Visual Browsing
...ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Ο Καμμένος Πάνος αποκαλύπτει τον ρόλο του Τέρενς του Κουίκ στη δικατορία (video)

Ο Καμμένος Πάνος αποκαλύπτει τον ρόλο του Τέρενς του Κουίκ στη δικατορία (video)
Αυτό που είναι μυστήριο είναι το πώς το πήρε χαμπάρι μόλις τώρα και το πώς ακόμα δεν το έχει πάρει χαμπάρι ο Αλέκσης
  • A-
  • A+
0

Νομίζω πως το μεγαλύτερο από τα δράματα του Καμμένου του Πάνου (όχι τόσο μεγάλο όσο το ότι τώρα αν θέλει να φοράει στολές θα πρέπει να το κάνει χωρίς αφορμή, αλλά μεγάλο) είναι η ανακάλυψη της σχέσης που είχαν κάποια από τα στελέχη του με την χούντα των συνταγματαρχών.

Μετά την οδυνηρή αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία ο πατέρας της Έλενας της Κουντουρά (και φίλος του, όπως είπε) είχε γράψει τους στίχους για τον ύμνο της 21ης Απριλίου, ο ηγέτης των Καμμένων Ελλήνων, έπεσε ξανά από τα σύννεφα όταν υπέπεσε στην αντίληψή του ένα βίντεο ενός ρεπορτάζ της ΥΕΝΕΔ από την περίοδο της χούντας. Το ρεπορτάζ είχε να κάνει με την υποδοχή των αθλητών της εθνικής στίβου που θριάμβευσαν στους βαλκανικούς και σκοπός τους είναι να πείσει πως υπεύθυνοι για την επιτυχία δεν ήταν άλλοι από τον Ασλανίδη, τον Παττακό και διάφορους άλλους χουνταίους.

Ο ρεπόρτερ που έχει αναλάβει το σπουδαίο αυτό έργο δεν είναι άλλος από τον άνθρωπο που πάνω του στηρίζεται η κυβέρνηση της Πρώτης Φοράς Αριστεράς Αγκαλιά με Ακροδεξιά και Καραμανλική Δεξιά: ο Τέρενς ο Σπένσερ ο Νικόλαος ο Κουίκ (παρατηρήστε την αδυναμία που έχει στον χουνταίο Ασλανίδη)

quickpatakos11megales stigmes

Σχετικα
Καμμένος: Θα έχουμε πρόωρες εθνικές εκλογές έως τις 30 Ιουνίου
Καμμένος: Θα έχουμε πρόωρες εθνικές εκλογές έως τις 30 Ιουνίου

Με το που κατάλαβε τι φίδι είχε τόσα χρόνια στον κόρφο του, ο άγνωστος για τις δημοκρατικές του ευαισθησίες Καμμένος τουίταρε το παρακάτω τουίτ στο οποίο συμπεριέλαβε και το βίντεο με τα χουντοκατορθώματα του υπουργού Ευτύχη Μπλέτσα της Μαύρης Ηπείρου (ελπίζω το «μαύρη» να είναι οκ για τους πολιτικά ορθούς κυρίους και τις πολιτικά ορθές κυρίες και να μην έπρεπε να γράψω «έγχρωμη ήπειρος» ή «αφροαφρικανική ήπειρος» ή «τιμημένη πατρίδα του Μπλάκ του Πάνθερ»).   

Το πώς σε μια περίοδο που άλλοι συμπολίτες του ήταν απασχολημένοι να βασανίζονται, να φυλακίζονται, να εξορίζονται ή να μην μπορούν να βρουν δουλειά επειδή ο παππούς τους είχε ακουστεί να σφυρίζει τη Καλίνκα την ώρα που έσκαβε στο χωράφι, ο Τέρενς ο Κουίκ όχι απλώς δούλευε στην ΥΕΝΕΔ, αλλά η δουλειά του ήταν να διαφημίζει τους χουνταίους, δεν είναι απαραίτητα μυστήριο. Κάποια είδη του ζωϊκού βασιλείου είναι πιο ευπροσάρμοστα από άλλα.

Αυτό που είναι μυστήριο είναι το πώς ο Καμμένος ο Πάνος το πήρε χαμπάρι μόλις τώρα και το πώς ακόμα δεν το έχει πάρει χαμπάρι ο Αλέκσης. Γιατί είμαι βέβαιος πως αν ο δημοκράτης συνέταιρος του Αλέκση ήξερε το παρελθόν του Τέρενς της Αφρικής, δεν θα τον είχε ποτέ δεχτεί στους Καμμένους Έλληνες και ακόμα πιο βέβαιος πως μόλις ο υπερδημοκράτης Αλέκσης δει στο βίντεο τον υπουργό του να χαριεντίζεται με τους χουντικούς, θα τον στείλει σπίτι του. Και μπράβο του εκ των προτέρων.

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Abstract Poetry
Abstract Poetry
Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή
22.05.2019
Abstract Poetry
In Art 2019
In Art 2019
Zina Athanassiadou Gallery
25.05.2019
In Art 2019
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5