H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφτηκε σήμερα παραμονή των Χριστούγεννων την κοινωνική κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος», συνομίλησε με τους εθελοντές και τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.
Εδώ και περίπου ένα μήνα, ο αρχιμάγειρας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Βασίλης Μπέκας, ετοιμάζει τρεις φορές την εβδομάδα 150 μερίδες φαγητού, συμβάλλοντας στη δράση αλληλεγγύης της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».
Σήμερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε στη διαδικασία διανομής του συσσιτίου και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και καλή χρονιά.

Η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» © EUROKINISSI/ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» © EUROKINISSI/ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ