Πολιτικη & Οικονομια

Θεσσαλονίκη: Επίθεση της Χρυσής Αυγής σε γραφεία του ΚΚΕ

Η καταγγελία από την Τομεακή Οργάνωση δήμου Θεσσαλονίκης του κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Επίθεση της Χρυσής Αυγής σε γραφεία του ΚΚΕ
Θεσσαλονίκη: Επίθεση της Χρυσής Αυγής σε γραφεία του ΚΚΕ © 902.gr

Θεσσαλονίκη: Επίθεση της Χρυσής Αυγής με συνθήματα και σύμβολα σε γραφεία στην Άνω Τούμπα καταγγέλλει το ΚΚΕ

Tη «θρασύδειλη επίθεση των φασιστών της χρυσής αυγής, με συνθήματα και σύμβολα», έξω από τα γραφεία του ΚΚΕ στην περιοχή της Άνω Τούμπας, καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Τ.O. Δήμου Θεσσαλονίκης του κόμματος.

Με ανακοίνωση της, η Τομεακή Οργάνωση δήμου Θεσσαλονίκης του κόμματος καταγγέλλει ότι «η επίθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια της αντίστοιχης που έκαναν τα φασιστοειδή σε αυτά του Συλλόγου Γυναικών του Ε’ Δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης της ΟΓΕ και της Επιτροπής Ειρήνης Ανατολικού Τομέα του Δήμου Θεσσαλονίκης-ΕΕΔΥΕ».

Παράλληλα, τονίζεται πως τα συνθήματά τους και το δηλητήριο τους «δεν χωρούν στις γειτονιές μας, για αυτό και χρειάζεται να απομονωθούν παντού».

Το ΚΚΕ καλεί τον λαό της περιοχής να τους καταδικάσει και να τους απομονώσει και ξεκαθαρίζει πως τέτοιου είδους ενέργειες στοχεύουν στην τρομοκράτηση του λαού και θα πέσουν στο κενό.

«Οι κομμουνιστές συνεχίζουμε την πάλη για τα καθημερινά προβλήματα, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, ενάντια στο σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει», υπογραμμίζει η Τ.Ο. του δήμου Θεσσαλονίκης του κόμματος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ