Πολιτικη & Οικονομια

Δένδιας: Ενεργώ μετά από στενή συνεργασία με τον πρωθυπουργό

Η ανάρτηση στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δένδιας ΥΠΕΞ
© EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ξεκαθάρισε ότι «οι ενέργειές του είναι προϊόν στενής συνεργασίας του με τον πρωθυπουργό».

Ο Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο Facebook, απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως όλες του «οι ενέργειες είναι προϊόν στενής συνεργασίας του με τον πρωθυπουργό».

Μάλιστα, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζει πως επιχειρεί «να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής του από τον πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων».

«Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων», τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών.

«Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία. Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του και η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη», καταλήγει.

 

 

Αύριο οι πολιτικές διαβουλεύσεις των ΥΠΕΞ Ελλάδας- Ισραήλ

 

Ο γ.γ. του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης και ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, πρέσβης Alon Ushpiz θα διεξαγάγουν αύριο Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, στα Ιεροσόλυμα, τις ετήσιες πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο υπουργείων.

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν οι περιφερειακές εξελίξεις αμοιβαίου ενδιαφέροντος, διμερή θέματα και η συνεργασία σε πολυμερές επίπεδο, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ