Πολιτικη & Οικονομια

ΚΙΝΑΛ: Απάντηση στα περί «ομοιότητας» της καμπάνιας εμβολιασμού

Τι λέει ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος Παναγιώτης Βλάχος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΙΝΑΛ: Kαμπάνια για τον εμβολιασμό
ΚΙΝΑΛ: Kαμπάνια για τον εμβολιασμό © Twitter

Απάντηση του ΚΙΝΑΛ στη ΝΔ για την ομοιότητα της καμπάνιας εμβολιασμού με τη γαλλική.

Απάντηση στον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό, δίνει ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Βλάχος, με αφορμή τα σχόλια για την καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού.

Ειδικότερα ο κ. Βλάχος με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει: «Κακό πράγμα η αλαζονεία. H καμπάνια αποτελείται από αρκετές αφίσες και βίντεο, υλοποιείται in-house και με ελάχιστο κόστος και θα συνεχίσει». Και προσθέτει: «Κάνουμε αυτά που θα έπρεπε να κάνει το κόμμα σας, αλλά αντί για αυτοκριτική κάνετε και κριτική».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Νίκος Ρωμανός είχε αναφέρει στη δική του ανάρτηση: «Κάθε προσπάθεια συστράτευσης στην εθνική προσπάθεια από την αντιπολίτευση είναι θετική, ασχέτως του βαθμού πρωτοτυπίας της» και τη συνόδευσε με φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται από τη μια πλευρά η αφίσα του ΚΙΝΑΛ και από την άλλη η αντίστοιχη γαλλική που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο.

«Ναι, το εμβόλιο μπορεί να έχει επιθυμητές “παρενέργειες”» ήταν το σύνθημα της γαλλικής καμπάνιας υπέρ του εμβολιασμού που συνοδεύτηκε από φωτογραφίες με ζευγάρια νέων να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται.

«Με κάθε εμβολιασμό η ζωή αρχίζει ξανά» σημειώνεται σε σειρά εικόνων που δημοσίευσε το ARS Paca το καλοκαίρι του 2021.

Η αφίσα της γαλλικής καμπάνιας
Η αφίσα της γαλλικής καμπάνιας © paca.ars.sante.fr

ΚΙΝΑΛ: Το νέο σποτ υπέρ του εμβολιασμού

Λίγες ημέρες πριν στη δημοσιότητα δόθηκε η διαδικτυακή καμπάνια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στην πανδημία, ώστε να ενισχυθεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα, το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής ξεκινά σήμερα σχετική διαδικτυακή καμπάνια με τίτλο «Σπάμε τον Φόβο και την Παραπληροφόρηση» - «Ραντεβού Αλληλεγγύης και Ζωής».

Εμβολιαζόμαστε. Σπάμε το φόβο και την παραπληροφόρηση #spametonfovo

Η εκστρατεία ενημέρωσης περιλαμβάνει σχετικό βίντεο, που θα συνοδευτεί με ενημερωτικά μπάνερ γύρω από τους κινδύνους του κορωνοϊού, συγκριτικά στοιχεία με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τέλος, την ενεργοποίηση του δικτύου των στελεχών του Κινήματος σε όλη την επικράτεια.

«Με την προσπάθεια αυτή φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης που θα μεταφέρει το μήνυμα σε κάθε άκρη της χώρας, ενημερώνοντας και ενθαρρύνοντας τους πολίτες απέναντι στην παραπληροφόρηση και τον φόβο», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ