Πολιτικη & Οικονομια

Φλωρίδης: Απάντηση σε Τσίπρα για την «αναπλαισίωση των συντάξεων»

Η ανάρτησή του στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Φλ
Ο Γιώργος Φλωρίδης © EUROKINISSI

Η απάντηση του Γιώργου Φλωρίδη στον Αλέξη Τσίπρα για την «αναπλαισίωση των συντάξεων» που ψηφίστηκε με τον νόμο Κατρούγκαλου.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, με ανάρτηση που πραγματοποίησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, απάντησε στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, υπενθυμίζοντας πως το 2016 επήλθε μείωση των συντάξεων κατά 30%, η οποία ψηφίστηκε με τον «νόμο Κατρούγκαλου».

Η ανάρτηση του Γιώργου Φλωρίδη στο Facebook

Οι «μνήμες» και το κανονικό δούλεμα
———————————————————-
«Θυμάμαι όταν ο Τόμσεν και το ΔΝΤ απαιτούσαν να κάνουμε μεγάλη μείωση 30% στις συντάξεις και στυλώσαμε τα πόδια και είπαμε θα «τα τινάξουμε στον αέρα», στο τέλος του προγράμματος, βγήκε ο κ. Μητσοτάκης και είπε ότι «δώσαμε την Μακεδονία για να πάρουμε τις συντάξεις».
 
Αυτά είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στην τηλεόραση ΑΝΤ1.
 
Αυτό που σίγουρα δεν θέλει να θυμάται, είναι ότι όχι μόνο δεν «στύλωσαν τα πόδια», αλλά η μείωση των συντάξεων κατά 30%, ψηφίστηκε με τον περίφημο «νόμο Κατρούγκαλου» το 2016. Και ότι η μείωση αυτή ονομάστηκε (πού βρήκαν τη λέξη οι αθεόφοβοι!) «αναπλαισίωση των συντάξεων».
 
Και ώ του θαύματος, η τρόικα δεν επέμενε στην εφαρμογή της, μόλις ψηφίστηκε η «Συμφωνία των Πρεσπών», όπου η Ελλάδα αναγνώρισε με την υπογραφή Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ, την ύπαρξη «Μακεδονικού Έθνους», «Μακεδονικής γλώσσας» και τους «Μακεδόνες πολίτες»!
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ