1821 Digital Gallery
Τα tweets του Forrest Gump 483
ΤΕΥΧΟΣ 483
FORREST GUMP

Τα tweets του Forrest Gump 483

Δημιουργός του facebook group για την τοποθέτηση της κέτσαπ και της μουστάρδας των hot dog επάνω στο λουκάνικο
Τα tweets του Forrest Gump, Νίκου Ζαχαριάδη.

Ψινακήκαμεν!

Το άγαλμα του Ηλία στο Μαραθώνα

Το μνημείο της μεγάλης νίκης, που πρόκειται να αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, στον Τύμβο του Μαραθώνα, δίπλα στο άγαλμα του Μιλτιάδη του Αθηναίου. 

n 


Σχετικα
Athens Voices 802: Λόγια που ακούστηκαν στην Αθήνα
Athens Voices 802: Λόγια που ακούστηκαν στην Αθήνα

Το μήνυμα των εκλογών: Το ζητούμενο είναι μια κυβέρνηση στα πρόθυρα της κατάρρευσης ώστε να δίνει τα πάντα στους πελάτες της, μια αντιπολίτευση stand by ώστε να αναγκάζει την κυβέρνηση να δίνει τα πάντα για να μη βρεθεί στη θέση της και μια Χρυσή Αυγή να απειλεί ότι αν δεν δώσουν οι δύο πρώτοι αυτά που έταξαν στους πελάτες τους, θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση.

● Και ύστερα λένε ότι δεν είναι σοφός ο λαός...


Ναι, κανονικά, μετά από τόσες «γκέλες», θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν σοβαρά την πιθανότητα να καταργήσουν τα exit poll πριν την ανακοίνωση των κανονικών αποτελεσμάτων.

Σχετικα
80 σκέψεις των 100+ κιλών
80 σκέψεις των 100+ κιλών

● Όμως αυτό θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να κάνουν κάτι άλλο, στο διάστημα που μεσολαβεί από το τέλος της ψηφοφορίας μέχρι τα πρώτα αποτελέσματα. Όπως π.χ. να συζητούν (συγγνώμη για την έκφραση...) κανονικά!

● Όμως αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα υπήρχαν δύο ευχάριστες και διασκεδαστικές ώρες στα πάνελ με καζούρα (από τους virtual νικητές), δικαιολογίες (από τους virtual χαμένους) και τσιρίδες (από τον Άδωνι) στα εκλογικά πάνελ.

● Έστω κι αν όλα αυτά συμβαίνουν με αφορμή κάτι όπως τα exit poll. Δηλαδή κάτι που δεν είναι πραγματικό.

● Διότι, ως γνωστόν, η πραγματικότητα είναι ο χειρότερος εχθρός της τηλεόρασης. Και των οπαδών.


Αξίωμα: Κάθε προεκλογική παροχή σε ψηφοφόρους με στόχο την εξαγορά της ψήφου του δεν ενισχύει την κυβέρνηση. Στην πραγματικότητα δημιουργεί έναν ακόμα δυνάμει οπαδό της Χρυσής Αυγής.

● Ο οποίος, αν δε μείνει ικανοποιημένος από το «χαρτζηλίκωμα», θα ψηφίσει τους φασίστες για να «εκδικηθεί»...


Έχει ιδέα κανείς τι περιέχουν οι πλαστικές σακούλες που κρατάει ΠΑΝΤΑ η κυρία Λουκά, όταν εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στις κάμερες για να φωνάξει;


Sorry, αλλά αν θεωρεί ο Πάνος Σκουρλέτης ευπρόσδεκτες τις ψήφους των χρυσαυγιτών έστω και για το δεύτερο γύρο, για ποιον ακριβώς λόγο κατηγορούσε τον Τάκη Μπαλτάκο;


Οι μυστικές δημοσκοπήσεις είναι σαν τους φίλους στο Facebook: Σημασία έχει να υπάρχουν, ακόμα κι αν δεν τους χρησιμοποιείς ποτέ.

● Και, ναι, υπάρχουν ακόμα ανάμεσά μας άνθρωποι που όχι μόνο ψάχνουν να μάθουν τι λένε οι περίφημες «μυστικές δημοσκοπήσεις», αλλά τις πιστεύουν κιόλας γιατί είναι «πληροφορίες-από-μέσα».

● Έστω κι αν οι τελευταίοι που πίστεψαν σε «μυστικές-πληροφορίες-από-μέσα» κατέληξαν στα κάγκελα του Χρηματιστηρίου, να ζητάνε εξοργισμένοι τα λεφτά τους πίσω...


Το πρόβλημα με τη διαφήμιση του Ποταμιού για την «πρώτη φορά»: Αν έφτιαχνε και άλλο ένα spot, με πρωταγωνιστή ένα αγόρι, τότε θα ήταν σαν να προέτρεπε τα νεαρά ζευγάρια, αντί να πάνε να ψηφίσουν, να περάσουν τη μέρα στο κρεβάτι κάνοντας σεξ για πρώτη φορά...


Η απάνθρωπη θέση εργασίαςτης εβδομάδας

Πρωταγωνίστρια σε διαφημιστικό spot του Ποταμιού


Η (πραγματική) απορία της εβδομάδας

Αφού υποτίθεται ότι είχαν έτοιμο το σχέδιο εξόδου της χώρας μας από το ευρώ, γιατί είχαν τόση ανησυχία και αντιτάχθηκαν με τέτοιο σθένος σε ένα δημοψήφισμα, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να έδειχνε στη χειρότερη περίπτωση ότι θέλουμε να βγούμε από το ευρώ μόνοι μας;


Θα έπρεπε να υπάρχει μια λέξη για…

«Καλαμοφραγή»: Η εμπλοκή που παρουσιάζεται όταν ένα κομμάτι τριμμένου πάγου σφηνώνει μέσα στο καλαμάκι και εμποδίζει το ομαλό ρούφηγμα.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5