Πολιτικη & Οικονομια

ΚΙΝΑΛ: Τι είπαν Παπανδρέου – Ανδρουλάκης

Στο πλαίσιο των συναντήσεων και συζητήσεων με τους υποψηφίους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Συναντήθηκαν Παπανδρέου – Ανδρουλάκης
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Γιώργο Παπανδρέου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του τελευταίου για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος δεν έχει ακόμα «ανοίξει τα χαρτιά του» αναφορικά με τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε διαδικτυακά με τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος είναι υποψήφιος για την ηγεσία. 

Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη, ο ίδιος συζήτησε μέσω skype σήμερα σε καλό κλίμα με τον Γιώργο Παπανδρέου και «αναγνώρισε το ρόλο του πρώην πρωθυπουργού σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και υπογράμμισε την ανάγκη ενότητας της παράταξης. Η διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας, ωστόσο, αφορά την επόμενη μέρα του Κινήματός μας. Αφορά το μέλλον της παράταξης και της χώρας. Η ανανέωση είναι πολιτικό και κοινωνικό αίτημα και βασική προϋπόθεση για την αναγέννησή μας».

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει συναντηθεί ήδη με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, μίλησε το Σάββατο, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Χάρη Καστανίδη και τον Βασίλη Κεγκέρογλου. Χθες συναντήθηκε στη Βουλή με τους επίσης υποψηφίους αρχηγούς του ΚΙΝΑΛ Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ