλοκαίρι»

«Ήταν προνόμιο να υπηρετήσω ως πρεσβευτής των ΗΠΑ σε αυτή την αξιοσημείωτη γωνιά του κόσμου», έγραψε στο Twitter ο Τζέφρι Πάιατ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ
Τζέφρι Πάιατ © EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τζέφρι Πάιατ: Η ανάρτηση λίγο πριν την αποχώρηση του πρέσβη των ΗΠΑ από την Ελλάδα - Εξυμνεί το ελληνικό καλοκαίρι.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, ολοκλήρωσε τη θητεία του στην Ελλάδα και με μία ανάρτηση στο Twitter θέλησε να πει αντίο στη χώρα μας, εξυμνώντας το «ελληνικό καλοκαίρι».

«Θα μας λείψει το ελληνικό καλοκαίρι φέτος, αλλά αυτό με κάνει να απολαμβάνω πολύ περισσότερο το σήμερα. Ήταν προνόμιο να υπηρετήσω ως πρεσβευτής των ΗΠΑ σε αυτή την αξιοσημείωτη γωνιά του κόσμου», έγραψε ο Τζέφρι Πάιατ, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από εκκλησάκι σε κάποιο ελληνικό νησί και το αγαπημένο του ποδήλατο, με τον οποίο είχε εξερευνήσει αρκετούς προορισμούς. 

 

 

Ο Τζέφρι Πάιατ βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και εξύμνησε για ακόμη μία φορά τις ομορφιές της Ελλάδας. Ο Τζέφρι Πάιατ αποχωρεί από την Ελλάδα ως ο μακροβιότερος Αμερικανός πρέσβης στην ιστορία. Σε καμία περίπτωση δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την ομάδα που αφήνει πίσω του, αλλά και για τη σημαντική πρόοδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων όλα αυτά τα χρόνια, με μια σειρά από πρωτοβουλίες, όπως ο Στρατηγικός Διάλογος, η πρωτοβουλία 3+1, η νέα διευρυμένη αμυντική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, οι επενδύσεις αλλά και οι δεσμοί μεταξύ των ανθρώπων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ