Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Προστατευμένοι οι Έλληνες από ενεργειακές αυξήσεις

Τι θα ζητηθεί από το Eurogroup

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεωργιάδης
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τις ενεργειακές αυξήσεις και διεμήνυσε πως θα παραμείνουν προστατευμένοι από αυτές οι Έλληνες πολίτες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τις ενεργειακές αυξήσεις, από τις οποίες θα παραμείνουν προστατευμένοι οι Έλληνες πολίτες. Συγκεκριμένα, ο υπουργός υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «δεν θα αφήσουμε τους συμπολίτες μας να παγώσουν».

Μιλώντας, ακολούθως, για την κοινή επιστολή που αναμένεται να παραδώσουν σήμερα, Δευτέρα (04/10) στο Eurogroup οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι θα ζητήσουν τη δημιουργία ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης των νοικοκυριών ως αντίβαρο ενεργειακές ανατιμήσεις, στα πρότυπα του Ελληνικού Ταμείου που έχει συσταθεί.

Ως προς την ελληνογαλλική συμφωνία, ο κ. Γεωργιάδης τη χαρακτήρισε ιστορικών διαστάσεων, κάνοντας λόγο για ανεξήγητη και απαράδεκτη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, επεσήμανε ότι «στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί, γιατί είχε ξεκινήσει τη σχετική συζήτηση με τους Γάλλους», υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία είναι καλύτερη στο οικονομικό της σκέλος από αυτό που συζητούσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ