Πολιτικη & Οικονομια

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατεβαίνει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία

Τι ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές. Κατεβαίνει στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών. Η συνάντηση με Μητσοτάκη.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Αυτό ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση έγινε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα ήταν πολύ φιλικό ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του καλοκαιριού ο ανασχηματισμός οδήγησε εκτός κυβερνητικού σχήματος τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. «Αποχαιρετώ το Υπουργείο, αλλά όχι τον δημόσιο βίο» είχε αναφέρει με νόημα στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Και είχε προσθέσει: «Από την πρώτη ημέρα διαχειριζόμαστε το πρωτόγνωρο και το έκτακτο. Η ικανότητα διακυβέρνησης γίνεται κάθε ημέρα ικανότητα διαχείρισης κρίσεων. Οι κρίσεις ορίζουν την ασφάλεια και η έννοια της ασφάλειας μετασχηματίζεται».

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Υποψήφιος με τη ΝΔ στις εκλογές - Πού κατεβαίνει

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια του Δυτικού Τομέα της Β' Αθηνών στις εθνικές εκλογές.

Τον Ιούλιο του 2019 ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε αναλάβει καθήκοντα ως εξωκοινοβουλευτικός υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η εξέλιξη αυτή οδήγησε στη διαγραφή του από το ΚΙΝΑΛ. Μετά τον ανασχηματισμό τον διαδέχτηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

Σημειώνεται ότι στις 15 Οκτωβρίου 2021 ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέλαβε θέση ειδικού συμβούλου στο ΕΛΙΑΜΕΠ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ