Πολιτικη & Οικονομια

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο σπίτι του Παύλου Μαρινάκη

Τι ανακοίνωσε η ΝΔ - Το μήνυμα του γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Μαρινάκης, γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης, γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του Παύλου Μαρινάκη, γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό.

Εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Παύλου Μαρινάκη, γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, τοποθέτησαν άγνωστοι. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2022, με την ανάληψη ευθύνης να γίνεται χθες Σάββατο (8/1).

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το συμβάν, εξέδωσε η Νεα Δημοκρατία, επισημαίνοντας ότι τέτοιες ενέργειες «δεν εκφοβίζουν κανέναν».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την ανάληψη ευθύνης για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του Γραμματέα ΠΕ Παύλου Μαρινάκη επισημαίνεται:

«Μια ακόμη φασιστική επίθεση τραμπούκων κατά της Νέας Δημοκρατίας. Η επίθεση στο σπίτι του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Παύλου Μαρινάκη έγινε στις 15 Δεκεμβρίου και η ανάληψη της ευθύνης από τους τραμπούκους με τις κουκούλες χθες.

» Την απάντηση στις φασιστικές επιθέσεις τους θα δώσει το κράτος δικαίου. Κανέναν δεν εκφοβίζουν. Κανέναν δεν πτοούν. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο δυνατή από τις κουκούλες τους».

Παύλος Μαρινάκης για την επίθεση στο σπίτι του - Το μήνυμά του στο Twitter

«Σήμερα πληροφορήθηκα ότι οι γνωστοί "επαναστάτες" της κουκούλας ανέλαβαν την ευθύνη για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι μου πριν από περίπου έναν μήνα» ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ο Παύλος Μαρινάκης.

Και πρόσθεσε: «Δειλοί, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους, εκφράζουν το χειρότερο πρόσωπο του φασισμού».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ