1821 Digital Gallery

Ο μικροφασισμός των ηλιθίων

Ο μικροφασισμός των ηλιθίων
Τόσο αδαείς είναι. Τόσο μικρόψυχοι. Τόσο επικίνδυνα τρομοκρατημένοι
  • A-
  • A+
0
Ο Νίκος Γεωργιάδης σχολιάζει το κίνημα των ελληναράδων κατά των μεταναστών

Ξεκίνησε στα Βρασνά το κίνημα των ελληναράδων κατά των μεταναστών. Βλέπετε οι ντόπιοι κατέληξαν αβασάνιστα στο συμπέρασμα πως εδώ και 2.000 χρόνια παραμένουν γηγενείς Έλληνες, τρομάρα τους. Δεν ξέρουν οι άμοιροι πώς από την μεγάλη αυτή δημοσιά πέρασαν λεφούσια και λεφούσια, Άβαροι, Κουμάνοι, Βούλγαροι, Σέρβοι, Οθωμανοί, και πριν από αυτούς  πάτησαν οι Ρωμαίοι. Πέρασαν και οι Αλανοί και άφησαν πίσω τους αλάνια. Η ανοησία είναι ανίκητη και αυτοί που κάνουν κουμάντο στα Βρασνά κέρδισαν το βραβείο Guinness.

Μετά ήρθαν τα Γιαννιτσά να συμπληρώσουν τα «κενά» με τον απίστευτο εκείνον αρλεκίνο που ντύθηκε μακεδονομάχος για να αποκρούσει τους μετανάστες εισβολείς. Εκεί στα Γιαννιτσά θα πρέπει να το κοιτάξουν λίγο το πράγμα, διότι δεν μπορεί, κάτι συμβαίνει. Εδώ και δεκαετίες έχουν μαζευτεί φασιστοειδή πάσης φύσεως, τους έλκει η υγρασία του κάμπου, πρώην έλους, φαίνεται. Εκεί βρέθηκαν κάμποσοι περίεργοι τύποι που πήγαν να πολεμήσουν στη Σερβία κατά των Μουσουλμάνων. Ορισμένοι εξ αυτών βρέθηκαν στα μετόπισθεν μεν αλλά ήταν παρόντες στην Σρεμπρένιτσα. Ναι, εκεί που συνέβη το μακελειό. Ναι υπάρχουν και ντοκουμέντα και φωτογραφίες διότι η αθλιότητα δεν έχει σύνορα βλέπετε.

Μετά έφθασε ασθμαίνων και ο Κυρανάκης, της Νέας Δημοκρατίας. Έσπευσε να υπερασπιστεί εκείνους που από τα social media καλούσαν κόσμο να μαζευτεί έξω από τα κέντρα υποδοχής μεταναστών «στη Σαλονίκη να ούμε» για να ψήσουν χοιρινά, πολλά χοιρινά, που θα συνοδεύονται από αλκοόλ. Αυτός ο κ. Κυρανάκης ήθελε να υπενθυμίσει ο δύσμοιρος πώς στην Ελλάδα είναι νόμιμη η κατανάλωση χοιρινού και αλκοόλ. Αφερίμ ελληναρά και συ που στην απίστευτη ανοησία που κυριαρχεί έρχεσαι να προσθέσεις ένα λιθαράκι στην συλλογική βλακεία μας. Είσαι και πολιτικό στέλεχος. Αυτό είναι το πρόβλημα λοιπόν; Αυτό κατάλαβες;

Είναι ηλίθιοι βλέπεις οι Γερμανοί που μάζεψαν 1.200.000 μετανάστες (και πρόσφυγες) το 2015-2016 προκειμένου να εξομαλύνουν την αγορά εργασίας τους αλλά και να «εισάγουν» νέο αίμα στην κοινωνία τους που αντιμετωπίζει σοβαρά δημογραφικά ζητήματα.

Έγιναν λοιπόν όλοι οι ελληναράδες ντόπιοι και γηγενείς. Ξέχασαν πώς εκεί πάνω στα Γιαννιτσά αν δεν είναι Σλαβομακεδόνες τότε είναι Καππαδόκες ή Πόντιοι ξεριζωμένοι. Ξέχασαν εκεί στην Ασπροβάλτα πόσες φορές άλλαξαν οι ντοπιολαλιές τους ανάλογα με εκείνους που εγκαταστάθηκαν στα χωριά τους.

Ξεχνούν τώρα στη «Σαλονίκη να ούμε» πώς στα βαλτονέρια της Καλαμαριάς σάπιζαν οι πρόσφυγες οι παππούδες τους κυνηγημένοι και αποστεωμένοι, ριγμένοι μέσα στη λάσπη και τις αρρώστιες. Τώρα όλοι αυτοί δεν μπορούν να δεχθούν μερικές εκατοντάδες μετανάστες και μάλιστα με προσφυγικό προφίλ έτσι ώστε να επιτευχθεί κάποια αποσυμφόρηση των νησιών. Αλληλεγγύη στου λέει ο άλλος ο ανόητος. Ποια αλληλεγγύη ωρέ. Έχει απόλυτο δίκιο ο Τατσόπουλος που σας λούζει από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Η Ελλάδα γεμίζει όλο και περισσότερο από καθημερινούς, μικρούς φασισμούς. Οι μικροφασίστες αυτοί, ανήμποροι κι ανόητοι, ντυμένοι με την κελεμπία του πατριώτη, αυτό καταλαβαίνουν, γεμίζουν τα στασίδια στις πλατείες και τους δρόμους κραυγάζοντας. Φοβούνται τόσο πολύ που ψάχνουν στα σκοτάδια του φασισμού τους την επιβεβαίωση της ελληνικότητάς τους. Τόσο αδαείς είναι. Τόσο μικρόψυχοι. Τόσο επικίνδυνα τρομοκρατημένοι. 

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5