Πολιτικη & Οικονομια

Οικονόμου: Βαθιά αντιδημοκρατικές οι επιθέσεις τραμπούκων

Για τη σειρά επιθέσεων με γκαζάκια σε σπίτια, το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και στα γραφεία της «Αττικής Οδού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του ανασχηματισμού
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου © Eurokinissi

Για τη σειρά επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν σήμερα από αγνώστους αλλά και μέλη του Ρουβίκωνα μίλησε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μίλησε για τη σειρά επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Τρίτη 1η Φεβρουαρίου 2022, στα σπίτια των Δημήτρη Καμπουράκη, Βασίλη Ντούμα αλλά και στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και στα γραφεία της «Αττικής Οδού».

«Οι επιθέσεις με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου, Δημήτρη Καμπουράκη και του προέδρου των ειδικών φρουρών, κ. Ντούμα, καθώς και παρόμοιες επιθέσεις που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε ιδιωτικά οχήματα αστυνομικών συνιστούν εγκληματικές ενέργειες που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανέναν δημοκρατικό πολίτη» σημείωσε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε:

«Αντίστοιχα απαράδεκτες και βαθιά αντιδημοκρατικές είναι οι επιθέσεις των τραμπούκων του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και στα γραφεία της «Αττικής Οδού». Η υντεταγμένη πολιτεία θα πράξει όσα απαιτούνται προκειμένου να οδηγηθούν οι ένοχοι αυτών των πράξεων στη Δικαιοσύνη και θεωρούμε αυτονόητη την καταδίκη όλων των παραπάνω ενεργειών από το σύνολο του πολιτικού κόσμου». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ