1821 Digital Gallery
ΤΕΥΧΟΣ 436

Η κόκκινη γραμμή 436

Η κόκκινη γραμμή 436
Τον πνίγει το παράπονο τον Αλέξη Κούγια.
  • A-
  • A+
0
«Ο Τσοχατζόπουλος είναι άφραγκος, το σπίτι είναι με δάνειο, δεν πληρωνόμαστε εγώ και οι συνήγοροί του, δεν έχουν φράγκο».

Να τα μας! Επικοινωνιακό πρόγραμμα προβολής του έργου των συμβούλων του πρωθυπουργού είναι σε εξέλιξη.


Πρώτα ήταν ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Κώστας Μπούρας, που εθεάθη να πίνει καφέ στην Κηφισιά με τον πρωθυπουργό πριν από μέρες.


Ο «έτερος Καππαδόκης», ο γραμματέας του υπουργικού Τάκης Μπαλτάκος, έκανε ρελάνς και εμφανίστηκε σε επίσκεψη στα Ναυπηγεία Ελευσίνας με δηλώσεις και τα συναφή. Μεγαλεία.


Ο ένας μετά τον άλλο, οι πρώην προβλέπουν τώρα μακροημέρευση της κυβέρνησης. Πρώτα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και προ ημερών ο Κώστας Καραμανλής. Ο επόμενος...


Σχετικα
Δολοφονία Άμες: Τυχαία τον επέλεξε ως στόχο ο δράστης
Δολοφονία Άμες: Τυχαία τον επέλεξε ως στόχο ο δράστης

Συμβαίνουν στη ΝΔ. Αφού ανακοίνωσαν τη διαγραφή του προέδρου της ΟΛΜΕ Παπαχρήστου από τη ΝΔ, ανακάλυψαν πως δεν ήταν στέλεχος του κόμματος, αλλά απλά της συνδικαλιστικής παράταξης ΔΑΚΕ. Οπότε στράφι η διαγραφή!


Δηλαδή, το άνοιγμα της ΝΔ προς κέντρο θα γίνει με την επιστροφή του Γ. Καρατζαφέρη στην παράταξη;


«Δουλεύω για τη συνοχή της κυβέρνησης και στο πεδίο μου, στην ευθύνη του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με τις δικαιοπολιτικές μου αναφορές, οι οποίες δεν διεκδικούν να διαμορφώσουν ένα ιδεολογικό πεδίο μακριά από αυτό που η κοινωνία ζητάει». Αντώνης Ρουπακιώτης, τι εστί υπουργός Δικαιοσύνης...


Σχετικα
Τρομοκρατική ενέργεια ο φόνος του βουλευτή Ντέιβιντ Άμες
Τρομοκρατική ενέργεια ο φόνος του βουλευτή Ντέιβιντ Άμες

Πού χάθηκε ο Μιχ. Χρυσοχοίδης; Φλερτάρει εκ νέου με την «παράταξη σωτηρίας» που οραματίζεται ο Α. Σαμαράς;


Αυστηρή προειδοποίηση έστειλε ο Δ. Βίτσας προς τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το μοίρασμα της οικονομικής επιδότησης: «Οι συνιστώσες δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τα οικονομικά. Τελεία».


Όχι και τελεία. Ο Αντ. Νταβανέλος θεωρεί ότι η συζήτηση για την κατάργηση των συνιστωσών τείνει να γίνει «μαντζούνι για πάσα νόσο».


Στο μεταξύ ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γ. Μανιάτης δηλώνει πως θα καταθέσει πρόταση για το πώς πρέπει τα κόμματα να χρηματοδοτούνται. Λίγο αργά για δάκρυα.


Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά φλερτάρει με τη ΔΗΜΑΡ;


Τον πνίγει το παράπονο τον Αλέξη Κούγια. Ο συνήγορος της συζύγου του Άκη είπε: «Ο Τσοχατζόπουλος είναι άφραγκος, το σπίτι είναι με δάνειο, δεν πληρωνόμαστε εγώ και οι συνήγοροί του, δεν έχουν φράγκο».


Το πιο σύντομο ανέκδοτο σε τίτλο: «Αγώνας δρόμου για να πετάξουν ξανά τα υδροπλάνα». Δεν χρειάζονται πολλά. Τρεις υπουργικές αποφάσεις, ένα προεδρικό διάταγμα και μια απόφαση του διοικητή της ΥΠΑ. Καλά... Χριστούγεννα!


Απαγορευμένη είδηση στην ιστοσελίδα «Ίσκρα» του «Αριστερού Ρεύματος» η ομιλία Τσίπρα στο ΣΕΒ. Υπάρχουν και κόκκινες γραμμές, μην το ξεχνάμε!

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5