Visual Browsing
Σωρ(ρ)ευμένες αμαρτίες, αφήστε ήσυχο το Ευρώ!

Σωρ(ρ)ευμένες αμαρτίες, αφήστε ήσυχο το Ευρώ!

Βοά η χώρα για τα σανά του Σώρρα

Βοά η χώρα για τα σανά του Σώρρα. Κακώς βοά. Λαός-ψεκαζμένος, πάντα-λαϊκισμένος, πάντα-νικημένος. Το ερώτημα είναι πώς ψεκάστηκε τόσο ο κατιών του Αριστοτέλους λαός. Έμμεσα πραγματευτήκαμε αυτό ακριβώς το ζήτημα προ εβδομάδος, καταλήγοντας σε θλιβερούς/τρομακτικούς συλλογισμούς.

Αμαρτίες παιδευτικές και Σώρραν φέρουσες

Αναπτυσσόμενοι οι Χριστιανοί μίσησαν τους Έλληνες («Εθνικούς»), μαζί και την διαλεκτική κουλτούρα τους. Και μπήκε σε μακρύ Μεσαίωνα η Ανθρωπότητα. Όταν η Αναγέννηση ξύπνησε ευεργετικά τη Δύση, το-καθ’-ημάς-εθνικό-ισλάμ δεν ακολούθησε, γιατί πορευτήκαμε στο άγιο μονοπάτι του Πατροκοσμά, που μας εξασφάλιζε  αντιδυτικό/φιλότουρκο σωρρευμένο «Ελληνορθόδοξο Βαλκανιλίκι».

Οι Κουτόφραγκοι θρησκεύονταν ενεργητικά: «Συν-Αθηνά-και-χείρα-κίνει», το-καθ’-ημάς-εθνικό-ισλάμ το πήρε αλλιώς, παθητικά: «Έχει-ο-Θεός». Αυτοί απογειώθηκαν, εμείς νωθρά παραμείναμε μπρούμυτα στα πτωχά πλην τίμια τενάγη του Σκοταδισμού μας.

Σχετικα
Η γελοιογραφία της ημέρας 20.04.2021
Η γελοιογραφία της ημέρας 20.04.2021

Κάθε χρώματος και είδους δυσανεκτική συνωμοσιολογική ανωμαλαρία, έκτοτε ανθεί στον ψεκαζμένο αυτό τόπο των θρασύδειλων πτωχαλαζόνων, που πάντα λένε πως του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει και πάντα σκουντουφλούν σκυφτοί και ελεήμονες.

Και ο «Ελληνορθόδοξος»-γέλια…-Εθνοθεματοφύλακας Ιερώνυμος ξενοφοβεί: «Είμαστε μεταξύ πολλών ανθρώπων που μας ζηλεύουν…». Δεν άνθησε τυχαίως, λοιπόν, η κυριαρχία του παρακμιακού Καραγκιόζειου Λογισμότυπου. Και δυστυχώς, τον Σώρρα στηρίζει μόνο ένας (αλλά-λέων) κοινοβουλευτικός, ο κ. Νικολόπουλος, υποστηρικτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σωρρευθείτε γιατί χανόμαστε

Σχετικα
Μητσοτάκης: Σπάσαμε το φράγμα των 2,5 εκ. εμβολιασμών
Μητσοτάκης: Σπάσαμε το φράγμα των 2,5 εκ. εμβολιασμών

Κάπως έτσι φτάσαμε στη συμπαντική κοσμοσυνειδητότητα, που διακρίνει την καθ’ ημάς Ελλήνων Συνέλευσιν απανταχού της γαίας και είναι ευγενής καρπός δεισιδαίμονος πορείας. Όπως ακριβώς αξιώνει εδώ και αιώνες το-καθ’-ημάς-εθνικό-ισλάμ. Ας δούμε κλιμακωτά κάποιες λεπτομέρειές της.

Σας πονάει ο Δίας, επειδή δεν είναι Εβραίος; Αλήθεια, τι εννοούν οι Σωρραίοι «γροθιά στο «Κτήνος» (εδώ στους κόλπους του αντισημιτικότερου -ακόμα και από τον Ιρανικό!!!- λαού...); Ας ερευνηθεί από αρμόδιες εισαγγελικές υπηρεσίες, τι τον έχουμε τον Αντιρατσιστικό Νόμο (εμείς προ τετραετίας εκφράσαμε αντιρρήσεις), μόνο για να τρέχουμε όσους Ρίχτερ διατυπώνουν επιστημονικές απόψεις; Αν όντως, λοιπόν, απειλούν ευθέως το (Εβραϊκό) «Κτήνος», τίθεται ζήτημα ποινικό.

Απίστευτη Αντιμνημονιακή Δικαιοσύνη

Όλα αυτά, πριν ακόμα ανασκαλευτεί ολοφάνερη/καραμπινάτη απάτη, που έχει ήδη αποκαλύψει/σερβίρει το «Έθνος» στο τραπέζι («Τα-ντοκουμέντα-της-απάτης-του-ευεργέτη-Αρτέμη»). Αλλά γιατί η Δικαιοσύνη δεν παρακάθεται/αποδέχεται την πρόσκληση;

Τελικώς, η Αντιμνημονιακή Δικαιοσύνη άθελά της λειτουργεί ως οιονεί ψεκαζμένος αβανταδόρος του Σώρρα: ξεπλένοντάς τον ως μη ώφειλε, τον καθιστά καθαρό στη συνείδηση των υπανάπτυκτων θυμάτων του. Τι-λέει,-παιδιά;

Προ εβδομάδος δημοσιοποιήσαμε (πρώτο παραλειπόμενο) την ψιλοπαρόμοια με του Σώρρα εξωγήινη υπόθεση, μιας ακόμα απίστευτης δικαστικής απόφασης. Διαβάστε την και εκθέστε την σε προσεκτική νομική αξιολόγηση… Εάν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας, διαλύεται το τραπεζικό σύστημα και η ελληνική οικονομία. Τι-λέει-παιδιά;

Κάτω τα χέρια από το Ευρώ!

Όταν λέγαμε πως η ελληνορθοδοξία βλάπτει σοβαρά την εθνική υγεία, κάποιοι αντιτείνατε «μα ελάχιστοι πιστεύουν, οι περισσότεροι υποκρίνονται, υπερβάλλεις όταν την θεωρείς ζημιά»! Άλλο εννοούσαμε: Το δόγμα «Έχει-ο-Θεός!» κάνει νωθρό/ευήθη/δεισιδαίμονα πολίτη τον πιστό και τον ρίχνει ως καλόβολο μεζέ πάνω στους Σώρρες. Αυτό.

Ο-σοφότερος-λαός-του-κόζμου, που έχει φάει αιώνες δεισιδαίμονος αποβλακωτικού λογισμικού, άνετα μπορεί να ρουφάει χρεωκόπες προσλήψεις και βλαμμένες προλήψεις. Να ψηφίζει 62-38>ΟΧΙ σε δημοψηφίσματα που γίνονται 38-62>ΝΑΙ. Να πιστεύει ότι η Παναγία θα τον σώσει από τις επιδρομές Βαρβάρων (και αυτό να γίνεται Ακάθιστος Ύμνος). Να πιστεύει ότι Εβραίοι Τοκογλύφοι ζαλίσανε τον Γιωργάκη για να υπογράψει μνημόνια, ώστε να μας υφαρπάσουν τα ζωτικά μας υγρά και ότι απαυτεξαπατηλά καταπιστεύματα θα μας σώσουν.

Τώρα, δεν γουστάρουμε και το Ευρώ οι καψεροί, προτιμάμε δραχμούλα...  Ώπα, λοιπόν! Σκεφτείτε «Τι θα σήμαινε επιστροφή στη δραχμή»; Πάμε για το ξήλωμα του χρησιμότερου δώρου που δέχτηκε ο Ελληνικός Λαός από τις σπάνιες εκσυγχρονιστικές αναλαμπές του; Ξηλώνεται το πολύτιμο ασφαλές πουλλόβερ που έπλεξαν με τα χεράκια τους ο Κανονικός Καραμανλής και ο Σημίτης και ουδείς αντιστέκεται στην νωθρή αυτή βλαμμένη χώρα. Έλεος κάπου! Είναι συνετό να μην παράγεις περισσότερη χειράντληση σπέρματος από όση καταναλώνεις, μας φωνάζει αφ’-υψηλά ο Άγιος Ανδρέας Εμπειρίκος... Τι-λέει,-παιδιά;

***

Παρατηρούμε τον λαό αυτό, που κουτουλάει το κεφάλι του από καταστροφής εις καταστροφήν, εξαερώνοντας συνεχώς τα λίγα θετικά που προλαβαίνουν ελάχιστοι εκσυγχρονιστές ηγέτες να του προσφέρουν από καιρού εις καιρόν. Ναι, ναι, ξέρουμε. Όταν ξανά τον αποκαλέσουμε γελοίο, πάλι οι απολογητές του ψεκαζμού του θα μας εγκαλέσουν για αυτομαστίγωμα (μην παραλείψετε να θυμηθείτε: Ο κλέψας του κλέψαντος και το «Αυτομαστίγωμα»)...

Πειραγμένοι/πυροβολημένοι/ψεκαζμένοι καλλικάντζαροι, μέρες που ’ναι, Κάτω τα χέρια από το Ευρώ, λέμε!

Παραλειπόμενα

Ποιος ευθύνεται για το παιδάκι Μαζιώτη-Ρούπα; Επιτέλους χάρισε μια επιτυχία στην Αντιτρομοκρατική η κατά τα άλλα μηδαμινή Ρούπα (είδος αξιολάτρευτο στο-καθ’-ημάς-ελληνορθόδοξο-ισλάμ, όπως και τόσοι άλλοι του Παΐσιου Ακροδεξιού Φαινομένου, που ζυγόν δεν υπομένουν). Θρυλείται ότι τη στιγμή που αιφνιδιασμένη συνελήφθη, «ανθρώπινα» ζήτησε: «προστατέψτε το παιδί».

Κάποια στιγμή στη φυλακή, όταν μακροπρόθεσμα/ψύχραιμα βάλει τα πράγματα κάτω για μια αποτίμηση της βροντώδους «επαναστατικής» ιστορίας της, ας τολμήσει να αναλάβει η ίδια την προστασιακή ευθύνη που ήθελε να αποδώσει στην Αστυνομία.

Ήξερε (ή μήπως όχι;…) ότι αργά ή γρήγορα θα συλλαμβανόταν και έτσι θα ξεκίναγε μια ίσως αφόρητη εποχή δημοσιότητας (και όχι μόνο) για το παιδάκι. Πριν επιλέξει να το γεννήσει, ώφειλε να σταθμίσει τι το περίμενε μέσα στην «επαναστατική» παραζάλη της. Αυτή το καταδίκαζε, μέχρι χτες αποστειρωμένο στην παρανομία και από σήμερα εκτεθειμένο στην αδηφάγα περίεργη κοινωνία… Αυτό δεν έφταιγε σε τίποτε για τις μαγκιές των γονιών του, που προσπαθούσαν να εκπορθήσουν το Μέγα Κουραδόκαστρο.

Η περίπτωση του νεαρού Κουφοντίνα, που αγέρωχα προοιωνίζεται εαυτόν ως γιο του μπαμπά του είναι μια από τις πιθανές εκδοχές που θα ακολουθήσει και ο καρπός Μαζιώτη-Ρούπα. Όχι όμως η μόνη.

Χρυσόγονα σινιάλα Δύο-χρόνια-τώρα-έχω-να-σε-δω-και-μου-λείπεις-μου-λείπεις, τραγουδάει/αφιερώνει Κώστας στον Αλέξη, τον οποίο και η Ματσούκα πλέον περιφρονεί…

Χαράτσι στα μπλοκάκια 1,2 δις πάει το μαλλί... 

Αποσύρεται ο πολλάκις τραμπουκάς Πολάκης; Η κυβέρνηση Πολάκη τρόμαξε με τα παρατεταμένα Βατερλώ του καυγατζή/ουραγόμαγκα (χλεύη-νικητών-και-ηττημένων) της Υγείας και τον αποσύρει επικοινωνιακά. Και εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ ο εξαφανισμένος πραγματικός υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός (αναπληρώνοντας τον προϊστάμενό του υφυπουργό Πολάκη) να-σώσει-οτιδήποτε-αν-σώζεται. Τώρα είν’ αργά, το ταπεινωτικό τέλος εγγύς...

Αντετοκούμπο: Εξώφυλλο στο Sports Illustrated Αυτό το Ελληνόπουλο πάει μακριά τη βαλίτσα. Γράφαμε πέρσι («Πάλι Αντετοκούμπο») ότι μπορεί να γίνει για την Ελλάδα ό,τι ο σούπερ-σταρ Πάου Γκασόλ για την Ισπανία. Αλλά μάλλον ο 22χρονος Γιάννης μπορεί κάτι παραπάνω… Ήδη έρχεται το πρώτο του «εξώφυλλο» στο κορυφαίο Sports Illustrated (δείτε το εδώ). Να τα εκατοστήσει.

Χτές πάλι έβαλε νικητήριο «μπάζζερ» κλέβοντας στο τελευταίο δευτερόλεπτο τη νίκη στην έδρα των Νικς και ξεσηκώνοντας τον πάγκο της ομάδας του. Δεν κρατιέται. Διψάει για θριάμβους ο Γρηκ-Φρηκ διαρκώς επιδεικνύοντας την ελληνικότητά του.

Έγραψε προσφυώς (Φαίησμπουκ) ο Διευθυντής του Eurohoops.net Νίκος Βαρλάς: «Θα μας γεράσει (πολύ) πριν την ώρα μας, καταρρέουμε από το ξενύχτι, αλλά αξίζει! Αυτό που θα ζήσουμε με τον Γιάννη τα επόμενα 15 χρόνια θα είναι once in a lifetime για κάθε Έλληνα που αγαπάει το μπάσκετ. Giannis Antetokounmpo #NBAVote», προτείνοντας να ψηφίσουμε (εδώ και ο Σταύρος Θεοδωράκης μας κάλεσε παρομοίως) να παίξει ο Γιάννης στο All Star Game του NBA.

Πώς είναι στην κατάψυξη; Μπαίνουμε απόψε σε τετραήμερη κατάψυξη τύπου ολικός παγετός. Κουμπωθείτε!

Δειτε επισης

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5