Πολιτικη & Οικονομια

Μήνυμα Μητσοτάκη για ακρίβεια και ενέργεια - Στις 12.00 τα μέτρα

Τι θα ανακοινώσει ο υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για την ακρίβεια και τις αυξήσεις στην ενέργεια. Στις 12.00 ο Κώστας Σκρέκας εξειδικεύει τα νέα μέτρα στήριξης.

Μήνυμα αναμένεται να απευθύνει εντός της ημέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις ανατιμήσεις στην ενέργεια και τα νέα μέτρα στήριξης σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 12.00 το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, εξειδικεύει τα νέα μέτρα στήριξης για την ενεργειακή κρίση προκειμένου να απορροφηθούν ακόμα περισσότερο οι ανατιμήσεις σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.

Τα νέα μέτρα στήριξης που αποφάσισε η κυβέρνηση για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, λόγω των ανατιμήσεων που προκαλεί η διεθνής ενεργειακή κρίση έρχονται να προστεθούν στα μέτρα που είχε ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ρεύμα και φυσικό αέριο κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού στη Βουλή και τα οποία αφορούσαν καταναλωτές και επιχειρήσεις για τον μήνα Δεκέμβριο.

«Οι παρεμβάσεις μας θα συνεχιστούν και για τους πρώτους μήνες του 2022 εφόσον αυτό χρειαστεί και εκτιμώ ότι θα χρειαστεί» είχε δηλώσει τότε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ