Πολιτικη & Οικονομια

Λοβέρδος: Είμαστε 5 που λέμε ναι στο debate και ένας που διστάζει

«Η κοινωνία απέναντι στους κομματικούς μηχανισμούς. Αυτή είναι η μάχη στις 5 Δεκεμβρίου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λοβέρδος για Παπανδρέου: Είμαστε 5 που λέμε ναι στο debate και ένας που διστάζει- Θα μεταπειστεί, πιστεύω
Ανδρέας Λοβέρδος © INTIMENEWS

Στο ζήτημα του ντιμπέιτ για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ και στη συμμετοχή των πολιτών αναφέρθηκε ο υποψήφιος για την αρχηγία Ανδρέας Λοβέρδος.

Στο αν πραγματοποιηθεί ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος

«Θέλω να προσέξετε λίγο τους αριθμούς. Είμαστε πέντε που λέμε ναι στον δημόσιο διάλογο και ένας που διστάζει. Επειδή οι πέντε έχουμε στείλει επιστολή προς την ΕΡΤ και είπαμε ναι πιστεύω ότι και ο έκτος θα μεταπειστεί. Η δική μου επιστολή αυτό το νόημα είχε» είπε μιλώντας στο Μega. 

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο «πρέπει να έρθει πολύς κόσμος, οι πολίτες να γνωρίζουν ότι μπορούν να έρθουν με την ταυτότητα τους να ψηφίσουν. Είναι μια μάχη μεγάλης συμμετοχής που σημαίνει τσάκισμα των κομματικών μηχανισμών».

Όπως είπε στην συνέχεια «ο Ανδρέας Παπανδρέου μιλούσε για κίνημα εξουσίας. Εγώ μιλώ για δύναμη εξουσίας. Δεν θέλουμε να είμαστε μη κυβερνητική οργάνωση. Γι’ αυτό και ο αγώνας μου είναι να έρθουν πολλοί πολίτες στην κάλπη. Να παραμεριστούν οι μηχανισμοί. ΠΑΣΟΚ για τους πολλούς και όχι ΚΙΝΑΛ για τους λίγους».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε στη στάση του στο νομοσχέδιο για τον νέο ποινικό κώδικα απαντώντας πως «Είμαι πατριώτης και αυτό το εννοώ. Είναι δυνατόν να έρχεται στη Βουλή κάτι προς το συμφέρον του πολίτη και να λέω όχι;» και συνέχισε επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι χρειάζεται αλλαγή πολιτικής στις θέσεις της παράταξης για την ασφάλεια και την προστασία του πολίτη.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ