Πολιτικη & Οικονομια

Αυλωνίτου: Ο Πολάκης τουλάχιστον δεν θα πουλήσει ποτέ τον Πρόεδρο

Έμμεση απάντηση στο πρόσφατο κείμενο στελεχών που αναφέρθηκαν σε πολιτικό μπούλινγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ (2η ΗΜΕΡΑ) (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
H Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Θέση στις εσωκομματικές αντιδράσεις για τον Παύλο Πολάκη πήρε η πρώην βουλευτής Ελένη Αυλωνίτου τασσόμενη στο πλευρό του.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου έκανε μια ανάρτηση με αιχμές σε στελέχη του κόμματος τα οποία πρόσφατα κατήγγειλαν τον Παύλο Πολάκη για «πολιτικό μπούλινγκ».

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τον Παύλο Πολάκη στο Τwitter, έγραψε: «Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον #Τσίπρα να πάρει μέτρα για τον #Πολάκη. Διαφωνώ με το ύφος της παρέμβασής του στο δημόσιο λόγο, γιατί εξ'αιτίας του χάνει και το δίκιο του. Έχει όμως ένα μεγάλο πλεονέκτημα:O Παύλος δεν θα πουλήσει ποτέ τον Πρόεδρο του. Για κάποιους αυτό δεν ισχύει..»

 

Περισσότερα από 500 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπογράφουν κείμενο το οποίο θέτει στο στόχαστρο τον Παύλο Πολάκη.

Προ ημέρων με το κείμενο με τίτλο «Το πολιτικό μπούλινγκ δεν είναι ίδιον της Αριστεράς», η εσωκομματική αντιπολίτευση εξέφρασε δημόσια τη διαφωνία της με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για εκλογή προέδρου και κεντρικής επιτροπής από τα μέλη του κόμματος και αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά του Παύλου Πολάκη. Σημειώνεται ότι πρόσφατα, όταν ο Νίκος Φίλης διαφώνησε ανοιχτά με την εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τη βάση, ο Παύλος Πολάκης του έγραψε στο Facebook:

«Το πρόβλημα σου Νίκο Φίλη δεν είναι αν τα μέλη του κόμματος "ψηφίσουν αγνώστους" , αλλά ποιους από τους "γνωστούς του σταρ σύστεμ" ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ …… Γιατί θα μπουν ΟΛΟΙ στο πραγματικό τους μπόι ….».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ