Πολιτικη & Οικονομια

Κωνσταντινόπουλος: Διαφωνεί με άρθρο Βουλαρίνου στην Athens Voice

«Διαστρεβλώνει σκοπίμως εκφράσεις, αρκεί να ταυτίσει το Πασοκ με τον ΣΥΡΙΖΑ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Ανδρουλάκης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ένθετη Μάνος Βουλαρίνος
Νίκος Ανδρουλάκης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ένθετη Μάνος Βουλαρίνος © EUROKINISSI | ATHENS VOICE

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινοπουλος διαφωνει με τον Μάνο Βουλαρινο και το αρθρο του στην Athens Voice «Γιατί πασχίζει το ΚΙΝΑΛ / ΠΑΣΟΚ να γίνει ένας ΣΥΡΙΖΑ junior;»

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εκφράζει τη διαφωνία του για το άρθρο που έγραψε ο Μάνος Βουλαρίνος στην Athens Voice.

«Ο κ @ManosVoularinos ίσως μοιάσει σε λίγο σε αυτούς που κατηγορεί αν συνεχίσει έτσι» ανέφερε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην ανάρτησή του στο Twitter.

Και σχολίασε: «Διαστρεβλώνει σκοπίμως εκφράσεις, αρκεί να ταυτίσει το Πασοκ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η γραμμή ΣΥΡΙΖΑ είναι να μας ταυτίσει με τη ΝΔ». «Τη "δουλειά" αυτή έχουν αναλάβει "συνάδελφοι" του στην "αριστερά"» καταλήγει στην ανάρτησή του στο Twitter ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Τι έγραψε ο Μάνος Βουλαρίνος στην Athens Voice και προκάλεσε τη διαφωνία Κωνσταντινόπουλου

O Μάνος Βουλαρίνος δημοσίευσε στην Athens Voice το άρθρο «Γιατί πασχίζει το ΚΙΝΑΛ / ΠΑΣΟΚ να γίνει ένας ΣΥΡΙΖΑ junior;». Μεταξύ άλλων ανέφερε:

  •  
  • «Η εκλογή του συντρόφου Ανδρουλάκη προφανώς δεν υποσχόταν θεαματικές αλλαγές. Ένας πολιτικός που είναι δημιούργημα του κομματικού σωλήνα έχει αναπόφευκτα την περιορισμένη οπτική που περισσότερο έχει να κάνει με τις ισορροπίες του εσωκομματικού μηχανισμού παρά με τις ανάγκες τις κοινωνίας».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ διαφωνεί με κείμενο που γράφει ο Μάνος Βουλαρίνος. Τον Νοέμβριο του 2017 ο Κωνσταντινόπουλος είχε απαντήσει στον Βουλαρίνο για άρθρο του στην Athens Voice σχετικά με το κατά πόσο η Κεντροαριστερά αποτελεί «δεκανίκι» του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ